Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takto to vždy začíná. A jak to pak dopadá, můžeme vidět ve Francii, Švédsku, Německu, a jinde.
@gin 124 píše:
Jaký máte názor k rozhodnutí Nejvyššího soudu k šátkové kauze?
Znamená to že zítra můžu přijít ve spičatý kápi?
https://en.wikipedia.org/wiki/Capirote
Já to vidím, jako plíživý útok.
@M_Vladim píše:
Znamená to že zítra můžu přijít ve spičatý kápi?
https://en.wikipedia.org/wiki/Capirote
Já to vidím, jako plíživý útok.
Můžeš, ale musíš si napsat cedulku, že nejsi členem Ku Klux klanu.
@Alladina píše:
Můžeš, ale musíš si napsat cedulku, že nejsi členem Ku Klux klanu.
Žádný nesmyslny zakryti hlavy ani ve Švédsku. Ranní Lucia před dnešní nejdelší noci v roce.
https://www.svtplay.se/…-fran-granna
Taky si myslíte, že je to učitě naprosto jasná náhoda, že pan senátor Kubera zemřel náhle hned poté, co se se mu podařilo presidenta přivést na myšlenku, že s ním Číňani hrajou betla a poté, co potvrdil svojí cestu na Tchajwan? ![]()
![]()
@M_Vladim ty jo jako taky mě to na chvíli napadlo… Ale doufám, že to byl jen výsledek nezdraveho životního stylu a vyššího věku…
@M_Vladim píše:
Taky si myslíte, že je to učitě naprosto jasná náhoda, že pan senátor Kubera zemřel náhle hned poté, co se se mu podařilo presidenta přivést na myšlenku, že s ním Číňani hrajou betla a poté, co potvrdil svojí cestu na Tchajwan?![]()
![]()
![]()
Alobalova cepice?
@welovefashion píše:
@M_Vladim ty jo jako taky mě to na chvíli napadlo… Ale doufám, že to byl jen výsledek nezdraveho životního stylu a vyššího věku…
Tohle te fakt jako napadlo jo?
@Komsomol ano, u Číňanů bych se ničemu nedivila…lidi tam můžou mizet, tak proč by nemohli i někoho, kdo jim kazí plány odstranit v Evropě…
Ale samozřejmě s největší pravděpodobností umřel na infarkt, protože kouřil jednu za druhou…
@welovefashion píše:
@Komsomol ano, u Číňanů bych se ničemu nedivila…lidi tam můžou mizet, tak proč by nemohli i někoho, kdo jim kazí plány odstranit v Evropě…Ale samozřejmě s největší pravděpodobností umřel na infarkt, protože kouřil jednu za druhou…
Uplne vidim jak cinani cely hrr odstranuji dedu Kuberu. Tohle je fakt na alobalovou cepici. To je nejaka schiza uz trochu ne?
Proc na cigara? Neumrel treba proto, ze uz mel svuj vek? Skoda ho. Byl to jediny rozumny clen strany ODS.
@Komsomol píše:
Uplne vidim jak cinani cely hrr odstranuji dedu Kuberu. Tohle je fakt na alobalovou cepici. To je nejaka schiza uz trochu ne?Proc na cigara? Neumrel treba proto, ze uz mel svuj vek? Skoda ho. Byl to jediny rozumny clen strany ODS.
V jeho stavu stačilo dát jedno trochu otrávený cigáro a hotovo… ![]()
Nikdo neřekl, že je cizí zavinění vyloučeno. ![]()
@M_Vladim píše:
V jeho stavu stačilo dát jedno trochu otrávený cigáro a hotovo…
Nikdo neřekl, že je cizí zavinění vyloučeno.
Vsichni agenti sveta maji zajem travit Kuberu. Kam na to chodite?
@Komsomol píše:
Uplne vidim jak cinani cely hrr odstranuji dedu Kuberu. Tohle je fakt na alobalovou cepici. To je nejaka schiza uz trochu ne?
Spíš životní zkušenosti - novinám se nedá věřit a pravda občas vylézá na povrch až po letech. ![]()
@alifie píše:
Spíš životní zkušenosti - novinám se nedá věřit a pravda občas vylézá na povrch až po letech.
Nikdo tady netvrdi, ze verim mediim ktere pisi co majitel zrovna ocekava. Ale z politickeho hlediska by vrazda Kubery nemela absolutne zadny smysl. Pravda vyleze na povrch az se zmenou rezimu a ne vzdy jeste jeste cela. Do te doby se pusti pro lidi jen to co se zrovna hodi. A kdyz jsme u te migrace, tak ja nemam problem zde prijmout lidi z jinych zemi, ale nejprve mne musi nekdo vysvetlit cim me nebo zemi mohou obohatit konkretni migranti. Tohle bohuzel nevidim, jelikoz si mysli ze nicim. Nema to absolutne zadne pozitivum, proto nevidim duvod migraci podporovat. Ma to je same minusy a plusy zadne nevidim.