Problém s bývalou manželkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1541
22.2.13 16:14

@iví72
Páni, to je ještě horší nez u nás a to je co říct :-O
To, ze ona je nestastna je normální. Žárlí a bude žárlit dokud sinzas nenajde další oběť.
Mate s pritelem spolu dite? Kdyz jste spolu uz 4 roky, tak byste mohli o mimcu přemýšlet. Ja mam jen dobre zkušenosti, protoze manzelova ex nam nechtěla dat za žádnou cenu pokoj, ale musim rict, ze od te doby, co zjistila, ze čekáme miminko, tak se zklidnila. Obcas jeste ma sem tam nějaké výkyvy, ale ona je dost naladova, takze to se stejne uz nezmění. Ale alespon uz mi nedela naschvály. I kdyz nikdy nevíš 8)

Je to hrozne, jak nektere zenske neumí prijmout konec a postavit se k tomu čelem. Je pravda, ze zenska to ma podstatne těžší -myslím zacit znovu nový zivot, obzvláště v pokrocilem věku. Nchlap si najde zenskou i když zestarne, zenska to má složitější. Ale nedovedu si představit, ze bych svym vztekem mela skodit jiným :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.13 20:44

bývalá manželka

Ahoj, ne že bych to někomu přála, ale aspoň nejsem sama.Taky mě štve manželova bývalka. utekla od něj i s dětma nadělala dluhy. a mě úplně vytáčí, jak se ted k ní můj manžel chová, jenom proto, aby si jí náhodou nerozhádal, kvůli dětem. někdy mám pocit, že kdyby pískla, tak běží a udělá cokoliv. děti z bývalého manželství na něj kašlou, všude rozkřikujou, že je jejich otec někdo jiný a on by se pro ně rozkrájel, to mi mrzí. ale bývalka mi leží v žaludku, mám strach, že jednou i takhle naše společné děti přijdou o tátu, jak se s ní mám vyrovnat, poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
15.5.13 21:04

Proč máš strach, že by vaše děti měly přijít o tátu? Nerozumím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.13 21:10

@Ukulina na rovinu, mám strach, že se k sobě vrátí, že ho bude chtít a bude k tomu používat děti. je dost vypočítavá. jednou jsem byla s ním pro dceru a málem sem se sesypala, samý usměvy po tom všem. manžel říká, že to je jen kvůli dětem, ale já nevěřím jí, ted mě to čeká zas a já nevím jestli tam mám jet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
15.5.13 21:15

Ignorovat a pokud to není nutné, tak aby se k tobě tyto informace nedostaly. Ať se manžel stýká a stará a neříká ti podrobnosti. Napsala jsem to trochu kostrbatě. Máme taky problémy s exmanželkou a kdyby to šlo, nechtěla bych o ní nic vědět. Bohužel máme střídavku, tak její divoký život má vliv na náš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
15.5.13 21:17

Jj, to znám. Můj doma na ni nadává a před ní samý cukrblik. Ale já mu věřím, tak jsem s ním pro klid duše nejezdila. On mě tam chtěl. Nezáleží na tom, jestli ho chce ona. Záleží na něm, jestli chce tebe nebo ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.13 21:22

@Lidym to já už zkoušela, já s jednou dcerou mám velmi dobrý vztah, tak mě to zajímá, jak se má, neumím bohužel dělat mrtvého brouka kvůli bývalce, manželovi věřím, jen mi vadí ten postoj, možná ty děti nesjou ani jeho a on by se rozkrájel. když jsme spolu začli, snažila se nás rozeštvat. pořád volá, že je nemocná a nemá peníze a bla bla bla a manžel si sní povídá, aby náhodou mu nezatrhla děti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.13 21:25

@Lidym tak myslíš nejezdit a zůstat doma??já mu taky věřim, jen nevím co by udělal, kdyby mu řekla:vratíme se k sobě, jinak neuvidíš děti, asi mám moc fantazie, ale již jednou takhle vydírala, když jsme spolu ještě nebyli. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
15.5.13 21:26

A nemají soudně dané návštěvy? Jestli jsou už starší, tak by k vám přišli i samy. Nebo jsou v pubertě a otec je nezajímá. Prý to s dospělostí přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
15.5.13 21:28
@rita2323 píše:
@Lidym tak myslíš nejezdit a zůstat doma??já mu taky věřim, jen nevím co by udělal, kdyby mu řekla:vratíme se k sobě, jinak neuvidíš děti, asi mám moc fantazie, ale již jednou takhle vydírala, když jsme spolu ještě nebyli. :(

No a vrátil se k ní? asi ne, když je s tebou. Taky si říkám, jak tohle vydržet. Našla jsem toho pravého a toto daň za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
15.5.13 21:31
@rita2323 píše:
@Lidym tak myslíš nejezdit a zůstat doma??já mu taky věřim, jen nevím co by udělal, kdyby mu řekla:vratíme se k sobě, jinak neuvidíš děti, asi mám moc fantazie, ale již jednou takhle vydírala, když jsme spolu ještě nebyli. :(

Jestli jsi z toho na nervy, tak tam nejezdi a nebo to omez. Co oči nevidí, to srdce nebolí. Těžko to asi změníte. Tvůj chlap svoje děti miluje. Ty i když je máš ráda, pořád to nejsou tvé děti, asi proto to on snáší jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.13 21:32

@Lidym jezdí jenom jedno dítě, ostatní nemaj zájem, s těma soudama je to trochu složitější, to manžel taky nechce žádný soudy, snaží se domluvit, okamžitě by chtěla zvýšit alimenty. jedna je dospělá a zatím jí to nepřešlo, syn je dospělej, zatím ho to nepřešlo. to je jedno, když nechtěj, tak nechtěj, děti mi nevadí, vadí mi právě přístup manžela, soudy nechce, hádat se nechce, samý úsměvy a ona by to klidně mohla využít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
15.5.13 21:42

Jj, taky na ex nadáváme doma a do očí jí to neřekneme. Děláme to kvůli malému, protože se mu nevěnuje, tak jak by potřeboval. Tak máme střídavku dohodou a platíme alimenty a vše kupujeme. Ze školky chodí jen tak, jak přijde. Tak má u nás oblečení, hračky, kolo…No, aspoň to podědí prcek, až se narodí. Začala jsem s ním chodit na logopedii, cvičit. Má ADHD, nepozorný, málo se mu věnovala, tak to doháníme.
A ona se teď zase odstěhovala skoro 20 km, tak asi střídavka skončí. Mě se narodí mimino. Chudák kluk, co s ním bude. Přes víkendy ho moc nenaučíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.13 21:43

@Lidym tehdy byl sám a chtěla jen sex, bohužel tenkrát podlehl, prý kvůli dětem :( to jsem zkousla, jen se bojím, že měto potká znovu, i když si říkám, máme děti, jsme manželé. ale tvoje heslo je hezké:našla jsem pravého, toto dan za to"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.5.13 21:46

@rita2323 kolik s ní má těch dětí? ještě nějaké jiné než ty dvě dospělé? přije mi nepravděpodobné, že by se chlap vracel k ex kvůli dospělým dětem. k čemu by si pomohl? přece nepředpokládá, že by ho děti a manželka začaly obratem zbožňovat a byli by happy family forever.
navíc když od něj utekla (což se jednoho jistě dotkne) a nadělala dluhy.
chlapi bývají větší nehrotiči a vyhnívači - z úsměvů bych nic nevyvozovala, leda to, že se chce vyhnout otevřenému konfliktu.
zkus si říkat, že je dospělej, rozumnej, inteligentní (předpokládám, že je) a takovou hovadinu by prostě neudělal, protože to nedává smysl.
chápu, že ti to leží v žaludku, znám to a cítím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí