Nejraději mám vibrátory na klitoris, přiznává testérka erotických pomůcek

Dobrý den, prosím nevíte někdo jak to je, když jsem na RD a mám smlouvu u zaměstnavatele na HPP dobu neurčitou, ale teď si u stejného zaměstnavatele můžu přivydělat jako uklízečka na 2 dny v týdnu asi cca.2hod, což je něco jiného než na co mám uzavřenou smlouvu. Chtějí mi smlouvu ukončit s tím, že po skončení rodičáku ji se mnou znovu sepíší a teď mi napíšou nějakou Dohodu o provedení práce místo toho nebo něco takového, ale já z toho mám divný pocit.Je to opravdu tak, že to jinak napsat nejde? Vím, že pokud mě nebude v práci chtít, tak důvod si šéf vždycky najde, ale měla bych aspoň odstupné. Nechci udělat nějaké nerozumné rozhodnutí, kterého bych litovala. Děkuji.
Podle mě ta HPP může dál normáln běžet, a není potřeba jí
ukončovat..můžete normálně sepsat i to DPP..ale jistě to nevím
Rozhodně žádné ukončení smlouvy nepodepisuj!!! To je naprostý nesmysl
a není k tomu žádný důvod!
Mám u zaměstnavatele smlouvu na dobu neurčitou a už při druhé
rodičovské vedle toho dohodu o provedení práce s jinou náplní práce.
Jedeme tak 4 roky a normálně to funguje.
@Alchemilka19
Ahoj, myslím si, že ta nutnost ukončení smlouvy je jak se tě zbavit
@Alchemilka19
Ukončení smlouvy nepodepisuj, ta běží normálně dále.
K tomu podepíšeš dohodu o provedení práce na ten vedlejšák na jinou
práci, to je standardní postup.
Smlouvu rozhodně ukobčovat nemusíš! To bude jenom fígl, jak se tě elegantně zbavit bez odstupného. Smlouva ti normálně může dál trvat, budeš na ní na RD a k tomu budeš mít dohodu na jinou práci. To je úplně v pořádku.
Nic neukončuj! Můžeš mot smlouvu na HPP a na DPČ ted na něco jiného. Taky jsem tak na RD vždy dělala a mam to v plánu i az mi třetí prcek trosku povyroste. Pokud ukončis HPP, není jejich povinnost ti smlouvu obnovit a pokud obnovi můžu ti dát nižší plat atd…Sama by jsi si nabehla!
Holky díky za info. Potvrdily jste mi, co jsem si myslela, takže teď už
budu alespoň v lepším obraze