Příznaky ovulace tak brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.18 15:17

Mívám cykly 26 - 30 dní a při ovulaci mívám hlen i špiním 11.-16. den , někdy ještě do 18. dne. A nyní už 10. den cítím příznaky počátku plodných dnů(narůžovělé a kluzké) - je to brzo? Budu snad mít cykly jen 20 dní?
A co znamená hustý bílý hlen s narůžovělou stopou(10. den), který se ještě přímo netáhne? Při vrcholu ovulace (okolo 14. dne) ho mívám průhledný tažný s troškou krve a okolo 17. dne je opět ten bílý, až úplně zmizí(20. den už není nic).

• Citovat
  • Upravit
5913
31.8.18 15:51

To je jako kdybych se tě zeptala, proč mi každý měsíc vypadne 20 vlasů a teď jen 15…
Ovulace nemusí být stejna každý měsíc, jsou i anovulační cykly, stejně tak jako délka a průběh ms může být jiná. Není to exaktní věda, nejsme stroje. Nevím co v tom hledáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
31.8.18 16:30
@Martha03 píše:
To je jako kdybych se tě zeptala, proč mi každý měsíc vypadne 20 vlasů a teď jen 15…
Ovulace nemusí být stejna každý měsíc, jsou i anovulační cykly, stejně tak jako délka a průběh ms může být jiná. Není to exaktní věda, nejsme stroje. Nevím co v tom hledáš.

To je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: s těmi vlasy …

Jinak zakladatelko já mám ovulaci přesně v pulce ale jednou za čas se stane že se mi zpozdí i o 4 dny a pak tím i následná menstruace je o 4 dny později…je to úplně normální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.8.18 17:12
@Anonymní píše:
Mívám cykly 26 - 30 dní a při ovulaci mívám hlen i špiním 11.-16. den , někdy ještě do 18. dne. A nyní už 10. den cítím příznaky počátku plodných dnů(narůžovělé a kluzké) - je to brzo? Budu snad mít cykly jen 20 dní?
A co znamená hustý bílý hlen s narůžovělou stopou(10. den), který se ještě přímo netáhne? Při vrcholu ovulace (okolo 14. dne) ho mívám průhledný tažný s troškou krve a okolo 17. dne je opět ten bílý, až úplně zmizí(20. den už není nic).

Ahoj,

ber to tak, že Tvé tělo nejsou hodinky. Jinými slovy - nemůžeš se podle něj řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí