Příznaky ovulace tak brzy?

1689
7.3.12 15:33

Příznaky tak brzy?

Zdravím holky :mavam:

Jsem dnes třetí den po ovu. Zdá se mi, že mě začínají bolet prsa. Myslíte , že je to možné takhle brzy nebo si to jen vsugerovávám? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tini
7.3.12 15:39

No nechci Ti brát naděje, ale mně vždycky bolely prsa od ovulace až do MS. Hlavně by se těžko stihly vyplavovat už správné hladiny hormonů. Radši vydrž a zkus se nepozorovat, říkám to jen proto, že jsem se nakonec takhle pozorovala 2 roky, měla příznaky pořád a nakonec to přišlo až ten měsíc, kdy jsme neměli s manželem na sebe skoro čas a myslím, že se o mně sotva stihnul otřít, jak toho měl plno. Spadla nám čelist,když // a to jsem byla vzteky bez sebe, když jsem poslouchala kecy o tom, jak na to nemám myslet.

• Citovat
  • Upravit
8521
7.3.12 15:49

Tak ono je všechno možné :) Mně zase bolelo v podbřišku hned první den po ovulaci (vydrželo to pak několik týdnů) a to mě nikdy nebolelo, jedině až při ms. No a každým dnem budu rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
7.3.12 15:49
Tini píše:
No nechci Ti brát naděje, ale mně vždycky bolely prsa od ovulace až do MS. Hlavně by se těžko stihly vyplavovat už správné hladiny hormonů. Radši vydrž a zkus se nepozorovat, říkám to jen proto, že jsem se nakonec takhle pozorovala 2 roky, měla příznaky pořád a nakonec to přišlo až ten měsíc, kdy jsme neměli s manželem na sebe skoro čas a myslím, že se o mně sotva stihnul otřít, jak toho měl plno. Spadla nám čelist,když // a to jsem byla vzteky bez sebe, když jsem poslouchala kecy o tom, jak na to nemám myslet.

No jo, ono to jde těžko s tím nepozorováním. Mě právě prsa nikdy nebolí. Za celých skoro 12let co menstruuju. Vždycky záda. Teď od vysazení HA trpím jak pes šílenými bolestmi břicha. Ale prsa … Nikdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
7.3.12 15:51
Radiiik píše:
Tak ono je všechno možné :) Mně zase bolelo v podbřišku hned první den po ovulaci (vydrželo to pak několik týdnů) a to mě nikdy nebolelo, jedině až při ms. No a každým dnem budu rodit :)

Jejej, tak hladký porod přeju a blahopřeju :potlesk: No já uvidím co se z toho vyvrbí … Jsem zvědavá , ale na testování je brzy. Navíc nechci být pak moc zklamaná takže se pokusím vydržet až skutečně do očekávané MS a když nedorazí (22.3.) tak to zkusím testnout … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
7.3.12 15:53

Tak to hodně štěstí při testování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
7.3.12 15:55
Radiiik píše:
Tak to hodně štěstí při testování :)

Děkujuuuuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
7.3.12 15:56

Není za co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
7.3.12 16:06

Radiiik: Ale je … :kytka: Ona tahle virtuální podpora je super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
7.3.12 16:09
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.3.12 16:12

Logicky nemůžeš cítit nic do zahnízdění embrya, tvoje tělo ještě vůbec neví, co se stalo. Takže tak týden po ovulaci můžeš při hnízdění cítit píchání v podbřišku a špinit. Do té doby si to fakt jen vsugerováváš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
7.3.12 16:32

Řekla bych, že je to možné, já cítila hned po otěhotnění takový divný pocit na blé, a byla jsem v tom :mrgreen: A na podruhé, to žádný příznaky nebyly, ale já si přesto byla jistá, že jsem opět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
7.3.12 16:37
klárka14 píše: Řekla bych, že je to možné, já cítila hned po otěhotnění takový divný pocit na blé, a byla jsem v tom :mrgreen: A na podruhé, to žádný příznaky nebyly, ale já si přesto byla jistá, že jsem opět :nevim:

Já si byla jistá už několikrát a nikdy z toho nic nebylo . Tak snad tentokrát? :) Vychytali jsme snažení přímo na den ovu, tak by to mohlo konečně klapnout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 16:50

To bude podle mě vsugerovaný. Já se tomuhle snad vyhnu :)

• Citovat
  • Upravit
104
22.1.13 19:16

Ahojte holky, nemerim si bazalni teplotu, a ani si nedelam ovulacni testy, ale od potratu asi poznam, kdy mam ovu, a mela jsem ji cca kolem 14, a od vcera se mi mota hlava, a mam zacpu, myslite, ze je to možné už mít priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí