Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80
Na ty tezky orachy vemes velkej pytel ![]()
Co si ted zadali holky s detmi s PAS tak dostavali jednicky
a lri odvolani pak dvojky.
Do skolky by ti ho vzit mohli, ale do nejake specky a stejne je otazka, zdali by tam byl schopny byt cely den, abys mohla do prace. Co vim, tak chodi jen na dopoledne, takze ty do orace stejne nemuzes a jeste platis za skolku
@maminka189 Njn,co už. Holt někomu to rychleji mluví jak myslí. Však jsem taky ráda, že jsem na druhém konci republiky.
Díky za odkaz, pročtu.
@Sarik12 tak to je výsměch
1 stupen je malá závislost tak to bych chtěla vidět co vše mu neodklepnou, no jo vlastně on vpadá že je zdravej, jen nevychovanej
ase je velký rozdíl mezi autistama
Ale do speciální školky by mě ho vzali to už mě říkali v spec centru že tam by pro něj místo měli ale je t jedno velký ale, nesnese jakékoliv cestování a i tramvají to tam trvá 25 minut
on řve do pozvracení takže nereálné tohle absolvovat 2× denně, jinak tam si myslim by vydržel tohle by mu nevadilo, on nechce být venku to už teda jde, pěšky nebo v golfkách ok ale jak se má nastoupit do tramvaje tak to nejde a hned vedle školky by měl i školu
jen to cestování nějak zmáknout, už to trvá od jho 20m a je to čím dál horší, psycholožka řekla že by měl nárok na sanitku jenže vim jak to je a čekat s nim někde 2h než dojede sanitka je nereálné ale když by zvládnul cestování tak by ho dala do školky pro autisty tam by měl max 5 dětí a to by mu asi pomohlo ale tim že nesnese dopravu tak to zatim prostě nejde ![]()
@Markéta80
Tak pro spoustu lidi je stale PAS jen omluva pro nevychovane dite ![]()
Sanitku do skolky? A vozit autem ho nemuzes?
@Sarik12 ne do školky, když jdeme k lékaři
, auto právě ted nemáme takže jedině tramvají, pěšky bych to šla určitě 2h což je nereálné když máme tři děti.
@Markéta80
Sem si rikala ![]()
A nebudete ho mit? Mestli mu cestivani v aute nevadilo, tak by to pro vas bylo reseni
@Sarik12 ale jo je v plánu ale musíme našetřit, manžel byl dlouho bz práce, no na auto by si musel zvyknout, v taxi tak šílenej řev a dokud jezdil tak ok ale blil což má po mě ![]()
@Sarik12 N nás dneska také lidi koukali jako co to máme za rozmazlené dítě. ![]()
@maminka189 píše:
@Sarik12 N nás dneska také lidi koukali jako co to máme za rozmazlené dítě.
Na čele tuto nemoc žádné dítě napsané nemá. Tak se na ně zase nemůeš moc zlobit.
STRAŠNĚ MOC děkuji všem co nám nabídli pomoc-fakt jsem to nečekala a MOC si toho vážím!!!
Moc bych si přála aby se pro Kristýnku jednou našel lék aby mohla žít „normální“ život, ale zatím tomu nevěřím.
Je to hrozné-do 2,5 let Vám doktoři tvrdí jak je dítě „zdravé“ a srovná se to a pak se na Vás hrne jedna diagnoza za druhou
.Říkám si jak by to bylo dál, kdyby v srpnu nedošlo k rozvratu vnitřního prostředí a nedostala se do nemocnice.Jak dlouho by to její tělo vydrželo? ![]()
Ještě jednou děkuju
I adminům, že tuto „diskuzi“ nechali ![]()
@maminka189 to znam, naposled v tramvaji mě jedna paní dávala sušenky prý na nervy
a tim že malej nevypadá na svůj věk tak ho litujou že se chudáček asi bojí, nejde prostě jakkoliv uklidnit at je v kočáru nebo bez něj ![]()
@maminka189 od té doby jsem s nim v tramvaji neměla odvahu jet
prostě nejde uklidnit, mluvim na něj, nic chovam nic to se sápe na zem a pak ho držim aby nechtěl na zastávce vystoupit nebo nco vyhodit ven aby jsme museli vystoupit, prostě šílený, on se šíleně bojí takže i pro něj zbytečný stres, už se těšim až dostaneme pozvánku na vyšetření
, záleží na čase, pokud na 8h tak pěšky 2h nejdu, možná pak domů a to ta cesta mě přijde rychlá ale s nim je to jak věčnost
ale je mě ho líto že se tak strašně bojí ted už jen když jde kolem zastávky tak jde k zemi, jinak za ruku jde docela dobře
ale cstování max pěšky což ne vždy je reálné ![]()
@Markéta80 A co kocarek? Tam by nebyl v klidu, uvazat ho dat mu oblibenou hracku.Ja tak taky cestuju.