Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitka1976
Ahoj,
do televize bych asi nešla-možná jo kdyby už nebylo opravdu jiné možnosti (dcerka by umírala).Do CF klubu chodíme, ale chodí to tam tak, že ty prve všechno zaplatíš (léky) a oni ti to jednou ročně vyúčtují a vrátí(myslím, že 2500),ale jistá si nejsem…
Jinak pod seznamem diagnoz mam odkaz na skupinku mojí Kristýnky a tam jsou i lékařské zprávy kde je samozdřejmně její jméno, přijmení, podpis doktora a razítko kde byla vyšetřena
.Jinak kdyby Kristýně nevadila změna a neměla fobii z lidí klidně by sem se s ní osobně sešla a ty zprávy ukázala
@lyrica píše:
Upřímně.
V jedné diskuzi jsi zmínila, že máte finanční problémy. Jedna uživatelka ti nabídla pomoc přes SZ, pokud se nepletu. Takže čekáš asi další, jen jsi to napsala takhle zaobaleně?![]()
ED. je mi to sice líto, ale přesně takhle to na mě působí.
Příspěvek upraven 15.02.14 v 18:05
Já jsem si se zakladatelkou psala. A Podpořila jsem ji aby tuto diskuzi založila. ![]()
@maminka189 ahoj, moc mě to mrzí, čím si procházíte…ráda bych aspoň trošku pomohla, tak mi, prosím, napiš do SZ číslo účtu ![]()
@maminka189 píše:
@Jitka1976
Ahoj,
do televize bych asi nešla-možná jo kdyby už nebylo opravdu jiné možnosti (dcerka by umírala).Do CF klubu chodíme, ale chodí to tam tak, že ty prve všechno zaplatíš (léky) a oni ti to jednou ročně vyúčtují a vrátí(myslím, že 2500),ale jistá si nejsem…
Jinak pod seznamem diagnoz mam odkaz na skupinku mojí Kristýnky a tam jsou i lékařské zprávy kde je samozdřejmně její jméno, přijmení, podpis doktora a razítko kde byla vyšetřena.Jinak kdyby Kristýně nevadila změna a neměla fobii z lidí klidně by sem se s ní osobně sešla a ty zprávy ukázala
Klid…
Je blbý, že to takhle funguje/nefunguje v reálu s příspěvkama…2.500 je fakt málo…kdyby aspoň měsíčně, ale ročně? To je ![]()
Asi bych v takovém případě byla ten magor, co jde do TV…Blesku…kamkoliv, pokud by bylo potřeba…pokud jsem na tom finančně tak zle, pár korun, navíc jednorázově, ti trn z paty nevytrhne. ![]()
@lyrica píše:
@maminka189 no každého věc, podle mě tahle diskuze tu dlouho nebude.
Obrátila ses na nějaké nadace?
Pokud nebude, tak založím skupinu. Tak kdyby náhodou tuto diskuzi admin vymazal, napište všechny které chcete pomoci přes SZ ![]()
@maminka189
hele jestli je malá na plenách tak od tří let možnost na pojištovnu ![]()
Já ti říkala, že tě nikdo lynčovat nebude
![]()
jsou tu solidární holky ![]()
@Nejhodnější
Možná by ta skupina byla rozumnější, určitě se najde spousta „přejících“ a zase bude veselo. Mohlo by se tam třeba i rozepsat, co by bylo potřeba sehnat, ne každý má finance na poslání, ale může získat jiné (potřebné) věci.
@Markéta80 Ahoj jo jo já vím, ale musím to nějak překlepat ty 2 měsíce. Taky doufám že mi do té doby schválí PnP
@Katchus píše:
@Nejhodnější
Možná by ta skupina byla rozumnější, určitě se najde spousta „přejících“ a zase bude veselo. Mohlo by se tam třeba i rozepsat, co by bylo potřeba sehnat, ne každý má finance na poslání, ale může získat jiné (potřebné) věci.
Už ji zakládám, ale čekám zda to povolí admin ![]()
Ahoj, je mi lito tve dcerky. Nezkousela ses podivat a prihlasit do nadace Dobry andel? Pomaha prave tezce nemocnym a mesicne posilaji penizky. Ja treba kazdy mesic prispivam tam. Preji hodne sil. ![]()
@maminka189 potrebuju tvoji adresu-takze SZ. tento Mesic mi to asi nevyjde, ale pristi uz bych pomoci mohla. Adresu proto, ze ze svycar by ti to slo dlouho a jeste by ti strhli. Doufam, ze Krystinka bude bojovat a pres to vsechno bude mit radost ze Zivota.cele Tve rodine preji spoustu Energie a vzajemne podpory a lasky ![]()
@Nejhodnější píše:
Už ji zakládám, ale čekám zda to povolí admin
Potom prosím pozvánku ![]()