Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27267
22.5.15 21:16

Další věc je ta, že spousta z nich jsou muslimové, což mi teda taky není úplně milé. V poslední době mám muslimů celkem plný zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
22.5.15 21:23

Taky se mi to nelíbí, hlavně s ohledem na rozdílné zvyklosti, způsob žití, víru…

Snažím se trošku přispět do mlýna a snad nám to k něčemu bude.
Jestli máte zájem, koukněte na odkaz.

http://www. ivcrn. cz/ivcrn-vyhlasuje-papirovou-petici-proti-povinnemu-prijimani-imigrantu//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
22.5.15 21:25

Prosentulne jsou arabove jen mala cast muslimu, ale i ja jako muslimka nesouhlasim s kvotami, syrskych rodin v azylu tady u nas je dost, a nemaji to lehke, kazdopadne jako rodina se budou snazit prizpusobit, pracovat a budou radi za pomoc, ovsem mladi chlapci nemaji co stratit tudis o nejaky prizpuobni se budem tezko snazit, takovi pak delaji jen ostudu, jsou to mladi naivni hosi, co si mysli, ze v evrope rostou penize na strome a jak zjisti ze to tak neni je problem, promeni se v ukrivnene chudacky. azil pro deti a rodiny s detmi snad mozna, tak jak to je ted, tak to celkem funguje, nemenila bych to. jakmile uvidi ze evropa ma pro ne tevrenou naruc bude jich tu vic a vic, a nejde o nabozenstvi, ale spis o to jaci lide to jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
22.5.15 21:36

Absolutne si je tu nepreji. Stat, ktery se v urcitych pripadech neumi postarat ani o sve obcany, si nemuze hrat na Mesiase. Pro mne jsou to bohuzel z drtive vetsiny jazykove nevybaveni nepracujici a tech mame dost vlastnich.

A prislusniky „obohacujiciho“ nabozenstvi bych neprijala tuplem.

• Citovat
  • Upravit
3733
22.5.15 21:37

Bojím se toho, aby nebyly problémy, jako v severských zemích…a raději na to nemyslím, užívám si každého dne, kdy jsme zdraví, šťastní a spolu rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
22.5.15 21:37

Hlavně co tady budou dělat? Těžko se začlení a budou fungovat. Mělo by se je podporovat na dálku v jejich zemi, aby si to tam dali do kupy. Tohle není řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
22.5.15 21:41
@vyrovnaná žena píše:
Jsem ráda, že můžeme nabídnout pomoc. Nehledejte v tom hned to špatné.
Když nám bylo ouvej v 68 také nám svět poskytl azyl. Máme co vracet

Obávám se, že odtud lidi na západ v 68 neutíkali proto, aby měnili tamější svět, kulturu, popřípadě ji přizpůsobovali k obrazu svému, kdežto kde se přemnoží muslimové, tam chtějí zavádět své praktiky, bez ohledu na kulturu, historii a další zvyklosti státu, který je přijal a POMOHL v těžké situaci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43071
22.5.15 21:52

Me uprchlici nevadi. zijeme v blahobytu - nezaslouzene, narodili jsme se do nej. uprchlici se narodili do bidy a marasmu. citim moralni povinnost jim neodmitnout azyl. samozrejme se musi asimilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
22.5.15 21:53

Me se to taky nelibi :think: uz je to fakt moc.ja chapu, ze chteji utect a ochranit rodinu, ale cim vic jich bude, tim min budou vedet kdo je mezi nima. nam tady v rakousku na vesnici chteji zrusit pecovatelak a udelat z toho azylak pro tyhle uprchliky. prej do dvou az tri let. no kazdopadne v ten moment se stehujeme pryc a to je muj partner muslim. ale hromadne bratrickovani taky nestoji…kdyby to byla jina zeme, ale ze vsech tech naplav mam ted strach.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
22.5.15 21:53
@lleennttiillkkaa píše:
@terinka4444 je mi jich líto, ale na naše nemocné děti se musí sbírat víčka od petek, aby měli jejich rodiče na léčbu a na uprchlíky peníze jsou…Mě osobně to vadí.

Přesně z tohoto důvodu z toho nejsem nadšená. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
485
22.5.15 22:00

S povinnými kvótami souhlasím, absolutně. Současnou vlnu migrantů v Evropě nemůže řešit jen Itálie, Francie a Německo. Žít v Sýrii, kde v současné době polovinu území zabral Islámský stát, tak zdrhám taky a nečekám na to, až mi někdo uřeže hlavu nebo znásilní či povraždí rodinu. Před válkou se vždy utíká pryč. Nebo vy byste čekaly s tím, že nechcete zatěžovat okolní státy?
Z čeho vycházíte, když tvrdíte, že pracovat nechtějí? Vidíte jim to na očích? Četly jste nějaký odborný průzkum? Máte věšteckou kouli?
Od 2. sv. války uplynulo 70 let a za tu dobu spousta lidí zapomenula, že mnoho států v Evropě odmítlo židovské uprchlíky přijmout a udělit jim azyl. Tito lidé byli vraceni zpět do země původu. Co myslíte, že se s nimi stalo? Nezdá se vám ta podobnost více než jen čistě náhodná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
22.5.15 22:01
@Pudloslava píše:
Me uprchlici nevadi. zijeme v blahobytu - nezaslouzene, narodili jsme se do nej. uprchlici se narodili do bidy a marasmu. citim moralni povinnost jim neodmitnout azyl. samozrejme se musi asimilovat.

Jenomže to je to, kdo z nich se asimiluje že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
22.5.15 22:03

Tak je fakt, že jinak by se přijímalo těch 1000 jako definitivní počet a jinak je to, když se to počítá na procenta. Téměř tři procenta z neustávajícího přílivu uprchlíků bude časem dělat zatraceně mnoho lidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.5.15 22:04

@Pudloslava coz se nejspis neasimiluji :mrgreen:
@Martina84 souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3180
22.5.15 22:08

Pokud by to bylo jen těch 1000 a konec, tak asi jo. Ale aby z toho tisíce najednou nebyl milion. Hlavně je důkladně prověřit, aby se tam mezi ně nezamíchal nějakej terorista a máme po ptákách. Osobně si myslím, že je to tady pro ně doopravdy jen přestupní stanice, stejně, kde by pracovali? Čeština je hrozně těžká, tak jak by se domluvili v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová