Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky ![]()
Jsem dnes třetí den po ovu. Zdá se mi, že mě začínají bolet prsa. Myslíte , že je to možné takhle brzy nebo si to jen vsugerovávám? ![]()
No nechci Ti brát naděje, ale mně vždycky bolely prsa od ovulace až do MS. Hlavně by se těžko stihly vyplavovat už správné hladiny hormonů. Radši vydrž a zkus se nepozorovat, říkám to jen proto, že jsem se nakonec takhle pozorovala 2 roky, měla příznaky pořád a nakonec to přišlo až ten měsíc, kdy jsme neměli s manželem na sebe skoro čas a myslím, že se o mně sotva stihnul otřít, jak toho měl plno. Spadla nám čelist,když // a to jsem byla vzteky bez sebe, když jsem poslouchala kecy o tom, jak na to nemám myslet.
Tak ono je všechno možné
Mně zase bolelo v podbřišku hned první den po ovulaci (vydrželo to pak několik týdnů) a to mě nikdy nebolelo, jedině až při ms. No a každým dnem budu rodit ![]()
Tini píše:
No nechci Ti brát naděje, ale mně vždycky bolely prsa od ovulace až do MS. Hlavně by se těžko stihly vyplavovat už správné hladiny hormonů. Radši vydrž a zkus se nepozorovat, říkám to jen proto, že jsem se nakonec takhle pozorovala 2 roky, měla příznaky pořád a nakonec to přišlo až ten měsíc, kdy jsme neměli s manželem na sebe skoro čas a myslím, že se o mně sotva stihnul otřít, jak toho měl plno. Spadla nám čelist,když // a to jsem byla vzteky bez sebe, když jsem poslouchala kecy o tom, jak na to nemám myslet.
No jo, ono to jde těžko s tím nepozorováním. Mě právě prsa nikdy nebolí. Za celých skoro 12let co menstruuju. Vždycky záda. Teď od vysazení HA trpím jak pes šílenými bolestmi břicha. Ale prsa … Nikdy ![]()
Radiiik píše:
Tak ono je všechno možnéMně zase bolelo v podbřišku hned první den po ovulaci (vydrželo to pak několik týdnů) a to mě nikdy nebolelo, jedině až při ms. No a každým dnem budu rodit
Jejej, tak hladký porod přeju a blahopřeju
No já uvidím co se z toho vyvrbí … Jsem zvědavá , ale na testování je brzy. Navíc nechci být pak moc zklamaná takže se pokusím vydržet až skutečně do očekávané MS a když nedorazí (22.3.) tak to zkusím testnout … ![]()
Logicky nemůžeš cítit nic do zahnízdění embrya, tvoje tělo ještě vůbec neví, co se stalo. Takže tak týden po ovulaci můžeš při hnízdění cítit píchání v podbřišku a špinit. Do té doby si to fakt jen vsugerováváš ![]()
Řekla bych, že je to možné, já cítila hned po otěhotnění takový divný pocit na blé, a byla jsem v tom
A na podruhé, to žádný příznaky nebyly, ale já si přesto byla jistá, že jsem opět ![]()
klárka14 píše: Řekla bych, že je to možné, já cítila hned po otěhotnění takový divný pocit na blé, a byla jsem v tomA na podruhé, to žádný příznaky nebyly, ale já si přesto byla jistá, že jsem opět
Já si byla jistá už několikrát a nikdy z toho nic nebylo . Tak snad tentokrát?
Vychytali jsme snažení přímo na den ovu, tak by to mohlo konečně klapnout ![]()
Ahojte holky, nemerim si bazalni teplotu, a ani si nedelam ovulacni testy, ale od potratu asi poznam, kdy mam ovu, a mela jsem ji cca kolem 14, a od vcera se mi mota hlava, a mam zacpu, myslite, ze je to možné už mít priznaky?