Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@SlečnaDahlia ale já nepsala že mu už tluče srdce. Prostě řekl že tam něco je. A vypadá to plus mínus na 4 týden. Nic víc. Více se uvidí při další kontrole. Tak snad kdyby si myslel že nejsu těhotná tak mi to neříká.
@Mutlice 😁 😁 jo podle menses to tak vypadá. Ježíš to je trapas.
@Luciaas27 píše:
@SlečnaDahlia ale já nepsala že mu už tluče srdce. Prostě řekl že tam něco je. A vypadá to plus mínus na 4 týden. Nic víc. Více se uvidí při další kontrole. Tak snad kdyby si myslel že nejsu těhotná tak mi to neříká.
To je sice pěkný, ale jde o to, že ve 4tt prostě vidět nic kromě tečky není a ty NEJSI ve 4tt, jak tady vehementně tvrdíš.
@Luciaas27 píše:
@Mutlice 😁 😁 jo podle menses to tak vypadá. Ježíš to je trapas.
Je to úsměvné, ale když nemáš, kdo by ti to řekl, asi to úplně intuitivně někoho nenapadne. Ber to tak, že jsi právě vyhrála tři týdny blíž k porodu ![]()
U obou těhotenství mi někdy v 6tt začaly nevolnosti. Teď u druhého je to horší (dvojčata), ale jsou šťastné ženy, kterým není blbě celé těhotenství a první příznaky těhotenství jsou pro ně pohyby. Není na to mustr.
@Luciaas27 píše:
No ano, ale minimalne az do prvotrimestralniho screeningu (v 12 - 13. tydnu) se stari tehotenstvi pocita podle data posledni mensturace. A podle takoveho vypoctu jsi dnes 7+0 (pokud jsi mela MS posledni 13. 1.), takze zacinas 8. tyden. Kdyz sem napises 4tt, tak si logicky kazda spocita, ze bys teprve ted mela testovat, protoze ted nekdy by ti mela vynechat MS. Uz to chapes, proc to vsem prislo divne? ![]()
@SlečnaDahlia já se omlouvám. Ale doktor říkal 4 týden. Tak sem to tak brala. A vlastně sem si to mohla vypočítat i sama. Ale nevolnosti nemám žádné. Proto jsem se ptala. Tak ještě jednou omluva všem 🙏🏻
@Luciaas27 píše:
@SlečnaDahlia já se omlouvám. Ale doktor říkal 4 týden. Tak sem to tak brala. A vlastně sem si to mohla vypočítat i sama. Ale nevolnosti nemám žádné. Proto jsem se ptala. Tak ještě jednou omluva všem 🙏🏻
To se neomlouvej, stane se. Každopádně příznaky a nevolnosti nejsou něco, podle čeho by se dalo předpovědět, jestli je to správně postupující těhotenství. Hodně štěstí ![]()
@Mutlice píše:
To se neomlouvej, stane se. Každopádně příznaky a nevolnosti nejsou něco, podle čeho by se dalo předpovědět, jestli je to správně postupující těhotenství. Hodně štěstí
Jsem na konci 4tt a příznaky mám už od začátku hlavně neustále vlhko tam dole ( uvnitř jen když se utru tak mám výtok na kalhotkách nic nemám- takže je to docela nepříjemné a vždycky mám strach ze ms došla tak furt chodim na wc kontrolovat ), jinak mi bylo parkrat přes den soufl ze jsem si musela jít lehnout, unavená jsem teď hodně to je pravda, mám neustále nějaké bolesti v podbrisku někdy to jsou bolesti jakoby přišla ms a někdy bodani, tahání, proste furt něco. Takže mě to docela děsí a už aby bylo 18.3 a já šla na první ultrazvuk. Jinak prsa mě neboli vůbec třeba.