Příznaky po ket

Anonymní
9.12.22 12:10

Příznaky po ket

Ahoj, cítili jste nějaký příznaky po ket? Uhnízdění? A nebo žádné, a přesto to klapalo? Prosím, podělte se o Vaše zkušenosti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
9.12.22 13:17
@Anonymní píše:
Ahoj, cítili jste nějaký příznaky po ket? Uhnízdění? A nebo žádné, a přesto to klapalo? Prosím, podělte se o Vaše zkušenosti :mavam:

Nic jsem necítila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.12.22 13:26

Žádné příznaky, vše ok

Ahoj, já jsem se samozřejmě po KET sledovala, a taky mě strašně znervózňovalo, že nemám sebemenší příznak. U prvního těhotenství (přirozeného) jsem měla nateklá citlivá prsa, bolest v podbřišku, smrděl mi cigaretový kouř (mnohem víc, než obvykle), byla jsem unavená, neměla jsem chuť k jídlu, zato pocit na zvracení atd… No, nic hrozného, ale rozhodně jsem to na sobě poznala. U KETu jsem uvěřila tomu, že jsem těhotná, až po prvním screeningu v tom cca 13 tt, kdy už jsem nedopnula kalhoty. Příznaky veškeré žádné. Na ultrazvuky jsem pokaždé chodila psychicky připravená na to, že se mimino nevyvíjí 🤷‍♀️.
Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
9.12.22 13:32

Ahoj, první 3 těhotenství byla spontánní a měla jsem příznaky hned. 4. těhotenství bylo po KET a příznaky vůbec žádné, žádná bolest v podbřišku. Prsa mě začala bolet až za dlouho a nemohla jsem tomu uvěřit. Navíc z toho pak byla dvojčata, a to se říká, že se příznaky násobí, a vůbec tomu tak nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.22 15:45

Trochu jste mě uklidnili :) A jaký den jste testovali holky?

• Citovat
  • Upravit
2631
9.12.22 16:43
@Anonymní píše:
Trochu jste mě uklidnili :) A jaký den jste testovali holky?

13.den, tak mi to řekli v CARu

Příspěvek upraven 09.12.22 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
9.12.22 17:42
@Anonymní píše:
Trochu jste mě uklidnili :) A jaký den jste testovali holky?

Já od 6. dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.22 18:01
@kavenka píše:
Já od 6. dne :lol:

A vyšel ti? Bylo tam už něco vidět?

• Citovat
  • Upravit
2631
9.12.22 18:06

Já měla testy takhle. Na to, že to byly dvojčata, tak ty první testy nic moc čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
9.12.22 19:29
@Anonymní píše:

Ano. Slabý duch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.22 18:53

Já jsem měla celodenní bolest břicha druhy den po transferu. Nevím zda to něco znamenalo ale mám dvě čárky. Začala jsem testovat 5 dnů po a byl tam pidi duch u kterého jsem nevěděla zda je to ovitrelle nebo mimino. A čárka sílí. Teď jsem 9 dnů po KET a nic nepocituji.

• Citovat
  • Upravit
10923
10.12.22 19:44
@Anonymní píše:

Ja od 2., abych videla ze je pryc ovitrell a 4. den byla carka uz silnejsi a 5. den to bylo jasny :dance:

Priznaky zadny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.