Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zkai píše:
Třeba si nechává posílat balíky do práce. Já dostávala věčně vstřiky, alternátor, gumy.. Ale pod stromečkem to fakt nebylo.. Když by nic, tak bych si všimla, ale neřešila bych, dostávám dárky i od rodiny.
Pod stromek jsem přichystal žehličku.
(minulý týden se stará žehlička rozbila).
No a ještě pár maličkostí ( značkové rifle, dámská parka apd.
)
Jak můžeš napsat nedal dárek v minulém čase,když ještě Vánoce nebyly? A jak tu někdo psal,hlásit partnerovi,kolik pro něj mám dárků,mi také přijde dětinské. Takhle jak to bereš ty,tak by mě ty Vánoce s tebou ani netěšily. Nic ve zlém.
Každý rok koupím dárek mamce, i když ona mi nic nedá (má Alzheimera, takže je mimo), mladšímu bráchovi a on koupí vždycky dárek jen pro mého syna a jsem ráda. A staršímu bráchovi taky vždycky něco koupím, i když on mi dárky nikdy nedal (je alkoholik). Nikdy by mě nenapadlo to řešit. Každý jsme nějaký. Já prostě taková. ![]()
Každy tok dárky dostávám, nikdy jsem doma žádný “nepotkala”, domu nic nepřišlo, kdy to bali, taky netuším. Asi opravdový Ježíšek.
Par let zpět v nestrezenem okamžiku přinesl do technické místnosti susicku. Nic neřekl. Dárky jsem dostala i pod stromek a až druhy den jsem zjistila, ze je tam něco navíc
kouzlo. Na stedry den jsme byli 24h/den spolu, kdy se to stalo dodnes nevím ![]()
Ahoj, já ti teda nevím, ale já taky nemám ponětí o tom, jestli a kolik mi můj přítel koupil dárků a kam je schoval, nehledám je a ani se ho neptám. Věřím mu, že ví co by mě potěšilo a je možné že si to nechal poslat do práce, nebo když měl dovolenou v září tak třeba domů, vždy to i stihne zabalit aniž bych věděla že balí
a jestli já mám pro něj 4 dárky a on pro mě bude mít 1 je mi jedno, budu ráda i za ten, ale hlavně budu ráda za to že ho mám. Trošku mu věř a dárky nehledej, nech se překvapit, mě osobně by moc mrzelo když bych nějaký dárek od něj našla, už bych se tak netěšila asi na ten štědrý den.
@Valkýra88 píše:
To ano, zakladatelka je jak v tom vtipu : Zelva potrebuje pujcit lopatu a tak se vyda ke krtkovi…Cesta je dlouha a zelva pomala a tak ji cestou napadaji takove myslenky. Krtek tu lopatu urcite ma a tak mi ji pujci. Popojde kousek dal, a rika ,,ale krtek je lekomej,co kdyz rekne ze ji nema.„. Ujde dalsi kousek a rika ,,ale je to kamarad, tak mi ji pujci“. Po par metrech zase ,, a nebo rekne ze ji ztratil ale pritom to nebude pravda" ..takhle to trva celou cestu az pak dojke ke krtkovi..Krtek otevre dvere a zelva po nem vyjede ,,Vis co krtku, strc si tu lopatu do pr*ele"![]()
Made my day ![]()
Jo a naopak - vůbec nesdeluji ze mám pro manžela dárky a kolik nebo co. Mám je v práci, dnes je zabalené dávám do kufru auta, až večer půjde na večírek tak je odnesu domu a rovnou budu chystat dárky do ikea tašek co se ponese pod stromek a manželovi dárky dam na dno tašky aby ti nebylo na očích až tašky ponese ![]()
Já nedostala nic k tricetinam…ani mi skoro nepopral…byl teda nemocnej a neměl peníze ale to ho neomlouvá..když měl on kulatiny, tak jsem vymyslela oslavu měsíc dopředu a dárek jsem měla koupeny taky tak měsíc dopředu..to pak clovek přemýšlí, jestli ho ten druhy má vůbec rad když mu nedá nic k tricetinam…nejde o dárek ale o princip ![]()
@carola píše:
Jak můžeš napsat nedal dárek v minulém čase,když ještě Vánoce nebyly? A jak tu někdo psal,hlásit partnerovi,kolik pro něj mám dárků,mi také přijde dětinské. Takhle jak to bereš ty,tak by mě ty Vánoce s tebou ani netěšily. Nic ve zlém.
Přesně to mě napadlo. Vždyť ještě Vánoce neproběhly ![]()
Nestresuj, treba si nechava posilat darky do prace…kolegyne to tak delaly vzdycky
a nebo je ma doma nekde dobre schovany ..nebo mu cmuchas v jeho vecech a nic si nenasla?
pockej na pondeli a pak si kdyztak stezuj
a jak pritel vi, kolik pro nrj mas darku? Mu jako hlasis - mam pro tebe dalsi darek
proste pro tebe chce treba velky prekvapeni…treba dostanes voucher na neco a to muze mit nekde v praci ve stole
…ja vetsinou manzelovi rikala behem roku, co se mi libi a letos jsem mlcela, takze bude velky prekvapko…ale vim, ze se mi do vkusu trefi, zna me
hlavne nesil uz ted…pokud jinak darky dostavas, nevidim duvod, aby se na to letos vyprdnul ![]()
@blumen píše:
Bych se predem dohodla. A muzes se mylit, nakoupeno muze mit.Jinak pro me je dulezity ten pocit, ze se ten druhy snazil a dal si tu peci neco vymyslet. Ignorace Vanoc a zadny darek by mi vadilo hodne.
Moje rec. Uplne s tebou souhlasim.
@Petrunka87 píše:
Já nedostala nic k tricetinam…ani mi skoro nepopral…byl teda nemocnej a neměl peníze ale to ho neomlouvá..když měl on kulatiny, tak jsem vymyslela oslavu měsíc dopředu a dárek jsem měla koupeny taky tak měsíc dopředu..to pak clovek přemýšlí, jestli ho ten druhy má vůbec rad když mu nedá nic k tricetinam…nejde o dárek ale o princip
A řekla ji mu to?
@Valkýra88 píše:
To ano, zakladatelka je jak v tom vtipu : Zelva potrebuje pujcit lopatu a tak se vyda ke krtkovi…Cesta je dlouha a zelva pomala a tak ji cestou napadaji takove myslenky. Krtek tu lopatu urcite ma a tak mi ji pujci. Popojde kousek dal, a rika ,,ale krtek je lekomej,co kdyz rekne ze ji nema.„. Ujde dalsi kousek a rika ,,ale je to kamarad, tak mi ji pujci“. Po par metrech zase ,, a nebo rekne ze ji ztratil ale pritom to nebude pravda" ..takhle to trva celou cestu az pak dojke ke krtkovi..Krtek otevre dvere a zelva po nem vyjede ,,Vis co krtku, strc si tu lopatu do pr*ele"![]()