Pro Kristýnku <3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
15.2.14 18:30

@Jitka1976
Ahoj,
do televize bych asi nešla-možná jo kdyby už nebylo opravdu jiné možnosti (dcerka by umírala).Do CF klubu chodíme, ale chodí to tam tak, že ty prve všechno zaplatíš (léky) a oni ti to jednou ročně vyúčtují a vrátí(myslím, že 2500),ale jistá si nejsem…
Jinak pod seznamem diagnoz mam odkaz na skupinku mojí Kristýnky a tam jsou i lékařské zprávy kde je samozdřejmně její jméno, přijmení, podpis doktora a razítko kde byla vyšetřena ;).Jinak kdyby Kristýně nevadila změna a neměla fobii z lidí klidně by sem se s ní osobně sešla a ty zprávy ukázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
15.2.14 18:34

@maminka189 zdovolením tu zprávu zkopíruju do uzavřenky ;)

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
15.2.14 18:40
@lyrica píše:
Upřímně.
V jedné diskuzi jsi zmínila, že máte finanční problémy. Jedna uživatelka ti nabídla pomoc přes SZ, pokud se nepletu. Takže čekáš asi další, jen jsi to napsala takhle zaobaleně? :think:

ED. je mi to sice líto, ale přesně takhle to na mě působí.

Příspěvek upraven 15.02.14 v 18:05

Já jsem si se zakladatelkou psala. A Podpořila jsem ji aby tuto diskuzi založila. ;)

• Citovat
  • Upravit
3622
15.2.14 18:40

@maminka189 ahoj, moc mě to mrzí, čím si procházíte…ráda bych aspoň trošku pomohla, tak mi, prosím, napiš do SZ číslo účtu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.2.14 18:41
@maminka189 píše:
@Jitka1976
Ahoj,
do televize bych asi nešla-možná jo kdyby už nebylo opravdu jiné možnosti (dcerka by umírala).Do CF klubu chodíme, ale chodí to tam tak, že ty prve všechno zaplatíš (léky) a oni ti to jednou ročně vyúčtují a vrátí(myslím, že 2500),ale jistá si nejsem…
Jinak pod seznamem diagnoz mam odkaz na skupinku mojí Kristýnky a tam jsou i lékařské zprávy kde je samozdřejmně její jméno, přijmení, podpis doktora a razítko kde byla vyšetřena ;).Jinak kdyby Kristýně nevadila změna a neměla fobii z lidí klidně by sem se s ní osobně sešla a ty zprávy ukázala

Klid… :mrgreen: Je blbý, že to takhle funguje/nefunguje v reálu s příspěvkama…2.500 je fakt málo…kdyby aspoň měsíčně, ale ročně? To je :zed:
Asi bych v takovém případě byla ten magor, co jde do TV…Blesku…kamkoliv, pokud by bylo potřeba…pokud jsem na tom finančně tak zle, pár korun, navíc jednorázově, ti trn z paty nevytrhne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
15.2.14 18:41
@lyrica píše:
@maminka189 no každého věc, podle mě tahle diskuze tu dlouho nebude. :nevim:
Obrátila ses na nějaké nadace?

Pokud nebude, tak založím skupinu. Tak kdyby náhodou tuto diskuzi admin vymazal, napište všechny které chcete pomoci přes SZ :-)

• Citovat
  • Upravit
59395
15.2.14 18:42

@maminka189 :mavam: :mavam: hele jestli je malá na plenách tak od tří let možnost na pojištovnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
15.2.14 18:44

@maminka189

Já ti říkala, že tě nikdo lynčovat nebude :hug: :hug: :hug:
jsou tu solidární holky :-)

• Citovat
  • Upravit
19609
15.2.14 18:44

@Nejhodnější
Možná by ta skupina byla rozumnější, určitě se najde spousta „přejících“ a zase bude veselo. Mohlo by se tam třeba i rozepsat, co by bylo potřeba sehnat, ne každý má finance na poslání, ale může získat jiné (potřebné) věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.2.14 18:46

Je mi moc lito tve dcerunky, urcite bude lepe :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
15.2.14 18:49

@Markéta80 Ahoj jo jo já vím, ale musím to nějak překlepat ty 2 měsíce. Taky doufám že mi do té doby schválí PnP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
@Katchus píše:
@Nejhodnější
Možná by ta skupina byla rozumnější, určitě se najde spousta „přejících“ a zase bude veselo. Mohlo by se tam třeba i rozepsat, co by bylo potřeba sehnat, ne každý má finance na poslání, ale může získat jiné (potřebné) věci.

Už ji zakládám, ale čekám zda to povolí admin :roll:

• Citovat
  • Upravit
19571

Ahoj, je mi lito tve dcerky. Nezkousela ses podivat a prihlasit do nadace Dobry andel? Pomaha prave tezce nemocnym a mesicne posilaji penizky. Ja treba kazdy mesic prispivam tam. Preji hodne sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.2.14 18:53

@maminka189 potrebuju tvoji adresu-takze SZ. tento Mesic mi to asi nevyjde, ale pristi uz bych pomoci mohla. Adresu proto, ze ze svycar by ti to slo dlouho a jeste by ti strhli. Doufam, ze Krystinka bude bojovat a pres to vsechno bude mit radost ze Zivota.cele Tve rodine preji spoustu Energie a vzajemne podpory a lasky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
15.2.14 18:54
@Nejhodnější píše:
Už ji zakládám, ale čekám zda to povolí admin :roll:

Potom prosím pozvánku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová