Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám asi blbou otázku
Ale zkusím to. Jsem plus mínus ve 4 týdnů (první těhotenství ) ale těhotná se vůbec necítím nemám žádný příznaky ale vůbec žádný. Je to asi normální když jsem teprve na začátku? 🤔 😁 Díky za odpověď.
Já neměla žádné příznaky u žádného těhotenství krom vynechání MS a později kolem 8 tt lehkou únavu, pár dnů jsem prospala..o prosperovani těhotenství příznaky nic nevypovídají…
@JOHNDENVER co na tom nechápete že jsem ve 4 týdnů těhotenství.
Já jsem zjistila, že jsem těhotná až v 6. týdnu díky nevolnosti
takže neboj, ono se to všechno ještě může dostavit ale taky nemusí. Moje kamarádka neměla žádné typické příznaky a nyní má ročního zdravého kluka, takže je to velmi různé ![]()
@Luciaas27 píše:
@JOHNDENVER co na tom nechápete že jsem ve 4 týdnů těhotenství.
Ve 4. tydnu je jeste pred vynechanou menstruaci ![]()
4tt - to je teprve čas, kdy má přijít předpokládaná menstruace. Proto asi ten dotaz, co to znamená ve 4tt…
Jinak příznaky někdo může mít silné hned od začátku, někdo vůbec neví, že je v tom. Mě začalo být až kolem 6-7tt divně (žaludek na vodě a nechutenství), pak únava. Znám holky, co jim nebylo v tom 1.trimestru nic…
@nikunka mě to říkaly i kolegyně z práce ale tak zeptat jsem se musela jestly je to v normálu jsem samozřejmě ráda že jsem v pohodě. Ale věřím že to přijde 😁 😁
@Luciaas27 každý mít nevolnosti nemusí jsem 18 tt těhotná a kdyby mi nerostlo bříško ani o tom nevím nezvracela jsem nic 😁prostě každý to má jinak a teď jsem taky ok takže těžko říct 🙂
Tak při ukončeném 4 tt jsem zjistila nedostavení ms a měla jsem pozitivní test. Toť vše. Co jiného taky? Nějaké příznaky vždycky až tak od ukončeného 6 tt.
@Luciaas27 píše:
@nikunka mě to říkaly i kolegyně z práce ale tak zeptat jsem se musela jestly je to v normálu jsem samozřejmě ráda že jsem v pohodě. Ale věřím že to přijde 😁 😁
4tt většina ženských ještě ani nemá pozitivní těhotenský test. Je to tak křehké období (může kdykoliv přijít menstruace), že tělo samo ještě neví, jestli těhotné je nebo není. Tak neblbni s příznaky.
@Luciaas27 píše:
@SlečnaDahlia potvrzeno i doktorem. Další kontrola 19.3.
Prosím tě, jak dlouho jsi od poslední menstruace? Ve 4tt doktor uvidí tak maximálně tečku v děloze, ještě ani není vidět pořádně obal, natož, jestli je v něm embryo, natož, jestli bije srdce.
Příspěvek upraven 03.03.21 v 17:09
@Luciaas27 píše:
@SlečnaDahlia poslední 13.1.
No, jsme doma. Ty totiž nejsi ve 4tt, ale v 7tt. Toť důvod, proč se tady ženy diví.
@SlečnaDahlia píše:
No, jsme doma. Ty totiž nejsi ve 4tt, ale v 7tt. Toť důvod, proč se tady ženy diví.