Problém s dětmi přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7571
28.8.18 13:31
@Anonymní píše:
Já si myslím že má.

Vyvracet ti to nebudu. Cas ti ukaze, ze jsem mel pravdu a doslo na ma slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.18 14:00
@Chytrak píše:
Vyvracet ti to nebudu. Cas ti ukaze, ze jsem mel pravdu a doslo na ma slova.

Dobře :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.18 14:40
@Anonymní píše:
Dobrý den máme s přítelem problém ???? Je mezi námi velký věkový rozdíl, mně je 18 a jemu 40. Před měsícem jsem se k příteli nastěhovala. Přítel má dvojčata, kluka a holku, je jim 16. Od začátku co tam jsem nám dělají naschvály :( Za celý ten měsíc co jsem tam jsme spolu spali asi jednou, nenechají nás samotný a když jim přítel řekne, že bysme spolu chtěli být chvíli samotný tak je scéna jak na ně kašle když má mě :( Nejde jen o to, celkově mi dělají zle a znepříjemňují mi život jak jen to jde. Nevím co s tím dělat, snažim se s nima vycházet, ale vůbec mě neberou. Jinak abych předešla řečem tak rodinu jsem nerozbila, manželka od přítele odešla když bylo dětem 5 a nezajímá se o ně. Jeho předchozí vztahy braly v pohodě takže jim vyloženě asi vadí jen ten věkový rozdíl.

Mám podobnou zkušenost a když vydržíte tak si podle mě děti zvyknou a za pár let budou rádi,že táta doma někoho má a nebude sám ;) A nějaký věkový rozdíl pak vůbec nebudou řešit.

• Citovat
  • Upravit
Pandulka
9.9.18 15:09

Myslím, že si se nastěhovala jen v blbém věku dětí. Věřím, že za 2 roky se děti uklidní. A přítel o těch naschválech, co ti děti napáchaly ví? Předpokládám, že jsi mu to řekla. Jaká byla jeho reakce? Chtěla bych, aby si o tom s nima promluvil, že takhle opravdu ne.
Pokud by děti byly svolné, ta byste to mohli řešit i přes nějakou rodinnou terapii.
Já jsem teda o 5 leta starší, než dět mýho chlapa, ale věkový rozdíl s chlapem máme ještě větší než vy. A děti mě teda vzaly až moc dobře a vycházíme spolu dobře (s jedním skvěle, druhé teda nemusím :lol: ). Ale je fakt, že bydlely u mámy a k tátovi jen na návštěvy. Myslím, že je to dost o výchově dětí. Neumim si představit, že by mi prováděly něco, co ty popisuješ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.18 16:39
@Pandulka píše:
Myslím, že si se nastěhovala jen v blbém věku dětí. Věřím, že za 2 roky se děti uklidní. A přítel o těch naschválech, co ti děti napáchaly ví? Předpokládám, že jsi mu to řekla. Jaká byla jeho reakce? Chtěla bych, aby si o tom s nima promluvil, že takhle opravdu ne.
Pokud by děti byly svolné, ta byste to mohli řešit i přes nějakou rodinnou terapii.
Já jsem teda o 5 leta starší, než dět mýho chlapa, ale věkový rozdíl s chlapem máme ještě větší než vy. A děti mě teda vzaly až moc dobře a vycházíme spolu dobře (s jedním skvěle, druhé teda nemusím :lol: ). Ale je fakt, že bydlely u mámy a k tátovi jen na návštěvy. Myslím, že je to dost o výchově dětí. Neumim si představit, že by mi prováděly něco, co ty popisuješ.

Přítel se mě vždycky zastane. Musím říct,že je to trošku lepší a co začala škola tak máme víc času pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
56
9.9.18 17:54

Zakladatelko, mně je teda líto, jak se tu do Tebe pustili. Působíš jako milá a rozumná holka a nevidím důvod, proč bys nemohla mít staršího přítele a žít s ním po 2 letech vztahu, zvlášť když máš už hotovou školu. Taky nechápu, proč by měly děti rozhodovat o tom koho si táta přivede domů, předpokládám že zakladatelka si nechce hrát na macechu, ale prostě normálně vycházet. Nemusí z vás být hned parťáci, ale trocha tolerance by neškodila. Zakladatelko, na Tvém místě bych to zkusila ještě měsíc-dva a pokud to nepůjde, jdi na čas bydlet jinam, třeba do spolubydlení. Podle mě nemáš zapotřebí se dohadovat s puberťákama. Pokud vám vztah vydrží, budou se na to za chvíli třeba dívat jinak (třeba až budou mít vlastní partnery a maturitu za sebou). Držím palce, ať se Ti daří :kytka: Mimochodem, taky jsem maturovala v 18, jsem narozená v říjnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.18 18:36
@Pajusinka píše:
Zakladatelko, mně je teda líto, jak se tu do Tebe pustili. Působíš jako milá a rozumná holka a nevidím důvod, proč bys nemohla mít staršího přítele a žít s ním po 2 letech vztahu, zvlášť když máš už hotovou školu. Taky nechápu, proč by měly děti rozhodovat o tom koho si táta přivede domů, předpokládám že zakladatelka si nechce hrát na macechu, ale prostě normálně vycházet. Nemusí z vás být hned parťáci, ale trocha tolerance by neškodila. Zakladatelko, na Tvém místě bych to zkusila ještě měsíc-dva a pokud to nepůjde, jdi na čas bydlet jinam, třeba do spolubydlení. Podle mě nemáš zapotřebí se dohadovat s puberťákama. Pokud vám vztah vydrží, budou se na to za chvíli třeba dívat jinak (třeba až budou mít vlastní partnery a maturitu za sebou). Držím palce, ať se Ti daří :kytka: Mimochodem, taky jsem maturovala v 18, jsem narozená v říjnu ;)

