Pro Kristýnku <3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15752
16.2.14 14:40

@Markéta80
Na ty tezky orachy vemes velkej pytel :mrgreen:
Co si ted zadali holky s detmi s PAS tak dostavali jednicky 8o a lri odvolani pak dvojky.
Do skolky by ti ho vzit mohli, ale do nejake specky a stejne je otazka, zdali by tam byl schopny byt cely den, abys mohla do prace. Co vim, tak chodi jen na dopoledne, takze ty do orace stejne nemuzes a jeste platis za skolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.2.14 14:47

@maminka189 Njn,co už. Holt někomu to rychleji mluví jak myslí. Však jsem taky ráda, že jsem na druhém konci republiky.
Díky za odkaz, pročtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.2.14 14:58

@Sarik12 tak to je výsměch :jazyk: 1 stupen je malá závislost tak to bych chtěla vidět co vše mu neodklepnou, no jo vlastně on vpadá že je zdravej, jen nevychovanej :lol:ase je velký rozdíl mezi autistama ;) Ale do speciální školky by mě ho vzali to už mě říkali v spec centru že tam by pro něj místo měli ale je t jedno velký ale, nesnese jakékoliv cestování a i tramvají to tam trvá 25 minut :? on řve do pozvracení takže nereálné tohle absolvovat 2× denně, jinak tam si myslim by vydržel tohle by mu nevadilo, on nechce být venku to už teda jde, pěšky nebo v golfkách ok ale jak se má nastoupit do tramvaje tak to nejde a hned vedle školky by měl i školu ;) jen to cestování nějak zmáknout, už to trvá od jho 20m a je to čím dál horší, psycholožka řekla že by měl nárok na sanitku jenže vim jak to je a čekat s nim někde 2h než dojede sanitka je nereálné ale když by zvládnul cestování tak by ho dala do školky pro autisty tam by měl max 5 dětí a to by mu asi pomohlo ale tim že nesnese dopravu tak to zatim prostě nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
16.2.14 15:01

@Markéta80
Tak pro spoustu lidi je stale PAS jen omluva pro nevychovane dite :cert:
Sanitku do skolky? A vozit autem ho nemuzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.2.14 15:14

@Sarik12 ne do školky, když jdeme k lékaři ;), auto právě ted nemáme takže jedině tramvají, pěšky bych to šla určitě 2h což je nereálné když máme tři děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
16.2.14 16:45

@Markéta80
Sem si rikala :)
A nebudete ho mit? Mestli mu cestivani v aute nevadilo, tak by to pro vas bylo reseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
16.2.14 19:18

@Sarik12 ale jo je v plánu ale musíme našetřit, manžel byl dlouho bz práce, no na auto by si musel zvyknout, v taxi tak šílenej řev a dokud jezdil tak ok ale blil což má po mě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.2.14 19:22

@Sarik12 N nás dneska také lidi koukali jako co to máme za rozmazlené dítě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.2.14 19:30
@maminka189 píše:
@Sarik12 N nás dneska také lidi koukali jako co to máme za rozmazlené dítě. :cert:

Na čele tuto nemoc žádné dítě napsané nemá. Tak se na ně zase nemůeš moc zlobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.2.14 19:33

@Burj Chalifa Upřímně dneska jsem měla co dělat :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
17.2.14 12:49

STRAŠNĚ MOC děkuji všem co nám nabídli pomoc-fakt jsem to nečekala a MOC si toho vážím!!!
Moc bych si přála aby se pro Kristýnku jednou našel lék aby mohla žít „normální“ život, ale zatím tomu nevěřím.

Je to hrozné-do 2,5 let Vám doktoři tvrdí jak je dítě „zdravé“ a srovná se to a pak se na Vás hrne jedna diagnoza za druhou :,(.Říkám si jak by to bylo dál, kdyby v srpnu nedošlo k rozvratu vnitřního prostředí a nedostala se do nemocnice.Jak dlouho by to její tělo vydrželo? :(
Ještě jednou děkuju :srdce: I adminům, že tuto „diskuzi“ nechali :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.2.14 17:40

@maminka189 to znam, naposled v tramvaji mě jedna paní dávala sušenky prý na nervy :lol: :lol: a tim že malej nevypadá na svůj věk tak ho litujou že se chudáček asi bojí, nejde prostě jakkoliv uklidnit at je v kočáru nebo bez něj :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
17.2.14 18:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.2.14 19:15

@maminka189 od té doby jsem s nim v tramvaji neměla odvahu jet :? prostě nejde uklidnit, mluvim na něj, nic chovam nic to se sápe na zem a pak ho držim aby nechtěl na zastávce vystoupit nebo nco vyhodit ven aby jsme museli vystoupit, prostě šílený, on se šíleně bojí takže i pro něj zbytečný stres, už se těšim až dostaneme pozvánku na vyšetření :roll:, záleží na čase, pokud na 8h tak pěšky 2h nejdu, možná pak domů a to ta cesta mě přijde rychlá ale s nim je to jak věčnost :mrgreen: :mrgreen: ale je mě ho líto že se tak strašně bojí ted už jen když jde kolem zastávky tak jde k zemi, jinak za ruku jde docela dobře ;) ale cstování max pěšky což ne vždy je reálné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
17.2.14 19:19

@Markéta80 A co kocarek? Tam by nebyl v klidu, uvazat ho dat mu oblibenou hracku.Ja tak taky cestuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová