Přivýdělek od firmy Just, zkušenost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přívydělek od firmy Just
Holky,
chci se zeptat, kdo pracuje pro firmu Just, jestli je tam opravdu tak šílená částka za registraci 2.500 Kč ![]()
Dostala jsem do mailu tuhle nabídku, ale
jestli dotoho jít, zda se mi těch 2.500 vrátí. Jaké máte zkušenosti s prodejem?
Děkuji za každé rady..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@wamp píše:
Holky,chci se zeptat, kdo pracuje pro firmu Just, jestli je tam opravdu tak šílená částka za registraci 2.500 Kč
Dostala jsem do mailu tuhle nabídku, ale
Děkuji za každé rady..![]()
jestli dotoho jít, zda se mi těch 2.500 vrátí. Jaké máte zkušenosti s prodejem?
Jestli se ti investice vrátí? To záleží jen na tobě
.Jestli budeš mít komu prodávat a jestli to budeš umět prodat. Mám to spíš jako koníček, jejich výrobky miluju, rozhodně si tím nevydělávám na živobytí
Ale jsou ženské, které si tím příjdou na hezký penízek.
Příspěvek upraven 22.03.13 v 16:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katka86 a mohla bych si odtebe něco objednat
, nějak se mi nechce platit (zatím) za registraci tolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezlob se, ale přes net neprodávám
Zkus se podívat na:
http://www.just.cz/…i/index_html
a najdi si tam poradce blízko tvého bydliště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wamp - no jestli jsem to dobře pochopila, tak neplatíš jen za registraci, ale v té registraci jsou výrobky od Justu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Potápka pochopila jsi to dobre, cena registrace je jen zlomek toho, co za to dostanes
. Jako poradce ti to muzu potvrdit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V únoru měli registraci pouze za 1000 Kč. Možná bude takových akcí více ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janule805 co vim, tak nebude, to bylo diky tomu, ze just slavi letos 20 let v CR, ale i tak se myslim registrace vyplati
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Téda, tak to mě mrzí, že jsem to prošvihla - za litr bych do toho šla hned.
Prodejkyně, kdyby byla zase taková nějaká akce, písněte mi, prosím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, která jste mely zajem o registraci, tak ted je fakt hooodne vyhodna. a vždycky se všude vyplati registrovat, pokud nejste nijak vazani nejakymi pokutami apod. do takove firmy bych nesla, ovšem to není pripad Justu, to je firma, která je opravdu stedra k tem, co něco delaji…a ti, co nedelaji nic, tak se proste nic nedeje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky Jusťačky, takže jestli to dobře chápu, tak se můžu u justu zaregistrovat za 2500,– a dostanu nějaký balíček produktů - nevíte co přesně tam je za produkty? A jak je to pak s dalšíma objednávkama? Jsou tam nějaké měsíční limity? Nechci to dělat na kšeft, ale čas od času si pro sebe něco objednat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky premyslim nad Justem. Taky by me zajimalo, jak je to s podminkama prodeje. Zda se musi objednat kazdy mesic a za kolik min. Atd. Bude tu nejaka justacka, ktera by mi dala blizsi info.
Moc dekuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, taky nad Justem přemýšlím, můžeš mi prosím zaslat bližší informace? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit