Problém s čištěním zubů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
25.4.22 09:21
@LP4 píše:
Ahoj, mam 3mesicni mimco. A nasla jsem nejaky silikonovy kartacek na prst nebo i malicky plastovy a na nekterem je uvedeno 0m+. Tak to mam koupit a cistit mu tim dasne kdzy nema zuby? Nebo az mu vyroste prvni tak mu cistit jen ten jeden? Kdy mam prosim shanet zubare? Dekuji.

My jsme otirali dasne a prvni zoubky takovou zinkou, kralickem, je to primo na to urcene…zubarka rikala, ze staci i gaza..ty gumove kartacky mi prijdou docela tvrde, nepouzivala jsem je nikdy, z žinky jsem presla na curaprox, kdyz mela dcera vic zubu…poprve jsme byli s dcerou u zubarky v 6ti m s prvnimi zoubky a pak kazdy pul rok na prohlidku, chodi k moji zubarce, tak chodime spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
25.4.22 09:24

Takze mu třeba čistit dasne neni potreba? :D a stavi jen zub ktery se vyklube, pak dva, tri..atd? A hned ten prvni pastou? Nebo jen vodou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.4.22 09:26

Dásně jsem nikdy nečistila. Až od prvního zoubku, ze začátku jen otřela žínkou/vatovým tamponkem, když bylo zoubků víc, přešli jsme rovnou na maličký Curaprox nebo Tepe kartáček :mavam: Zubař kolem roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
25.4.22 09:32
@LP4 píše:
Takze mu třeba čistit dasne neni potreba? :D a stavi jen zub ktery se vyklube, pak dva, tri..atd? A hned ten prvni pastou? Nebo jen vodou? :D

Asi zalezi na tobe :nevim: my jsme dasne otirali v podstate od narozeni…dlouho jen vodou..pastu jsem zacala pouzivat snad v roce..uz si nevzpominam..od weledy, tu pouzivam porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.4.22 09:34

Ja zacala cistit s prvnim zubem. Pasta neni potreba a fluoridove, az kdyz umi vyplachnout pusu. Do te doby jsou ruzne gely bez fluoru, ale stejne je dulezitejsi to mechanicke odstraneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
25.4.22 10:07

Dekuju vsem :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...