Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka189 no uvidíme co řeknou že je normální že neumí a dětská at při odvolání tam malýho vezmeme
, jo těžký autista, prý tabulkovej
@Škurana
dík, je to náš miláček i když večer to usínání
to Tomík ač je to s nim někdy slušný psycho tak večer usne a spí celou noc ![]()
@Markéta80 Jestli to nechválí vám, tak nám už tuplem ne. Já bych přála mít takhle nemocný dítě týden doma. Myslím si, že by hned změnil přístup
.
@maminka189
Me by zajimalo, co by delali az by jim pak rodice rekli, ze za techto podminek daj dite do ustavu
vsak to by je prislo mnohem draz nez tech lar korun, ktere ti daji ![]()
@Sarik12 Jenže oni ví, že dítě do ústavu nedáš. Hlavně, že polictici si zvyšují platy o tisíce, ale matce co má vážně nemocný dítě peníze dát nechtějí, protože stát nemá a musí šetřit
![]()
Prosím může mi někdo poslat pozvánku do tě skupiny abych mohla pomocí kristince?.děkuji
@hanča74 @Michaella27 http://www. emimino. cz/diskuse/kristynka-180946/
@Michaella27 píše:
Ja take jeste nedostala pozvanku…
Dostala jsi ji, už včera. je potřeba se taky kouknout někdy na svůj profil ![]()
Příspěvek upraven 16.02.14 v 12:04
@Markéta80 Koukám,že máte úplně stejnou růžovou lahvičku na pití jako my
.Tase jí malá nechce vzdát? Malá jí má už okousanou a takovou zašlou, ale jinou nechce. Zkoušela jsem i vyměnit pítko, ale nee ![]()
Ahoj, muzu taky poprosit o pozvanku do skupiny.
rada bych pomohla
Eva
@ewes píše:
Ahoj, muzu taky poprosit o pozvanku do skupiny.
rada bych pomohla
Eva
Máš ji tam ![]()
@maminka189 autista je syn
, malá stejně nejraději pije z Tomíkovo hrnečku, má ten samý ale modrý a větší a u něj byl boj když přecházel z menší avntky na tu co má ted, musela jsme mu tam dokoupit bílé pítka, to větší nechtěl a i dva dny trvalo než se vůbec napil
, počítam že dají 2, manžel si myslí že trojku ale to nepočítam a pokud dají měně než dvojku tak se odvolávam, on neumí nic
a pak chceme zkusit to navýšit o 2000 jestli se vlezeme. Jo oni dělají jako by to platili z vlastní kapsy, ted jsme ještě na rd s malou ale za rok rodičák končí tak i proto už jsme žádali ted, do práce se hned tak nevrátim, nereálné
nebo jestli řeknou že je vše v normě tak at mě najdou školku kam ho vezmou, nemluvící, nespolupraující dítě na plenách, sám se taky nenají
a spíš jsem zvědavá kdy pošlou vůbec rozhodnutí, dětská to tam posílala kolem poloviny prosince ![]()
@Markéta80
Nam to trvalo 5 mesic, coz je vysmech, kdyz to schvalili jen na rok ![]()
Kolik je synovi? U deti 4-7 let se to o ty dva tisice navysuje automaticky. Ale nevim, jestli to neni jen pri 3 a 4 stupni ![]()
Jinak je to jak u as, ted to jeste jde, kdyz sem na rodicaku, ale za rok konci a pak teda nevim. Vsak ty oenize by meli jit pro dite (zaplaceni nadstandardni pece - hypoterapie atp, leky a dalsi) a ne ze to bude muj ubohy plat
@Sarik12 jo ted v únoru mu byli 4r, no automaticky právě jen 3 a 4 stupen což pochbuju že dají i když dětská říká že na trojku to je
, já vnitřně počítam s dvojkou a když dají i ty 2000 tak bych bla jak na rodičáku. o právě na dítě ale ženská do práce jít nemůže
a ještě jim to trvá
alespon to dají zpětně abych to pak z pošt unesla
![]()