Problém s bývalou manželkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2781
15.5.13 21:52

No, už jsem taky na nervy. Tak jsem mu říkala, jak by to bylo fajn, kdyby nebyla ex a malej. No a na to mi řekl, že on by taky nebyl takovej jakej je. Asi se mnou mlátí hormony. Příští týden se bereme, do toho máme malého. Už to nedávám. Tak musím vydržet a pořád si opakuju: máš skvělýho chlapa, nemůže být všechno perfektní, vydržet, vydržet…
U nás to bylo tak, že ona mu utekla s milencem. Má s ním dítě a zrovna od něj zas odešla. No a kdybychom se nebrali a nečekali mimčo, tak by ho chtěla zpátky. Prý se změnil. No já mu nenadávám a musela jsem mu zvedat sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.13 21:53

@Knihomyš jedno je dospělé, dvě jsou menší, v pubertě. děkuju za rady, aspon se uklidnim, aspon na chvíli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.13 22:25

@Lidym taky bych řekla, že se mnou mlátí hormony, jenže já tohle snášim již 4 roky, tak to asi nebude tím :) asi se jen potřebuju občas vypovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.5.13 22:47

@rita2323 :) klíďo vykecávej, jsou tu i uzavřené maceší skupiny, ale většinou myslím pro přijetí vyžadují nějakou historii na emiminu, aby se jim tam neinfiltrovaly exmanželky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
15.5.13 23:04

A oni byli manželé?
Jestli jo, doporučila bych vám sepsat předmanželskou smlouvu…ochrání to tvoje příjmy pro přípdné dluhy, které nadělá ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.5.13 10:05

@Lidym tohle jsem si před svatbou říkala taky, mimochodem ať se vám ta svatba povede a hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2781
16.5.13 15:04

Děkuju, už aby to bylo za námi. Taky se občas potřebuju vypovídat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.Luciášice
16.5.13 15:31

Nechápu, jak někdo může ubližovat vlastním dětem :( Opravdu nechápu, jak může matka ubližovat vlastnímu dítěti tím, že ho poštvává proti otci a manipuluje s ním, aby dosáhla svého. Novou partnerku milovat nemusí, ale děti ať už její nebo ty z nového vztahu by měli vždy být na prvním místě (pro všechny dospělé - to platí i pro novou partnerku, která má zase často nevhodnou tendenci vytlačovat děti z minulého vztahu z tatínkova života :( :cert: ) a je velmi smutné, že místo toho si často staré a nové partnerky vyřizují účty mezi sebou. Kamarádka má něco podobného, exmanželka díte odmalička štve proti ní, takže dcerka jí dodnes připomíná, že mamka je lepší než ona atd. :( Dítě v tom vyrůstá od mala do cca 8 let, je zralé na psychiatra a kamarádka už k němu chodí a učí se, jak s malou vycházet, aby jí neubližovala(protože se kolikrát neudržela a odpověděla jí nevhodně, sama děti nemá).Rozvést se může každý, i nevěra se může přihodit, ale dětem by nikdo ubližovat neměl :(

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.Luciášice
16.5.13 15:38

@rita2323 Promiň,ale přeháníš to. Když se k ní bude chtít vrátit, tak to udělá bez ohledu na to, jestli ty jim budeš neustále slídit za zadkem ;) Buď mu věříš a nech to být anebo mu nevěříš a tím pádem zapracujte na důvěře. Protože jestli jí on nechce, tak ona ho nepřesvědčí, aby s ní žil a hrál si na dokonalou rodinku. Navíc proč by kvůli dětem odcházel a ubližoval zase jiným svým dětem :think: Jediná rada je, nech ho ať si s ní jejich záležitosti ohledně dětí řeší sám a snaž se jí nevídat. Dceru snad můžeš vídat i bez exmanželky. Zbytečně se tím užíráš a ona z toho má určitě radost, nemysli si, že nepozná, že žárlíš ;) Na tohle máme my ženský čuch ;)

• Citovat
  • Upravit
10
16.5.13 17:39
@nepřihl.Luciášice píše:
@rita2323 Promiň,ale přeháníš to. Když se k ní bude chtít vrátit, tak to udělá bez ohledu na to, jestli ty jim budeš neustále slídit za zadkem ;) Buď mu věříš a nech to být anebo mu nevěříš a tím pádem zapracujte na důvěře. Protože jestli jí on nechce, tak ona ho nepřesvědčí, aby s ní žil a hrál si na dokonalou rodinku. Navíc proč by kvůli dětem odcházel a ubližoval zase jiným svým dětem :think: Jediná rada je, nech ho ať si s ní jejich záležitosti ohledně dětí řeší sám a snaž se jí nevídat. Dceru snad můžeš vídat i bez exmanželky. Zbytečně se tím užíráš a ona z toho má určitě radost, nemysli si, že nepozná, že žárlíš ;) Na tohle máme my ženský čuch ;)

já jsem asi taky zralá na doktora :mrgreen: ale děkuju za názory, že jste mne pochopili. když budou řešit pouze záležitosti okolo dětí, tak je mi to jedno, ale poslouchat jak je chudák na všechno sama, nemá peníze, výchovu nezvládá, to už mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PianistkaEU
29.7.13 12:42

Matka psychopatka

Koukám, co se tu vše nepíše, a odpusťe mi, jsem ráda, že v tom nejsem sama…Je mi 26 a našla jsem báječného muže. Se 4 dětmi. Manželka si našla přítelkyni a na děti kašlala, doma tchánovi a tchýni kradla peníze, manžela podváděla s kým to šlo…nakonec si našla ženu. paradoxní je, že pracuje v Charitě a radí romským rodinám, jak se starat o děti. Když jsem se naštěhovala, v domě byla letitá špína, počmárané, špinavé stěny…v čem ty děti žily byl děs běs. Mému příteli řekla, že jí o děti nejde, ale že jej chce dostat přes úřady na kolena a že jí 3 roky po rozvodu bude platit peníze pro rozvedené ženy s dětmi. Děti si brala jednou za měsíc, návštěvy, které si vydupala na úřadech neplnila. Dětí u ní dodnes nemají ani peřiny…neustále mě před nimi pomlouvá, vymýšlí si lži…na úřadech pláče, přitom je tak bezcitná a drsná…i ke vztahu k dětem. Svým chováním dokonce docílila toho, že nejmladší a jediná dcerka se k ní bojí jezdit.
Využívá svou přítelkyni, magistru teologie, k tomu, aby jí vše platila, vařila, uklízela…děti se té ženské bojí, protože je jako muž a pořád na ně křičí…
Je to šílené…nedokážu jej ani ty děti opustit. Mám je ráda jako své, ale když je používá jako zbraň a já se jen bojím, s čím od ní zase přijedou…a člověk s tím vlastně nic nezmůže…
Odsuzuju ženy, co si pořídí 4 děti a pak je zavrhnou a stačí jim je vidět jednou za měsíc…a to ještě napáchají více škody než užitku… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.14 20:59

Miminko bývalé manželky mého muže

Ahoj holky. Bývala manželka mého muže tento týden porodila miminko. Jsem z toho celkem rozhozená. Přijde mi, že jsem v jeho očích klesla. Spolu mají 10letého syna a nově narozené miminko bylo překvapení pro nás všechny, protože si ho pořídila po velmi krátké známosti. Možná to bude znít blbě, ale manžel k těhotenství a porodu vzhlíží jako ke svátosti. My jsem manželé lehce přes rok, partneři skoro 4 roky a o miminko se pokoušíme krátce. Vím, že je to asi blbost, ale připadám si jako neplnohodnotná žena s hendikepem. Malicherný problém…ale nasadil mi brouka do hlavy…

• Citovat
  • Upravit
44341
20.12.14 21:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Bývala manželka mého muže tento týden porodila miminko. Jsem z toho celkem rozhozená. Přijde mi, že jsem v jeho očích klesla. Spolu mají 10letého syna a nově narozené miminko bylo překvapení pro nás všechny, protože si ho pořídila po velmi krátké známosti. Možná to bude znít blbě, ale manžel k těhotenství a porodu vzhlíží jako ke svátosti. My jsem manželé lehce přes rok, partneři skoro 4 roky a o miminko se pokoušíme krátce. Vím, že je to asi blbost, ale připadám si jako neplnohodnotná žena s hendikepem. Malicherný problém…ale nasadil mi brouka do hlavy…

No a o co jde? Podle mě je správné, když muži mají obecně obdiv a úctu k těhotenství a porodu. Pokud k tomu tak „vzhlížel“,ale zároveň se přehnaně neangažoval nebo neshazoval Tebe, nepředhazoval Ti novou situaci, nevidím nikde žádný problém. Možná je to jen Tvůj pocit, který sis vsugerovala. A jen k vůli tomu, že má k těhotenství takovou „úctu“,která by měla být mužům vlastní za každých okolností a mnohdy není. Možná Ti dělá problém, že se vidí při předávání syna atd..Pokud je vaše manželství v pořádku, vztah OK a pokoušíte se o své miminko, tak si myslím, že nikde žádný problém není, jen ho „vidíš“.

Svým způsobem chápu, že Ti ta situace nemusí být příjemná, ale myslím, že o nic nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.12.14 21:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Bývala manželka mého muže tento týden porodila miminko. Jsem z toho celkem rozhozená. Přijde mi, že jsem v jeho očích klesla. Spolu mají 10letého syna a nově narozené miminko bylo překvapení pro nás všechny, protože si ho pořídila po velmi krátké známosti. Možná to bude znít blbě, ale manžel k těhotenství a porodu vzhlíží jako ke svátosti. My jsem manželé lehce přes rok, partneři skoro 4 roky a o miminko se pokoušíme krátce. Vím, že je to asi blbost, ale připadám si jako neplnohodnotná žena s hendikepem. Malicherný problém…ale nasadil mi brouka do hlavy…

A z čeho usuzuješ, žes v jeho očích trochu klesla? Není to spíš tvá představa? :kytka: Víš, vůbec to nemyslím zle…spíš se chci zeptat, neřešíš to miminko bývalé spíš ty, než on? Přišlo by mi to i logické, snažíte se o miminko, je to citlivé období a stejně tak styky s bývalou manželkou pro tebe můžou být citlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
20.12.14 21:15

Klesla v jeho ocich? Jako proc? Ze jsi s nim jeste neotehotnela? Chyba muzd byt i u nej. Tohle bych teda vubec neresila. Myslim, ze se v tom moc patlas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí