Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 Máme to úplně stejně stejné. Vždycky nechápu čeho se tak bojí. Šla jsem do obchodu a skoro nikdo ta nebyl a ona stejně ječela. Tak jsem jí z kočárku vytáhla ale bylo to úplně to samé. Držela se mě jako klíště a řev přez celej krám ![]()
Já myslela, že už to máte diagnostikované
@marra2 bohužel
, golfky jsem zkoušela napřed, napíná se do luku, což zase mam starch aby nezničil golfky, nebyly moc levné, jako pěšky to je ok to tam sedí ani se nehne ale už na zastávce začne a jak najedu dovnitř tak řev hlavně při jízdě a to jsem ho natočila aby koukal z okna, pak naopak na dveře a nic
tohle překonat tak by to lecos vyřešilo i pak do školky by mohl, zatim to prostě nejde, pak když vystoupíme tak je klid ale on totál vyřízenej a já teda taky
a do 20m jezdil dobře, tda od mimina nsnesl kočár ale vnosítku byl spokojenej a pak v golfkách taky, pak jsme teda měla rizikové a nesměla jsem nic zvedat a v tu dobu byl zlom, pak s nim manžel jel k lékaři a když přijel tak už říkal že malej tam vyváděl, pozvracel se a od té doby šílenej řev, jako by mu někdo lámal kosti, lidi koukají, snaží ho utěšovat což on začne řvát ještě víc. Jednu dobu i řval jen když jsme otevřela dveře od bytu, ted už to zvládne a venku ok ale zase bud v kočáru nebo za ruku, na volno to nejde, on si klidně sedne do silnice když ho něco zaujme
jen to cestování a všechny doktory máme na druhym konci města ![]()
@maminka189 jo diagnozu má dají všude kam přijdeme, jeho reakce jsou dle tabulek, prý záměna neni možná. minule spustil v golfkách když jsme venku kupovala uzeniny ani jsme nestáli ve frontě, začal se vypínat v golfkách, pak jsme jeli a ticho a když má dobrou náladu tak za jízdy hází hračky na zem a strašná sranda když je sbíram
, na psychiatrické vyšetření čekáme od léta čekačka 9-10m prý s enám ozvou ale doktorka psala mail že už z toho co jsme psali co dělá a co ne že jde o autismus, že je tam dost znaků a na neurologii a ta jedna psycholožka taky že těžký autismus, jo na neuro když jsem tam s nim byla pár dní tak jsme pak šla kolem sesterny a Tomík tam byl řešen neustále, naštěstí pobyt tam zvládal jen hned při nástupu jsem hlásila ž potřebuju kojeneckou vysokou postýlku, napřed se divili a pak viděli jak je akční
ale docela tam dobrý, nejhorší teda vyšetření eeg to bylo strašný a pak šel napůl uspanej na rezonanci mozku a doktor prý že neni možné že má v sobě léky, skákal z lehátka a pak po výkonu už mě volali at ji jdu pomoct, zavřený oči a už chtěl skákat z lehátka na zem, jsme čekala že bude v útlumu pár hodin, usnul na 20 minut a pak už celý den lítal po pokoji
![]()
@kaja00 Malej vteklounek
Ale miluju jí a udělala bych pro ní všechno na světě ![]()
@maminka189 Je krasne co vse pro ni delate
Tak vzteklounek je skoro kazde dite ne
![]()
@kaja00 píše:
@maminka189 Je krasne co vse pro ni delate![]()
![]()
![]()
Tak vzteklounek je skoro kazde dite ne
![]()
U autismu jde o trošilinku jiné vzteklounky
- http://respekt.ihned.cz/…-deti-uplnku
@kaja00 Je to možná trochu trapné, ale pro ní VŠECHNO
.No ké by si jen lehla na zem a řvala, ale ona naráží do nábytku až jí teče krev a je neutišitelná
@kaja00 píše:
@NelisaAha
Tak to jsem netusila
Musi to byt hodne tezke
Tak teď koukám, že už ta internetová verze není k dispozici
, byla sice zkrácená, ale bylo to tam dostatečně popsané.
@maminka189
Nezni to trapne
Je to tva dcera a ty ji milujes…je to naprosto normalni
a ja tady u toho bulim
Preji cele vasi rodine hodne sil
![]()
@kaja00 To jo, ale někomu to trapný přijde. Řekla bych 90% všech mamin z emimina.
Neplakej, nedá se nic dělat. Ona je takové moje sluníčko. Podívám se na ní-řeknu si, že mě potřebuje a je mi líp ![]()