Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky bohužel mám to samé ale už již po druhé ale těhu to nebylo,ale jsetli máš spoždění je krásná naděje..
ahoj holky, potřebovala bych poradit…20.1. jsem vysadila antikoncepci, chtěla jsem si od ní dát pauzu,poslední MS jsem měla 25.1. a od té doby nic, dřív jsem to dostávala na den přesně. Je nějaká možnost, že bych byla těhotná? S přítelem se od vysazení antikoncepce nijak nechráníme, jen přerušovaná soulož. Už 3 dny mám jakoby nafouklé břicho a pobolívá mě břicho a podbříšek. Ale předtím než sem to měla vždycky dostat, tak to byla jiná bolest..tohle je takový zvláštní…Tak co myslíte?
30.3 jsem měla dostat ms,ta nepřišla jen lehké špinění udělala jsem si test krásné dve//,(test kde pišou už 4 dny před oček ms)pak mamatest nega pak zase // tak jak teda?bolí mě prsa záda pícha v boku tak nevím,krev až v pondělí
verča.k21 píše:
ahoj holky, potřebovala bych poradit…20.1. jsem vysadila antikoncepci, chtěla jsem si od ní dát pauzu,poslední MS jsem měla 25.1. a od té doby nic, dřív jsem to dostávala na den přesně. Je nějaká možnost, že bych byla těhotná? S přítelem se od vysazení antikoncepce nijak nechráníme, jen přerušovaná soulož. Už 3 dny mám jakoby nafouklé břicho a pobolívá mě břicho a podbříšek. Ale předtím než sem to měla vždycky dostat, tak to byla jiná bolest..tohle je takový zvláštní…Tak co myslíte?
Udělej si těhu test, týden po předpokládaném termínu MS by měl vyjít přesně. Ale můžeš to mít jen rozházené, díky vysazené antikoncepci, ta většinou způsobuje, že to máš přesný. A nebo kvůli nervům (ať už MS chceš nebo ne). Každopádně, pokud by byl test negativní a tys to stejně ještě týden nedostala, zašla bych k dr., pro Tvůj klid. Vyloučí nebo potvrdí těhu ultrazvukem a poradí, co s vynechanou MS. Každopádně přeju, ať Ti to dopadne, tak jak si přeješ ![]()
Ahoj holky, prosim vas o radu. 14.8. mi zacala MS, skoncila 21, na zacatku MS jsme meli nechraneny pohlavni styk, potom na konci MS a naposled v patek 23.8., jiz treti den mam šimrání jako by od stydke kosti smerem nahoru do briska a v podbrisku, vecer je to vice intenzivni, dale jsem zpozorovala na brise hodne malych znaminek, ktere jsem nikdy predtim nemela. Muzu byt tehotna? Neni to brzy na takove priznaky? Dekuji za odpoved..Ještě dodám, že mám žlutý výtok, který nesvědí ani nepálí…Pokud by bylo vše podle kalkulačky, tak ovulace by měla být až teď, ale je možný aby byla přece i dřív…
Počkej a udělej si těhotenský test
Šimrání máme snad každá… ![]()
@klarkaLA šimrání ani znamínka jsem neměla. Byl to jediný měsíc, kdy jsem si fakt myslela, že to dorazí. Měla jsem úplně klasický PMS ![]()
Zadne priznaky jsem nemela, az rostouci bricho a to v nem mam dve mimca
! Příznaky jsem měla kazdej mesic, kdy jsem těhotná nebyla
! At žije PMS! Držím palce at to vyjde!!
Tak to bylo taky. PMS a do toho do mě napálil borec na dálnici. Úplně vytřepaná jsem brečela a říkám mu, že jsem těhotná. Až za týden vyšly //, podvědomí je mocné.
@Philippe Tyjo to je dobrý
.Nejak mě ten pocit přešel a do ms tyden jsem si jista že dorazí. Tak všem co mají // zavidim.
@Anonymní píše:
@Philippe Tyjo to je dobrý.Nejak mě ten pocit přešel a do ms tyden jsem si jista že dorazí. Tak všem co mají // zavidim.
Já si byla stopro jistá, že MS dorazí. Fakt všechny příznaky, bolení podbřišku atd. Až jsem si říkala, ježiš, ať už to příjde, chci mít klid. Takže není nic ztraceno
A dokonce jsem ty pocity měla mnohem dříve než měla dojít MS, fakt několik dní od oplodnění.
Ahoj, po asi 11 letech jsem vysadila HA, neberu ji měsíc, ale nepřišla menstruace. Styk s přítelem jsme měli chráněny ale Parkrat bez kondomu, kdy spermie vypustil mimo
MS mam zpozdenou již 8 den, včera tj. 7 den zpoždění jsem si udělala těhotenský test, ktery byl negativní. Třetí den me bolí a picha v podbrisku, jsem unavená, točí se mi hlava, bolí me prsa a celkové se cítím nafoukla. Břicho mam jak balvan. Myslíte, ze je to nasledek vysazeni HA nebo, ze bych mohla byt těhu?
kdy zkusit popr. Zase test? S přítelem mimco chceme, ale jeste jsme chtěli chvilinku počkat
měla jste to některá stejne?
@Verunbr Jestli ji máš zpožděnou 7 dní a na testu nic není tak je dost nepravděpodobné, že jsi těhu. Po vysazení HA se dost často stává, že MS samovolně nepřijde a musíš si zajít pro vyvolávačku. Ale jelikož je to tvůj první cyklus po vysazení HA, tak vlastně ani nevíš jak dlouhý cyklus opravdu máš… a možná ještě ani žádné zpoždění nemáš.
ahoj holky. taky mám takové nejisté příznaky. mám zatím den zpoždění, bolest prsou, návaly, bolest břicha, píchání, motání hlavy. ale hlavně mi bývá špatně večer,ani ne na zvracení, spíš tak divně a unaveně. tak nevím jestli si to nevsugerovávám. nevím jestli není na test ještě brzo