Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Komsomol píše:
Nikdo tady netvrdi, ze verim mediim ktere pisi co majitel zrovna ocekava. Ale z politickeho hlediska by vrazda Kubery nemela absolutne zadny smysl. Pravda vyleze na povrch az se zmenou rezimu a ne vzdy jeste jeste cela. Do te doby se pusti pro lidi jen to co se zrovna hodi. A kdyz jsme u te migrace, tak ja nemam problem zde prijmout lidi z jinych zemi, ale nejprve mne musi nekdo vysvetlit cim me nebo zemi mohou obohatit konkretni migranti. Tohle bohuzel nevidim, jelikoz si mysli ze nicim. Nema to absolutne zadne pozitivum, proto nevidim duvod migraci podporovat. Ma to je same minusy a plusy zadne nevidim.
Třeba nebude delegace na Tchaj - wan a nebudou kontrakty a tedy ani nějaký tintily pro něj. ![]()
Ono dost podobných vražd do budoucna moc význam nemělo… ![]()
Ale uznávám, že dost spekuluji. ![]()
Překvapuje mě, že všichni šílí kvůli Corona viru a nevidí, co se na nás řítí z druhé strany? Tahle zpráva mne tedy docela naštvala a zároveň vyděsila… Kromě toho, že se jedná o Islamisty, ti lidé taky mohou být nemocní.
https://www.parlamentnilisty.cz/…-leda-615757
Cituji: Na nelegální migranty se stále hledí jako na oběti a tomu se přizpůsobuje i legislativa. Podle rozhodnutí Evropského soudu pro lidská práva (ESLP) z roku 2017 je vytlačování uprchlíků na vnějších hranicích EU protiprávní! Jedná se o porušení článku 4 protokolu 4 (zákaz kolektivního vyhoštění) a článku 13 (právo na účinný opravný prostředek) Evropské úmluvy o lidských právech. Jinak řečeno, pokud chce navrátit řecký policista zpět migranta, který se násilně prodral a ocitl se půl metru uvnitř ostnatého drátu, je navracení zpět podle Evropského soudu pro lidská práva protiprávní. A to se bavíme jen o jednom z rozhodnutí a mezinárodních úmluv, které paralyzují účinnou obranu vůči nelegální migraci.
@MartinaIrena píše:
Překvapuje mě, že všichni šílí kvůli Corona viru a nevidí, co se na nás řítí z druhé strany? Tahle zpráva mne tedy docela naštvala a zároveň vyděsila… Kromě toho, že se jedná o Islamisty, ti lidé taky mohou být nemocní.
https://www.parlamentnilisty.cz/…-leda-615757
Cituji: Na nelegální migranty se stále hledí jako na oběti a tomu se přizpůsobuje i legislativa. Podle rozhodnutí Evropského soudu pro lidská práva (ESLP) z roku 2017 je vytlačování uprchlíků na vnějších hranicích EU protiprávní! Jedná se o porušení článku 4 protokolu 4 (zákaz kolektivního vyhoštění) a článku 13 (právo na účinný opravný prostředek) Evropské úmluvy o lidských právech. Jinak řečeno, pokud chce navrátit řecký policista zpět migranta, který se násilně prodral a ocitl se půl metru uvnitř ostnatého drátu, je navracení zpět podle Evropského soudu pro lidská práva protiprávní. A to se bavíme jen o jednom z rozhodnutí a mezinárodních úmluv, které paralyzují účinnou obranu vůči nelegální migraci.
Koronavirus nám tady zlikviduje zdravotnictví a migranti budou následovat a zlikvidují fungující zbytek.
Ale klííd, je to „jen taková chřipka“ a z druhé strany „ubozí uprchlíci“.
Kdyby Evropa neblbnula a neumožnila v minulých letech navážení ekonomických migrantů z půlky Afriky, tak by bylo možné pomáhat těm, kteří skutečně pomoc potřebují.
![]()
@alifie Já mám spíš obavu z toho zákona, co v roce 2017 vyplodil Evropský parlament. To nám za chvíli můžou uzákonit počet Afghánských Islamistů na domácnost. Nebo cokoliv. Podle mě ten zákon je pomsta za rok 2015, kdy je ještě Evropa mohla odmítnout. A hysterie kolem koronaviru jim hraje do noty, protože Evropa obrací pozornost úplně jinam.
@MartinaIrena píše:
@alifie Já mám spíš obavu z toho zákona, co v roce 2017 vyplodil Evropský parlament. To nám za chvíli můžou uzákonit počet Afghánských Islamistů na domácnost. Nebo cokoliv. Podle mě ten zákon je pomsta za rok 2015, kdy je ještě Evropa mohla odmítnout. A hysterie kolem koronaviru jim hraje do noty, protože Evropa obrací pozornost úplně jinam.
Hysterii nepozoruji, úmrtnost není vysoká, při dostupnosti zdravotnické péče. Ale vidím naprosté opomíjení faktu, že 20% nakažených potřebuje podporu dýchání, tedy hospitalizaci. U chřipky hospitalizaci potřebuje jen 2% pacientů. Proto v Lombardii nezvládají nemocnice nával pacientů, staví polní nemocnice, zavřeli školy v Itálii,… v Lombardii je po pouhých 14 dnech, kdy to tam „jede“ nakaženo víc než 10% zdravotnického personálu. V ČR zdravotnický personál ještě nemá ani potřebné respirátory a neví se, kdy budou…
Myslím, že jsem to tušil, ale
:
https://www.seznamzpravy.cz/…kracie-90939
Do naší skoro opuštěné skupiny Kuk-Kec-Klan chce uživatelka Amerie
:
https://www.emimino.cz/profil/amerie/
Víte o ní někdo něco? ![]()
@MartinaIrena píše:
https://www.reflex.cz/…ezajima.html
Nemyslím si, že to Evropu nezajímá, ale obrana Evropy je v rukou NATO a má ruce trochu svázané mezinárodními úmluvami o odzbrojení, ve kterých bylo Turecko pod křídly NATO. Zatímco Turecko se chová tak trochu jako utržené ze řetězu, Evropa se drží při zdi. Vzpomeňte si, jaká mela to byla, když se začalo mluvit o společných evropských vojenských silách.
V investicích do armády bychom měli šilhat po Polsku - což už se snad i děje i přes odpor bolševické páté kolony v parlamentu.
Když se trochu rozmáchnu - odpovědí na ruské hypersonické střely by mělo být odstoupení od některých smluv, dozbrojení raketami i jadernými zbraněmi - ty nám tu dlouho zaručovaly sice trochu divný, ale přeci jen mír. No a soustředit se na nové zbraně. Sice se jedná o zákazu autonomních robotických zbraní, ale pochybuju, že by to třeba Turecko, bralo dostatečně vážně.
A třeba sentriny neexistují jen ve sci-fi, ale již v této chvíli stojí na hranicích mezi Jižní a Severní Koreu… hádejte, kdo je má. ![]()
Třeba tanky: Jo fajn, potřebujeme vyměnit… Ale obávám se, že tank bez doprovodu vlastních průzkumných dronů bude tak trochu jako nahý v trní a přitom si takový jednodušší dron můžete pořídit za pár desítek tisíc i vy.
Znamená to ovšem mít tank, kde bude důležitým členem operátor dronu - v současném téčku se málem není kam uplivnout, natož tam dát pracoviště dalšího muže - a to z nich dělá šrot. Osobně bych si nasadil brejle a podíval se na Merkavy - už se exportují do Brazílie.
Pro nás je obzvlášť důležité mít robotizovanou část armády na špičce, protože nikdy nebudeme mít armádu s miliony muži ve zbrani. Pro nás je život jednoho vojáka daleko cennější než v jiných početně daleko větších armádách.
![]()
@M_Vladim píše:
A třeba sentriny neexistují jen ve sci-fi, ale již v této chvíli stojí na hranicích mezi Jižní a Severní Koreu… hádejte, kdo je má.
Ne sentriny, ale Centrina, které máme také, ale ve válce asi nebudou moc platné: https://www.eta.cz/…-0029-90000/ ![]()
@jege píše:
Po žních půjde Řecko k Turkovi!Ale celkově je to k
!
Je no… Nějaký koronáč je úplné prd proti tomu, co tady může reálně za pár let nastat.
@M_Vladim píše:
Nemyslím si, že to Evropu nezajímá, ale obrana Evropy je v rukou NATO a má ruce trochu svázané mezinárodními úmluvami o odzbrojení, ve kterých bylo Turecko pod křídly NATO. Zatímco Turecko se chová tak trochu jako utržené ze řetězu, Evropa se drží při zdi. Vzpomeňte si, jaká mela to byla, když se začalo mluvit o společných evropských vojenských silách…
Spíš bych řekla, že Evropa je v rukou politiků, kterým jde asi o úplně něco jiného než jsou zájmy většiny současných obyvatel Evropy. ![]()