Děkuju :srdce: Pomalu se to snad začíná zlepšovat a byla bych fakt šťastná kdyby mě respektovaly. Jinak máme s přítelem úžasnej vztah :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.18 21:17
@Pajusinka píše:
Zakladatelko, mně je teda líto, jak se tu do Tebe pustili. Působíš jako milá a rozumná holka a nevidím důvod, proč bys nemohla mít staršího přítele a žít s ním po 2 letech vztahu, zvlášť když máš už hotovou školu. Taky nechápu, proč by měly děti rozhodovat o tom koho si táta přivede domů, předpokládám že zakladatelka si nechce hrát na macechu, ale prostě normálně vycházet. Nemusí z vás být hned parťáci, ale trocha tolerance by neškodila. Zakladatelko, na Tvém místě bych to zkusila ještě měsíc-dva a pokud to nepůjde, jdi na čas bydlet jinam, třeba do spolubydlení. Podle mě nemáš zapotřebí se dohadovat s puberťákama. Pokud vám vztah vydrží, budou se na to za chvíli třeba dívat jinak (třeba až budou mít vlastní partnery a maturitu za sebou). Držím palce, ať se Ti daří :kytka: Mimochodem, taky jsem maturovala v 18, jsem narozená v říjnu ;)

Taky mi přijde šílený co ty děti dělají. Nemusí ji mit rádi,ale už kvuli jejich tátovi by se měly chovat slušně. Slečna zní rozumně a moc jim to s přítelem přeju! Taky mám staršího muže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.18 15:43

Ahoj ;) Taky jsem ve věku přítelových dětí,ale mě je 23. Zezačátku mě taky nesnášely,ale ted už mě berou berou. Ale je pravda,že s námi už nebydlely.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.18 15:45

Zakladatelka

Zdravim. Tak situace u nas doma začíná být lepší. Přítelova dcera mě už docela bere,dokonce je na me i mila kdyz neco potrebuje - mela jsem za ukol rict priteli,ze jeho holcicka ma kluka ;) Syn me zatim moc nebere,ale uz mi aspon nedela naschvály. Asi už to vstrebaly a berou,ze to spolu myslíme vážně :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.18 20:02

Přečetla jsem celou diskuzi a je to teda mazec 8o chudáci děti, ten táta fakt nemá rozum. Přitáhnout jim domu jejich vrstevnici a oblizovat se s ni před nima :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.18 13:10

Dobrý den. Jsem v podobné situaci jako zakladatelka. Taky jsem ve věku přítelových dětí,ale mně je 21. Jeho syn je o dva roky starší než já a jeho dcera o rok mladší. Jsme spolu rok, v tu dobu se přítel rozváděl a i když jsme se poznali až když byl v rozvodovém řízení tak jeho děti mi to dávají za vinu. Myslí si,že jsem byla jeho milenka a kvůli mě se jejich rodiče rozvedli. Přítel s jeho ex jim totiž nechtěli dopodrobna říkat proč se rozvádí a když pak viděli tátu s o 23 let mladší holkou tak si to vysvětlili po svém :zed: Nevim jestli si to myslí pořád, možná už jim jenom vadí,že má jejich táta o tolik let mladší přítelkyni. Před půl rokem jsem se k příteli nastěhovala a i přes to,že s námi jeho děti nebydlí takže to nemám tak strašný jako zakladatelka, jsou u nás jeho děti často a dávají mi to pořádně sežrat. Nesnáší mě. Jenže s přítelem čekáme miminko a já nechci aby v tomhle vyrůstalo, jak to s nima nějak urovnat?

• Citovat
  • Upravit
53518
17.11.18 13:15
@Anonymní píše:
Dobrý den. Jsem v podobné situaci jako zakladatelka. Taky jsem ve věku přítelových dětí,ale mně je 21. Jeho syn je o dva roky starší než já a jeho dcera o rok mladší. Jsme spolu rok, v tu dobu se přítel rozváděl a i když jsme se poznali až když byl v rozvodovém řízení tak jeho děti mi to dávají za vinu. Myslí si,že jsem byla jeho milenka a kvůli mě se jejich rodiče rozvedli. Přítel s jeho ex jim totiž nechtěli dopodrobna říkat proč se rozvádí a když pak viděli tátu s o 23 let mladší holkou tak si to vysvětlili po svém :zed: Nevim jestli si to myslí pořád, možná už jim jenom vadí,že má jejich táta o tolik let mladší přítelkyni. Před půl rokem jsem se k příteli nastěhovala a i přes to,že s námi jeho děti nebydlí takže to nemám tak strašný jako zakladatelka, jsou u nás jeho děti často a dávají mi to pořádně sežrat. Nesnáší mě. Jenže s přítelem čekáme miminko a já nechci aby v tomhle vyrůstalo, jak to s nima nějak urovnat?
Časem tě třeba na milost vezmou. Nebudou u táty tak často, pokud bude miminko plakat. Holka třeba zjihne z mladšího „brášky“. Stát se to v mé rodině, asi bych tě taky nesnášela :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37138
17.11.18 13:29

Možná by stálo za to říct příteli, aby svým dětem řekl jak to s rozvodem bylo, že nejsi rozvracečka rodiny, jsou dospělý tak by to snad mohli vzít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
17.11.18 13:30

Tak jsou to dospělí lidé, ať s nimi jejich otec promluví a zjistí, co mají za problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí