Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jinak na pocet a cenu si nehrajeme…manzel vi, ze ja mivam darky nakoupeny predem a on je honi na posledni chvili, a snazi se vyzvidat…ale nedozvi se nic
takze nekdy dostane vic on, nekdy vic ja…nekdy drazsi on, nekdy ja…proste podle toho, co zeovna vymyslime
hlavni je, ze to udela radost a ze si ten druhy vzpomnel a dal si praci neco vymyslet, co by potesilo… ![]()
@Twixinka mne by taky mrzelo, ze jsem nic nedostala…nehraju si na materialno, ale jde o to, ze chces toho druheho potesit…a ze si davate behem roku, to je v poradku. Delame to taky…navic staci prece malickost ..tobe by bylo jedno, kdyby si partnerovi mela nakoupeno a ty tam mela prd?
a nerikej, ze jo a jeste by ses tvarila prestastne…
Neda mi se zasmat. Mam jednoho takovyho borce doma. Kdyz jsme spolu byli prvni Vanoce, tak jsem nedostala nic. Drzela se a tajne brecala. Rychle mu to doslo, uz u stromecku 😀 Proste byl mamanek, maminka vse nakoupila, zaridila, tata ji taky nekupoval a nekupuje zadny darky. Nemel to ,kde okoukat. Po svatkach hned bezel koupit zlaty retizek se srdickem.Dnes z toho mame srandu a krasnou vzpominku. Jo ted uz darky kupuje 😀 A je to ten nejuzasnejsi chlap na svete .
@Kukacka123 píše:
@Twixinka mne by taky mrzelo, ze jsem nic nedostala…nehraju si na materialno, ale jde o to, ze chces toho druheho potesit…a ze si davate behem roku, to je v poradku. Delame to taky…navic staci prece malickost ..tobe by bylo jedno, kdyby si partnerovi mela nakoupeno a ty tam mela prd?a nerikej, ze jo a jeste by ses tvarila prestastne…
Přesně tak. Některé ženy/dívky jsou tak skromné, až to je zarážející. Říkat partnerovi, že nic nechci, a že si nemá dělat se mnou starosti, a takové blbosti, to je cesta do pekel. Pak jsou zklamané, a potají brečí do polštáře. Kdo málo požaduje, málo taky dostane. A to nemyslím jenom ohledně dárků, ale celkově v životě.
zkazila jsi si štědrý den a vánoce ještě než začali, dárek může mít už půl roku v práci v šuplíku a nebo ho koupí na štědrý den
@Petrunka87 píše:
Já nedostala nic k tricetinam…ani mi skoro nepopral…byl teda nemocnej a neměl peníze ale to ho neomlouvá..když měl on kulatiny, tak jsem vymyslela oslavu měsíc dopředu a dárek jsem měla koupeny taky tak měsíc dopředu..to pak clovek přemýšlí, jestli ho ten druhy má vůbec rad když mu nedá nic k tricetinam…nejde o dárek ale o princip
To je smutne. To bych nikdy nezapomnela.
Ale ano, jsou lide, kteri darky nedavaji. A muze to byt tim, ze je to nikdo nenaucil.
@Petrunka87 to mi připomíná mého ex, kdaž mi bylo 35 tak jsem místo něj v horku a s těhotenským břichem oběhávala úřady zatím co on seděl a čekal na mě v hodpodě při čučení do mobilu. Ten den jsem měla zrovna narozeniny a on mi pak řekl, že nepojede koupit dárek (chtěla jsem kontrétní věc z konkrétního obchodu) neb to je zbytečný čas a projeté peníze. Což bych asi i pochopila kdyby aspoň zvedl pr..l a koupil kytku a čokošku. Tenkrát vůbec nepochopil proč jsem naštvaná.
@Anonymní píše:
@Petrunka87 to mi připomíná mého ex, kdaž mi bylo 35 tak jsem místo něj v horku a s těhotenským břichem oběhávala úřady zatím co on seděl a čekal na mě v hodpodě při čučení do mobilu. Ten den jsem měla zrovna narozeniny a on mi pak řekl, že nepojede koupit dárek (chtěla jsem kontrétní věc z konkrétního obchodu) neb to je zbytečný čas a projeté peníze. Což bych asi i pochopila kdyby aspoň zvedl pr..l a koupil kytku a čokošku. Tenkrát vůbec nepochopil proč jsem naštvaná.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak by jste reagovali, kdyby jste pod stromkem nenasly dárek od své polovičky? Ano, Vánoce jsou o tom být spolu hlavně, ale ten můj moc dobře ví, že já mam pro nej 4 dárky a jako tak pusobí, že on nema pro nikoho nic, vím to, postou nic nedoslo, po práci jede hned domů a doma by to předemnou neschovalnevím jak reagovat, pokud tam nic nenajdu a on odemně 4 dary
Třeba je jako většina chlapů co nakupují dárky na Štědrý den ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak by jste reagovali, kdyby jste pod stromkem nenasly dárek od své polovičky? Ano, Vánoce jsou o tom být spolu hlavně, ale ten můj moc dobře ví, že já mam pro nej 4 dárky a jako tak pusobí, že on nema pro nikoho nic, vím to, postou nic nedoslo, po práci jede hned domů a doma by to předemnou neschovalnevím jak reagovat, pokud tam nic nenajdu a on odemně 4 dary
Kup si jeden darek i pro sebe. Kdyz tam nic nebudes mit, tak ho vytahni, rozbal a kochej se. Treba mu to dojde ![]()
@nostress píše:
Přesně tak. Některé ženy/dívky jsou tak skromné, až to je zarážející. Říkat partnerovi, že nic nechci, a že si nemá dělat se mnou starosti, a takové blbosti, to je cesta do pekel. Pak jsou zklamané, a potají brečí do polštáře. Kdo málo požaduje, málo taky dostane. A to nemyslím jenom ohledně dárků, ale celkově v životě.
Prave…vsichni snad chapeme, ze Vanoce nejsou o materialnu. To je jasny. Ja se tesim, ze si uzijeme s malou moje i manzelovy rodice, babicky a dedy. Ze si dame neco dobryho, sejdeme se i s tetama a strejdama na spolecny obed u nasich, popovidame, deti si pohrajou…ale proste at mi nikdo netvrdi, ze je mu jedno, ze nic nedostane, kdyz partnerovi nakoupi (bez ohledu na mnozstvi darku behem roku)
jasne, kdyz neco behem roku potrebujeme, taky se to koupi…pristi rok budeme stavet, tak si nehodlame davat veledary za tisice…ale proste nejakou drobnost nebo neco, co potesi…nevidim duvod na to plivat, ze Vanoce nejsou o darcich
![]()
Edit: preklep
Příspěvek upraven 20.12.18 v 12:02
@Kukacka123 píše:
Prave…vsichni snad chapeme, ze Vanoce nejsou o materialnu. To je jasny. Ja se tesim, ze si uzijeme s malou moje i manzelovy rodice, babicky a dedy. Ze si dame neco dobryho, sejdeme se i s tetama a strejdama na spolecny obed u nasich, popovidame, deti si pohrajou…ale proste at mi nikdo netvrdi, ze je mu jedno, ze nic nedostane, kdyz partnerovi nakoupi (bez ohledu na mnozstvi darku behem roku)![]()
![]()
jasne, kdyz neco behem roku potrebujeme, taky se to koupi…pristi rok budeme stavet, tak si nehodlame davat veledary za tisice…ale proste nejakou drobnost nebo neco, co potesi…nevidim duvod na to plivat, ze Vaboce nejsou o darcich
![]()
Asi tak.
@nostress píše:
Asi tak.
@nostress píše:
Přesně tak. Chlapi nejsou nastaveni na luštění náznaků, a slovíček mezi řádky. Pro ně má význam pouze jasná, stručná a věcná komunikace. To je podobné, jako když se moje kamarádka kdysi rozčilovala, že její manžel nevynáší odpadky. Já jsem se jí ptala, jestli mu to sdělila. A ona řekla, samozřejmě, řekla jsem mu, že koš je plný.Ale to pro něj nebyla žádná informace. Když by mu řekla, miláčku, vynes odpadky, pak by tomu rozuměl.
Je to o stylu komunikace.
Jojo, přesně tak to je ![]()
@Kukacka123 byl by mi to vazne fuk,ptze vim,ze kdyz budu neco chtit nebo potrebovat,tak mi to manzel koupi
a uprimne Vanoce pro nas fakt nejsou duvod k cemukoliv,ano kvuli tradicim upecu cukrovi,udelam bramborovy salat s rizkem,ozdobim stromecek apod,ale fakt nemam potrebu neco dostavat,mam jine priority ![]()