Problém s bývalou manželkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
17.8.16 13:37
@sediza píše:
Je potřeba vysvětlit, proč se dohodli na rozchodu. Já si takovou situaci i po porodu dokážu představit. Třeba kamarádku dlouhodobě podváděl přítel. Ona pak jeho taky už 3 měsíce po porodu. Mohli by se podle mě určitě na rozvodu domluvit,..čistě teoreticky.

Tak to byli rodičové roku teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
17.8.16 13:38

To že jste si začali v rozvodovém řízení, neznamená, že ona třeba nečekala, že se to třeba nějak utřepe, i kdyby třeba až po rozvodu.
Edit: já si po rozvodu nedovedu představit, že bych tu chlapa, pravidelně 2× v týdnu nechávala přespat. Chůva/nechůva. Už je to můj a dětí domov, naše teritorium. Vsadím boty, že kdyby měla partnera, chlap ti nikde nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
17.8.16 13:48
@sediza píše:
To paní chodí 2× v týdnu někam ven až do rána? O tom silně pochybuji. Je to opravdu zvláštní a nikdo koho znám by toto netoleroloval. Vždyť to je jakoby odešel jen napůl. Někteří muži, co například dojížději za prací také spí doma jen dvě noci…Jediné pro koho by mohlo být tohle dobré jsou asi děti. Že mají tatínka a někdy i mamku společně doma…

měla jsem to stejně. Děti neměli tatínka a maminku společně, taky, když byl s dětma u mě, tak jsem vypadla ven - sport, kamarádi, cokoli. x týdně si udělat program nebyl problém.
Rozhodně to nebylo o doufání a vytváření iluze rodinky. Bylo to o tom, aby si děti postupně zvykly. Aby mohli být s tátou, ale nebylo to hned doprovázené stehováním z místa na místo, setkáváním s jeho novou partnerkou, novým prostředím.
Po půl roce už si je bral na víkendy k sobě, na jednu noc v týdnu taky. Druhý večer do ted pokračoval on u mě s dětma. Teď., po roce to chceme zas nějak přešachovat, že už bude s dětma jen u něj, jan musíme přeházet nějak dny, aby nependlovali ob den na noc pokaždý někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.8.16 13:49
@kve-tinka píše:
To že jste si začali v rozvodovém řízení, neznamená, že ona třeba nečekala, že se to třeba nějak utřepe, i kdyby třeba až po rozvodu.
Edit: já si po rozvodu nedovedu představit, že bych tu chlapa, pravidelně 2× v týdnu nechávala přespat. Chůva/nechůva. Už je to můj a dětí domov, naše teritorium. Vsadím boty, že kdyby měla partnera, chlap ti nikde nespí.

Láska musí být opravdu mocná čarodějka, když mu to trpí. Navíc chlap nemá vlastně kde bydlet, když v bytě je bývalka s dětmi, tak se mu hodí, že hned našel spřízněnou duši. Vztah s člověkem s nevyřešenou minulostí je vždycky problém a anonymní si zbytečně komplikuje život. Jestli má jen trochu pudu sebezáchovy a chce mít vlastní děti a pečujícího otce pro své dítě, tak vezme nohy na ramena :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.8.16 13:51
@Lenye píše:
Já teda nevím, která ženská se třemi dětmi se dobrovolně domluví na rozvodu krátce po porodu??? A nechal ji LASKAVĚ VE SVÉM BYTĚ??? A tam je 3 dny ze sedmi??? Jinak si užívá s Tebou??? To je skvělý táta??? Neodešel on náhodou kvůli Tobě??? Krátce po porodu? Anebo kvůli jiné pipině, která ho (možná) časem poslala do háje? A Ty ho teď utěšuješ?

Nevím, nevím, děvče, chlap, když opustí ženu v takovém období a s tolika dětmi… co čekáš, že bude? Idylka pár měsíců a pak se to bude opakovat… Lhát o tom, jak je chlap chudák a jak se stará, umí každý, kdo se takhle chová. Reakce bývalé ženy naznačují, že to asi bylo úplně jinak.

Utíkej pryč, hledej jiného.

Jo, asi tak nějak jsem to chtěla napsat.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
17.8.16 14:02

@Lama Lama pro děti je to takhle určitě lepší. Jenže vy jste asi nedělala, nebo byste případně nedělala nové partnerce takové problémy. A o tom to je. Ona se s tím rozchodem nesrovnala. Tohle řešení by bylo možné, pokud jsou oba rozchazejici se rozumní jako ve Vašem případě. Ne v případě ex a manželky anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
17.8.16 14:13
@sediza píše:
@Lama Lama pro děti je to takhle určitě lepší. Jenže vy jste asi nedělala, nebo byste případně nedělala nové partnerce takové problémy. A o tom to je. Ona se s tím rozchodem nesrovnala. Tohle řešení by bylo možné, pokud jsou oba rozchazejici se rozumní jako ve Vašem případě. Ne v případě ex a manželky anonymní.

tak ono by to chtělo především znát pohled obou stran. myslím, že by se dost lišil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
17.8.16 14:21

@Lama Lama také si myslím. Asi ani nejde o to hledat, kdo má pravdu. Ale jak zklidnit situaci. A pokud už došlo i k osobnímu setkání. Domlouvání z obou stran… podle mého ho manželka stále chce a řešit na začátku vztahu tohleto…asi bych byla dost zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.16 14:25

Trochu jste to prekroutily, nezadala jsem o posuzovani nasebo vztahu nebo o to, jestli se vam muj pritel zda jako uzasny…
Zadala jsem o radu co s byvalou manzelkou, ktera me svym chovanim „sikanuje“…
Ano, jsem si jista, ze kdyz je pritel u nich, byvala zena doma neni- jednak mu verim a jednak to vim i od jeho deti. To jestli chodi domu az nasledny den nebo pozde vecer je mi jedno. Nespi spolu v posteli.
Seznamili jsme se v dobe, kdy se svou zenou nezil a rozvadeli se. Nikomu jsem rodinu nerozbila. To proc se rozesli nemohu objektivne posoudit, znam jen jednu verzi - dlouhodobe neshody, lzi a podvadeni ze strany manzelky, zadluzila pritele, ktery ji financoval jeji podnikani a ona na to s*ala, nezajem o rodinu ( davala prednost kafickovani a mejdany), utraceni jeho penez za drahe kabelky atd..
Nejmensi dite si " vyprosila" a pritel si myslel, ze se tim vztah zachrani a ona dostane rozum, v tehotenstvi to pry ale nabiralo takove obratky, ktere uz nezvladl a odesel od ni. Ona souhlasila, nechal ji zit ve svem byte, nechal ji auto, alimenty ma vysoke, financne dotuje i ji…

• Citovat
  • Upravit
25897
17.8.16 14:30

S bývalou manželkou celkem nic nesvedeš, pokud ona sama nebude chtít. Je díky dětem trvalou součástí života tvého partnera. Jestli to nedáváš, hledej si jiného, protože děti jdou starost nadosmrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
17.8.16 14:31

Tak jestli ho podváděla, tak je to podobné jako s tou mojí kámoškou. Ono i ženské jsou mrchy a tahle prostě nemůže být normální, i kdyby podváděl on ji, když je schopna na Vaši firmu poslat kontrolu- to udělá jen cvok. Podle mě ale Vy s tím moc neuděláte, to musí Váš partner svým chováním. Musí být tvrdší než ona, a to nevím, jestli dokáže. Může ji říct, že se byt prodá a dostane půlku peněz, stejně tak auto…asi bych na ni šla přes peníze? On musí vědět, co na ní platí. On ji zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.8.16 14:50
@Petrolka píše:
S bývalou manželkou celkem nic nesvedeš, pokud ona sama nebude chtít. Je díky dětem trvalou součástí života tvého partnera. Jestli to nedáváš, hledej si jiného, protože děti jdou starost nadosmrti.

Presne tak :palec: :potlesk:
Vybrala sis pouzite zbozi a holt jednim z nedostatku je problemova zena… :roll: a dotovani jeho rodiny, coz se nezmeni ani vasim souzitim ani porizenim rodiny spolu…
Pominu to, ze kdyby jste si poridili spolu ditko, tak bude na ctvrte koleji a hlavne ty s rojzitrenymi hormony tohle vsechno budes brat daleko hure. Jen si vem v sestinedeli resit sceny byvalky a mit tam nakyblovane cizi deti imrvere… No dekuji pekne, byt tebou lovim ve vodach bez zavazku a zarlivych exzen :roll:

• Citovat
  • Upravit
409
17.8.16 14:59
@Lenye píše:
Souhlasím, že ženy umí být mrchy, ale moc jich s třemi dětmi neznám. Mrchy si nepořizují tři děti, mrchám stačí k ovládání chlapa jenom jedno.

hahaa, to je blbost. Podle popisu to bude pěkná sv*ině a ještě k tomu líná, do práce se jí neche, tak si udělá děcka, hodí je na krk manželovi a má po starostech. A chlap je tak blbý, že si to nechá a ještě doufá, že dalším mimískem se to spraví…kdyby hloupost nadnášela…
Být váma, nechala bych jim byt (jen kvůli dětem samozřejmě), alíky ať platí dál poctivě, ale spát tam nehrozí- prostě nebude mít matka hlídání, a co jako? Neměla si dělat děti, když musí vandrovat dvakrát týdně venku :roll: Když jsou děti u vás, může si lozit po barech atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.8.16 15:06

Jediné, co můžeš udělat ty, je odstřihnout ji od sebe, tzn. žádný kontakt s ní, moc nechápu, že jste se sešli i na pokec…Buď bych si vyměnila číslo, nebo ji nějak zablokovala, aby se k tobě už nemohla dostat. Můj přítel má také exmanželku, naštěstí naprosto bezproblémovou, ale i tak si ji držím co nejvíc od těla… ještě jsme se po 2 letech vztahu ani neviděli. Jedna věc je, že s ní musí udržovat kontakt můj partner, ale proč bych si ji do svého života měla zatahovat já? :nevim: Mně by teda taky hodně vadilo to přespávání… nevidím k tomu jediný racionální důvod, pokud tedy není tím důvodem nejmladší dítě (nevím, kolik mu je). I tak bych ale nechtěla, aby tam spal, může se snad večer po uspání dětí vrátit domů, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.8.16 15:17
@Anonymní píše: … byl v rozvodovém řízení… milenka mého manžela si s ním začala v době, kdy byl ženatý a od rodiny ho nakonec i odvedla, takže jsme se pak stejně rozvedli, a taky všude vykládá, že jsme s manželem byli v rozvodovém řízení. On jí - stejně jako miliony jiných záletníků - tehdy vykládal, že spolu nežijeme, že od rodiny odešel a jiné věci. Prostě rozvodové řízení někdy začíná, když je to potřeba, ještě hluboko v době manželství.

Jak odvedla? Snad chlap šel dobrovolně, ne? 8) Já byla taky nejdřív milenka, ale nikoho jsem neodváděla. Hlavně, že je to na koho svést, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí