Přivede mě k šílenství s tím spánkem!

mončís
19.1.15 12:13

Přivede mě k šílenství s tím spánkem!

Jdu se spíš vypsat, ale pokud víte jak na to, tak si nechám ráda poradit!

Malé jsou dva!! Už přes půl roku spí sama v pokojíčku, ve velké posteli. V tom není problém. Dáme jí v půl 9 spát a usne. Jenže se vzbudí v půl 1 a chce mléko. Když jsem jí přinesla mléko ze skleničky tak samozřejmě nechtěla, takže chce láhev! Zkoušela jsem jí nedat. Jenže furt vylejzá z postele a chodí k nám. Dám jí k nám do postele, a ona se tam dvě hodiny dokáže převalovat a neusne. Takže v sobotu jsem usnula až v půl 3 ráno :zed:
Mám jí tu láhev prostě vzít a vydržet pár dní to řvaní?
Její spotřeba mléka mi taky přijde veliká.
Ráno kolem 7 vypije cca 200 ml. Pak nekdy po obědě jak jde spát vypije 180ml. Před spaním vypije někdy i 300 ml. a pak se budí v noci a někdy jí dám jen 100ml a někdy zase 200ml.
Takže nevím jestli to mám ještě nechat, nebo jí tu láhev vzít. Jak říkám, z hrníčku nechce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
19.1.15 12:16

Nechala bych láhev, ale s vodou v posteli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.1.15 12:18

Řekla bych, že to nebude žíža, ale důvod, jak vytáhnout mámu z postele :mrgreen:. Jojo, vybavuju si. Několikrát za noc a donucování, ať do háje zaleze zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
19.1.15 12:18
@Ainy píše:
Nechala bych láhev, ale s vodou v posteli :nevim:

taky jsem zkoušela. Ještě větší histerák!

• Citovat
  • Upravit
989
19.1.15 12:19

Kdyby v noci láhev pomohla, že zase usne a ty se taky vyspíš, tak jí jí nechám. Jestli láhev vypije a pak stejně 2 hod nespí, tak už bych jí nedávala s tím, že jestli má žízeň napije se i z hrnečku a vody, když už má vyčištěné zoubky. A zkusila bych jí na noc do mléka přimíchala kaši, ať jí to víc zaplácne a nebudí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
@Emilie píše: Řekla bych, že to nebude žíža, ale důvod, jak vytáhnout mámu z postele :mrgreen:. Jojo, vybavuju si. Několikrát za noc a donucování, ať do háje zaleze zpátky.

Taky si myslím! :zed:

• Citovat
  • Upravit
869

Moje se ještě ve 2 kojili, spali se mnou v posteli a vyspala jsem se bezvadne. Možná rozmazlenost, řekne někdo, no za tu spokojenost mi ty tzv. drobné ústupky stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
19.1.15 12:22

@4family kdyby malá u nás spala tak s tím nemám problém, ale ona si sedne a kouká. Pak se furt točí. Ani manžel a ani já se nevyspíme. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1788
19.1.15 12:28

Mooooc mlíka má! Zbytečný v tomhle věku, na noc bych ho zrušila! Jde o pár nocí nevyspíná a pak si zvykne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
19.1.15 12:28

Ahoj, jo jo, to znam :mrgreen: Lahev serbrat, v noci vysvetlovat, za zadnou cenu nevzit k sobe do postele. Nekolik dni se stejne nevyspite, ale u nas to vzdy pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
19.1.15 12:29
@mončís píše:
@4family kdyby malá u nás spala tak s tím nemám problém, ale ona si sedne a kouká. Pak se furt točí. Ani manžel a ani já se nevyspíme. :zed:

Tohle znám, taky bych malého vzala k nám, než k němu pořád vstávala, ale nejde to…vstává, mele se i třeba dvě hodiny a my se absolutně nevyspíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
19.1.15 12:30

Asi to budu muset udělat! Ráno je kolikrát i počůraná, takže jen převlíkám postel a peru pyžama!

• Citovat
  • Upravit
mončís
19.1.15 12:31
@Helenie píše:
Tohle znám, taky bych malého vzala k nám, než k němu pořád vstávala, ale nejde to…vstává, mele se i třeba dvě hodiny a my se absolutně nevyspíme!

manžel když si vezme peřinu a že se jde vyspat do obýváku tak malá jde za ním.. :zed:

Dnes v noci jsem jí musela dát přes zadek. Když 20× vstávám abych jí zase dala do postele, tak je toho už moc!

• Citovat
  • Upravit
17221
19.1.15 12:32
@4family píše:
Moje se ještě ve 2 kojili, spali se mnou v posteli a vyspala jsem se bezvadne. Možná rozmazlenost, řekne někdo, no za tu spokojenost mi ty tzv. drobné ústupky stojí.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
19.1.15 12:32
@mončís píše:
Asi to budu muset udělat! Ráno je kolikrát i počůraná, takže jen převlíkám postel a peru pyžama!

Jsou jí teprve 2, klidně bych jí na noc nechala plínu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401