Přítel mi vše zakazuje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
přítel mi vše zakazuje
Dobrý večer mám přítele asi tak něco přes měsíc, a viděl že mám nějaké fotky svého obličeje na stránkách TT, Fb, Inst. a v příběhu na FB a řekl mě že mi to laikují kamaradi a to se mu nelíbí a že on tam taky nic nedávám nikam a nikomu nic nelaikuje, a nesmí mě nikdo napsat na messenger např. kamarádi a mysli si že s nimi něco mám ale není to tak, prostě občas mě napíše kamarad, kamaradka a je to špatně. Prý dělá v Holandsku a je prý osvč, ale jak mám veřit já jemu jestli on mě nepodvádí a nnepíše se sis jinimi holkama. A když mu řeknu že někomu píše tak se naštve a jde pryč-třeba na pivko a nebo mě napsal kamarád večer a bylo zle, že mi píše někdo jiný a že si sbalí hadry a půjde pryč. Toto jsem nikdy nezazila když jsem měla nějaký vztah a až ted, nechápu jeho chování. A když řeknu tam je pěkný chlap, tak o mě řekne máš tady mě, ale kouknu se na pěkného chlapa, já toto absolutně nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sluníčko8853 Sociální sítě jsou tuším od 13, tam ještě nemáš co dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pusť ho do oběhu, nevěříte jeden druhému. A příště prosím srozumitelněji. Anketa je k jaké otázce??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ten by šel smykem. Ještě bych tu nejspíš řekla: ano, mám s nimi něco. Mnohem lepší výtah jak s tebou, takže, kamaráde nazdar!
Vyhodit, zablokovat! Kam na ten materiál chodíte?🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše: Více
Když má děti, měla by mít o to víc rozum a nemusela by se ptát, jestli je toto normální, že nic nemůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč se mu za ty zákazy nevysměješ do obličeje a nedáš mu po měsíční známosti kopačky? Jsi nesvéprávná nebo co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit