Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
Za tu cenu elektřiny ne. A vzpomeňte jak nám zelený blokovali hranice a vyhrožovali blokováním vstupu do EU.
Nechala bych je blokovat, až by zmodrali. ![]()
Trochu odjinud-9ti lety klučina jako drag queen na Pride v Los Angeles. Matka mu slíbila šicí stroj za dobre vysvědčení, aby si mohl sit vlastni kostýmy. https://metro.co.uk/…ly-10502295/
Trochu z Evropy. Dnes, skoro v pravý poledne, zastřelil nějakej prevít 30 ti letou ženu, mámu, ktera měla v náručí svy dvouměsíční mimino. Stalo se to v Malmö na ulici. Žena zemřela, dítě našli vedle ní na chodniku, snad se mimcu nic nestalo. Nic moc informací. Prý to snad bylo nějaké vyřizování účtů mezi členy nějakého gangu. Informace jsou velmi vágní. Švédsko se mění v něco prapodivnyho, ale určitě nic dobryho.
@stock píše:
Trochu z Evropy. Dnes, skoro v pravý poledne, zastřelil nějakej prevít 30 ti letou ženu, mámu, ktera měla v náručí svy dvouměsíční mimino. Stalo se to v Malmö na ulici. Žena zemřela, dítě našli vedle ní na chodniku, snad se mimcu nic nestalo. Nic moc informací. Prý to snad bylo nějaké vyřizování účtů mezi členy nějakého gangu. Informace jsou velmi vágní. Švédsko se mění v něco prapodivnyho, ale určitě nic dobryho.
Pry je obeti lekarka, ktera svedcila u soudu. Policie je ve Svedsku dost nemozna, kdyz nemuze ochranit svedky. Divi se, ze lide nechteji svedcit. Pritom to neni rozhodne prvni pripad.
@Pukrle píše:
Pry je obeti lekarka, ktera svedcila u soudu. Policie je ve Svedsku dost nemozna, kdyz nemuze ochranit svedky. Divi se, ze lide nechteji svedcit. Pritom to neni rozhodne prvni pripad.
Ta druha 18ti leta divcina, zastrelena v noci dva dny nato ve Stockholmu skrz okno, se zrovna vrátila z Gambie, kde se vdala za 35let starého Gambiana, který má dlouhý trestný rejstřík jak Lovosice. Ani tady se neví, jestli mel byt zastřelen on, v byte se zdržoval, nebo ona jako pomsta, od nějakých jeho „gangnepratel“. Je to zkratka hnus o kterém se moc nemluví. Asi proto, protoze toho policajti moc nevedi a gangsteri na sebe vzajemne „nezalujou“.
@Pukrle píše:
Hm, a já si zase vsimla, že její manžel byl spoluucastnikem, loupeže v Dánsku, kde šlo o 60 milionů korun :
Chtěl více peněz Po loupeži policie našla několik chatovacích rozhovorů mezi ním a jiným švédským lupičem. Toto říká dánska autorka Line Holm Nielsens ve své knize „The Cup“, která se týká loupeže. Píše, že oba se dohadují o rozdělení lupu.. Zdá se, že partner zavražděné matky batolete není spokojen s tím, kolik by každý měl dostat. Partner zavrazdene matky batolete v chatu MSN píše, že bude mluvit s jedním z dalších kumpanu. „Co mu řekneš?“ “3,2 milionu. - hahaha, “píše jako odpověď kumpanovi. Pak „přítel odpoví“: „No, on tě zastřelí.“
On ten okamžik postřehl a začal utíkat pryc. Takže zase není jasny, proc byla ta máma zastrelena. Byla to msta, bylo to „omylem“…? A nikdo z policie se nevyjádřil, protože vedi zrovna tak málo, jako Ty nebo já. Nebo z taktických důvodu?
@stock píše:
Hm, a já si zase vsimla, že její manžel byl spoluucastnikem, loupeže v Dánsku, kde šlo o 60 milionů korun :Chtěl více peněz Po loupeži policie našla několik chatovacích rozhovorů mezi ním a jiným švédským lupičem. Toto říká dánska autorka Line Holm Nielsens ve své knize „The Cup“, která se týká loupeže. Píše, že oba se dohadují o rozdělení lupu.. Zdá se, že partner zavražděné matky batolete není spokojen s tím, kolik by každý měl dostat. Partner zavrazdene matky batolete v chatu MSN píše, že bude mluvit s jedním z dalších kumpanu. „Co mu řekneš?“ “3,2 milionu. - hahaha, “píše jako odpověď kumpanovi. Pak „přítel odpoví“: „No, on tě zastřelí.“
On ten okamžik postřehl a začal utíkat pryc. Takže zase není jasny, proc byla ta máma zastrelena. Byla to msta, bylo to „omylem“…? A nikdo z policie se nevyjádřil, protože vedi zrovna tak málo, jako Ty nebo já. Nebo z taktických důvodu?
Take jsem se nekde docetla o tom, ze jeji manzel neni zadny svatousek. Bez ohledu na to, kolik toho Policie vi, ma urcite narizeno drzet co jak nejvic pod poklickou a tvarit se, ze Svedsko nebylo nikdy driv bezpecnejsi
![]()
@Pukrle píše:
Take jsem se nekde docetla o tom, ze jeji manzel neni zadny svatousek. Bez ohledu na to, kolik toho Policie vi, ma urcite narizeno drzet co jak nejvic pod poklickou a tvarit se, ze Svedsko nebylo nikdy driv bezpecnejsi![]()
Zvlášť pokud tihle zmetci jsou ze všech koutů světa.
@stock píše:
Zvlášť pokud tihle zmetci jsou ze všech koutů světa.
Presne tak, bohuzel. Ja se obcas divam na Brottscentralen a podobne porady a je zajimave sledovat kolik z tech zapixlovanych kriminalniku ma opalene (nejen) ruce, mluvi spatne nebo nemluvi svedsky atd. (odhadem 80-85%?). Po pristehovani do Svedska mne v tomto ohledu nejvic prekvapilo, ze zurnalisti zverejni fotografii a plne jmeno obeti, ale zlocinec je chraneny pixlovanim a jeho jmeno se nezverejnuje (vyjimky se zverejnenim jmena jsem zaznamenala snad dve u odsouzenych skutecnych Svedu). Nemela by byt chranena spis obet? Svedi to maji totalne popletene!
@Pukrle píše:
@stockPresne tak, bohuzel. Ja se obcas divam na Brottscentralen a podobne porady a je zajimave sledovat kolik z tech zapixlovanych kriminalniku ma opalene (nejen) ruce, mluvi spatne nebo nemluvi svedsky atd. (odhadem 80-85%?). Po pristehovani do Svedska mne v tomto ohledu nejvic prekvapilo, ze zurnalisti zverejni fotografii a plne jmeno obeti, ale zlocinec je chraneny pixlovanim a jeho jmeno se nezverejnuje (vyjimky se zverejnenim jmena jsem zaznamenala snad dve u odsouzenych skutecnych Svedu). Nemela by byt chranena spis obet? Svedi to maji totalne popletene!
No, tak ta zastrelena v Malmö byla z Iránu a její druh/manžel izraelský Arab. Ta zastrelena ve Stockholmu byla z Gambie a její manžel taky. Vypadá to, že si vyřizují účty mezi sebou. Na tohle se nemuseli stehovat do Švédska. Nedej boze, aby se jim připletl do cesty nějaký úplně nevinny člověk a odnesl ty jejich gangstersky prestrelky. To je výsledek toho, že Svedi „otevřeli svá srdce“, jak je zadal bývalý statsministr. Ten nynější zase rika, že tyhle prestrelky jsou velký společenský problém. Ze se to musí okamzite zastavit. Ale jak, to už neříká.
@stock píše:
No, tak ta zastrelena v Malmö byla z Iránu a její druh/manžel izraelský Arab. Ta zastrelena ve Stockholmu byla z Gambie a její manžel taky. Vypadá to, že si vyřizují účty mezi sebou. Na tohle se nemuseli stehovat do Švédska. Nedej boze, aby se jim připletl do cesty nějaký úplně nevinny člověk a odnesl ty jejich gangstersky prestrelky. To je výsledek toho, že Svedi „otevřeli svá srdce“, jak je zadal bývalý statsministr. Ten nynější zase rika, že tyhle prestrelky jsou velký společenský problém. Ze se to musí okamzite zastavit. Ale jak, to už neříká.
Obecne mi prijde, ze politici tady maji huby plne floskuli a velkych slov, ale skoro vubec zadne zmeny nedelaji. Typicky naslibuji hory doly, ale skutek utek a vysledky pak svaluji na oredchozi vladu. Zastavit se to da jen pekne tvrdou rukou, ale do toho se nikomu nechce, aby nevypadal jako ten zly. Tak vymysleji ruzne programy o prednostnim bydleni a praci, vsemoznych kurzech a dalsi drahe blbosti, aby se nereklo, ze proti tomu nedelaji nic. Tyhle programy k nicemu nevedou (snad jen nas.rou slusne lidi, co si vsude tu frontu musi vystat a zaridit si sami), ale oni to utvärdering radeji stopniu v pulce nebo vubec nezacnou, aby se k tomuto vysledku nedobrali, a kdyz nahodou, tak ty programy stejne polracujou
Mne to hlava nebere. Nikoho bez dokladu by proste poustet pres harnice nemeli a i za kazdy minimalni zlocin by melonbyt automaticky vyhosteni.
Raptor-TV.cz vysílal(a) živě.
Včera v 18:43 ·
Jsou lidé muslimské víry integrovatelní do Západní společnosti?
Pořádá : Bohuslav Chalupa
25.10.2019 Novotného lávka 5, Praha 1
RaptorTV.cz živě, kamera Jan Dolens
Přednáška a diskuse s dánským psychologem Dr. Nicolaem Sennelsem, který dlouhou dobu osobně pracoval s pachateli trestné činnosti mezi muslimskou mládeží - a který má díky tomu ucelené a argumentovatelné důvody k tvrzení, že masová integrace muslimů do Západní společnosti je nemožná. V muslimské kultuře myšlenka na konstruktivní kritiku neexistuje. Jakákoliv kritika muslimské identity může mít za následek agresi a dost možná fyzické násilí. Korán sám nepodporuje myšlenku tolerance a žádá, aby se muslimové oddělovali od nemuslimů a pohlíželi na lidi jiných vyznání jako na podřadné.
„Pokládal bych za ostudné a hanebné, kdyby bohatá a bezpečná země, jakou je ČR, odmítla přijmout 40 dětí a postarat se o ně,“ řekl ve Sněmovně Kalousek.“
Demoblok chce přijmout zatím jen 40 sedmnátiletých sirotků z táborů v Řecku, zřejmě vousatých a bez dokladů. Ve Švédsku jsou takových už mraky.
Tak ženský doufám že to nezlomí Vaše přesvědčení volit Demoblok
![]()
Okopčeno odjinud:
Jak vysvětlit dítěti princip EU - názorně a pochopitelně:
Ty mi dáš 10 korun a já ti vrátím 15 korun. To se přeci vyplatí?
Přikážu ti však, že si za moje peníze musíš koupit sušenky. Pořád super.
Koupit je musíš, od koho ti řeknu a jaké ti řeknu, sám si vybrat nesmíš.
Ne. Sušenky od mamky nepřichází v úvahu.
Že koupíš jinde levněji nebo že Ti je mamka dá. To mě nezajímá, dostal jsi na to mé peníze.
Neposlechneš, tak vrátíš celých 15 korun a dáš 5 korun pokuty navíc.
Na sušenky musíš koupit krabici ode mne. Když nekoupíš, nedostaneš na sušenky.
Nemáš už peníze? Nevadí, dostaneš ještě 5 korun na krabičku, ale mamka musí vyhodit troubu na pečení sušenek.
Dostal jsi peníze, máš sušenky a máš krabičku na sušenky, jsi spokojený.
Abys byl dál spokojený, musíš k sobě do pokojíčku vzít tohohle cizího kluka.
Nechceš, že ho neznáš? Ale ty musíš poslouchat!
Jinak už nedostaneš peníze, bude pokuta, nebudou sušenky, krabička ti bude k ničemu mamka ti už sušenky neupeče, protože už nemáte doma troubu.
Když poslechneš, bude dobře. A když vezmeš do tvého pokoje víc cizích chlapců, třeba dostaneš peníze i na bonbóny.
Že tě občas zmlátí? To mě nezajímá.
Ještě maličkost, už nejsi Honzík ani kluk, ale jen eurodítě.