Pro Kristýnku <3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
16.2.14 00:01

@maminka189 no uvidíme co řeknou že je normální že neumí a dětská at při odvolání tam malýho vezmeme :lol: :lol:, jo těžký autista, prý tabulkovej ;) @Škurana :hug: dík, je to náš miláček i když večer to usínání :cert: :cert: to Tomík ač je to s nim někdy slušný psycho tak večer usne a spí celou noc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.2.14 10:37

@Markéta80 Jestli to nechválí vám, tak nám už tuplem ne. Já bych přála mít takhle nemocný dítě týden doma. Myslím si, že by hned změnil přístup :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
16.2.14 11:20

@maminka189
Me by zajimalo, co by delali az by jim pak rodice rekli, ze za techto podminek daj dite do ustavu :roll: vsak to by je prislo mnohem draz nez tech lar korun, ktere ti daji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.2.14 11:34

@Sarik12 Jenže oni ví, že dítě do ústavu nedáš. Hlavně, že polictici si zvyšují platy o tisíce, ale matce co má vážně nemocný dítě peníze dát nechtějí, protože stát nemá a musí šetřit :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
16.2.14 11:47

Prosím může mi někdo poslat pozvánku do tě skupiny abych mohla pomocí kristince?.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
16.2.14 11:55

Ja take jeste nedostala pozvanku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.2.14 12:01

@hanča74 @Michaella27 http://www. emimino. cz/diskuse/kristynka-180946/

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
16.2.14 12:02
@Michaella27 píše:
Ja take jeste nedostala pozvanku…

Dostala jsi ji, už včera. je potřeba se taky kouknout někdy na svůj profil ;)

Příspěvek upraven 16.02.14 v 12:04

• Citovat
  • Upravit
5548
16.2.14 12:03

@Markéta80 Koukám,že máte úplně stejnou růžovou lahvičku na pití jako my :mrgreen:.Tase jí malá nechce vzdát? Malá jí má už okousanou a takovou zašlou, ale jinou nechce. Zkoušela jsem i vyměnit pítko, ale nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.2.14 12:05

Ahoj, muzu taky poprosit o pozvanku do skupiny.
rada bych pomohla
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
16.2.14 12:07
@ewes píše:
Ahoj, muzu taky poprosit o pozvanku do skupiny.
rada bych pomohla
Eva

Máš ji tam :-)

• Citovat
  • Upravit
1719
16.2.14 12:11

Diky, uz jsem tam :kytka:
Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
16.2.14 13:17

@maminka189 autista je syn ;), malá stejně nejraději pije z Tomíkovo hrnečku, má ten samý ale modrý a větší a u něj byl boj když přecházel z menší avntky na tu co má ted, musela jsme mu tam dokoupit bílé pítka, to větší nechtěl a i dva dny trvalo než se vůbec napil :?, počítam že dají 2, manžel si myslí že trojku ale to nepočítam a pokud dají měně než dvojku tak se odvolávam, on neumí nic :? a pak chceme zkusit to navýšit o 2000 jestli se vlezeme. Jo oni dělají jako by to platili z vlastní kapsy, ted jsme ještě na rd s malou ale za rok rodičák končí tak i proto už jsme žádali ted, do práce se hned tak nevrátim, nereálné :? nebo jestli řeknou že je vše v normě tak at mě najdou školku kam ho vezmou, nemluvící, nespolupraující dítě na plenách, sám se taky nenají :? a spíš jsem zvědavá kdy pošlou vůbec rozhodnutí, dětská to tam posílala kolem poloviny prosince :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
16.2.14 14:25

@Markéta80
Nam to trvalo 5 mesic, coz je vysmech, kdyz to schvalili jen na rok :nevim:
Kolik je synovi? U deti 4-7 let se to o ty dva tisice navysuje automaticky. Ale nevim, jestli to neni jen pri 3 a 4 stupni :think:
Jinak je to jak u as, ted to jeste jde, kdyz sem na rodicaku, ale za rok konci a pak teda nevim. Vsak ty oenize by meli jit pro dite (zaplaceni nadstandardni pece - hypoterapie atp, leky a dalsi) a ne ze to bude muj ubohy plat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
16.2.14 14:33

@Sarik12 jo ted v únoru mu byli 4r, no automaticky právě jen 3 a 4 stupen což pochbuju že dají i když dětská říká že na trojku to je :roll:, já vnitřně počítam s dvojkou a když dají i ty 2000 tak bych bla jak na rodičáku. o právě na dítě ale ženská do práce jít nemůže :? a ještě jim to trvá :cert: :cert: alespon to dají zpětně abych to pak z pošt unesla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová