Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, cítili jste nějaký příznaky po ket? Uhnízdění? A nebo žádné, a přesto to klapalo? Prosím, podělte se o Vaše zkušenosti
Nic jsem necítila..
Ahoj, já jsem se samozřejmě po KET sledovala, a taky mě strašně znervózňovalo, že nemám sebemenší příznak. U prvního těhotenství (přirozeného) jsem měla nateklá citlivá prsa, bolest v podbřišku, smrděl mi cigaretový kouř (mnohem víc, než obvykle), byla jsem unavená, neměla jsem chuť k jídlu, zato pocit na zvracení atd… No, nic hrozného, ale rozhodně jsem to na sobě poznala. U KETu jsem uvěřila tomu, že jsem těhotná, až po prvním screeningu v tom cca 13 tt, kdy už jsem nedopnula kalhoty. Příznaky veškeré žádné. Na ultrazvuky jsem pokaždé chodila psychicky připravená na to, že se mimino nevyvíjí 🤷♀️.
Držím pěsti!
Ahoj, první 3 těhotenství byla spontánní a měla jsem příznaky hned. 4. těhotenství bylo po KET a příznaky vůbec žádné, žádná bolest v podbřišku. Prsa mě začala bolet až za dlouho a nemohla jsem tomu uvěřit. Navíc z toho pak byla dvojčata, a to se říká, že se příznaky násobí, a vůbec tomu tak nebylo.
@Anonymní píše:
Trochu jste mě uklidniliA jaký den jste testovali holky?
13.den, tak mi to řekli v CARu
Příspěvek upraven 09.12.22 v 18:04
@Anonymní píše:
Trochu jste mě uklidniliA jaký den jste testovali holky?
Já od 6. dne ![]()
Já měla testy takhle. Na to, že to byly dvojčata, tak ty první testy nic moc čárka.
@Anonymní píše:
A vyšel ti? Bylo tam už něco vidět?
Ano. Slabý duch ![]()
Já jsem měla celodenní bolest břicha druhy den po transferu. Nevím zda to něco znamenalo ale mám dvě čárky. Začala jsem testovat 5 dnů po a byl tam pidi duch u kterého jsem nevěděla zda je to ovitrelle nebo mimino. A čárka sílí. Teď jsem 9 dnů po KET a nic nepocituji.
@Anonymní píše:
A vyšel ti? Bylo tam už něco vidět?
Ja od 2., abych videla ze je pryc ovitrell a 4. den byla carka uz silnejsi a 5. den to bylo jasny ![]()
Priznaky zadny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, cítili jste nějaký příznaky po ket? Uhnízdění? A nebo žádné, a přesto to klapalo? Prosím, podělte se o Vaše zkušenosti