Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jajvy ahoj, nam nevysel prvni ani druhy pokus, ale z druheho pokusu zbyly 2 mrazacky a z toho mame 16ti mesicni holcicku
. Taky jsem tomu neverila, pry se sance snizuji a ono to jedine vyslo
. Me rikali, ze bych si mela dat vzdy aspon 3 mesicni rozestupy…
Ahojky! Me nevyslo 1.ivf a ani mrazacek, druhe Ivf vyslo hned…ale cesta byla taky dlouha! Jinak udajne pojistóvna schvaluje 2 ivf rocne, tak by ti to mohlo projit
Jo a pauza mezi IVF Min 3 mesice aby se telo vzpamatovalo z tech hormonu! Stejne by ti to driv ani neudelali… Po ketu je to jedno, tam muzes chodit treba katdy mesic! Drzim moooc palce at se povede
![]()
Ahoj ![]()
Mě nevyšlo IVF, první KET vyšel, ale jen na 14 dní, a druhý KET se právě hlásí o to, abych ho nakojila ![]()
Hodně štěstí, nebuď smutná, ono se zase podaří. Věř tomu! ![]()
Mě nevyšlo první IVF, ale zbyl ztoho jeden mrazáček a za tři měsíce jsem šla na Ket a ted čekáme holčičku
takže věř, že to vyjít může…hodně štěstí ![]()
Ahojky,
třeba to bude trochu povzbuzení. Já jsem zrovna ten případ, kdy mi nevyšlo první ani druhé IVF a potřetí ano. A to mi v CARu před třetím nabízeli dárce, do toho jsem jít nechtěla a nakonec se na třetí pokus zadařilo z vlatních zdrojů
, takže určitě nic nevzdávat! Pokud nevyšly dva pokusy neznamená, že nevyjde třetí! hodně štěstí přeju ![]()
Ahoj! Ja mám take holčičku z 1 IVF. Ale jak jsme se zacali pokoušet o druhe, tak uz to bylo zle. Nevyšlo 2 a ani 3. Přešli jsme do jiného CAR a zkusili 4 a ani z toho nic. Jeste půjdeme do jednoho a pak uz to asi vzdáme. Byla jsem z toho docela na dne, ale jsem rada, ze mám jeden zázrak doma a tak se s tim musím srovnat! Přeji ti hodne stesti jo a nech tělo chvili odpocinout, minimálně 3 mesice…
Ahoj, tak tady otravuju zase.Byla jsem tu vcera. Vcera jsem dostala menstruaci.Byla jsem 12 den po ET. Psychika v haji. S pritelem to porad resit nemuzu. Rekne, ze s ti nejde nic uz delat.On neni citlivy moc na ty veci jako ja. Nastesti mame 1 holcicku, ta se podarila na prvni pokus. Dikybohu za ni, jinak bych to nesla hur. Zitra mame jet do Zlina i kdyz to nevyslo, volala jsem tam. Nevite za jak dlouho muzu jit na ten 3 pokus? a je tu nekdo komu vyslo prvni ivf, druhe nic a treti ano? a jake mate zkusenosti s mrazackama? mate nekdo mimi z mrazacku? ja tomu zatim moc neverim. Dekuji za odpovedi.