Problém s dětmi přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.11.18 14:05
@Kriss Tina píše:
Možná by stálo za to říct příteli, aby svým dětem řekl jak to s rozvodem bylo, že nejsi rozvracečka rodiny, jsou dospělý tak by to snad mohli vzít :nevim:
Říkal jim to hodněkrát,ale oni nám pořád nevěří.
  • Citovat
  • Upravit
106688
17.11.18 14:06
@Anonymní píše:
Dobrý den. Jsem v podobné situaci jako zakladatelka. Taky jsem ve věku přítelových dětí,ale mně je 21. Jeho syn je o dva roky starší než já a jeho dcera o rok mladší. Jsme spolu rok, v tu dobu se přítel rozváděl a i když jsme se poznali až když byl v rozvodovém řízení tak jeho děti mi to dávají za vinu. Myslí si,že jsem byla jeho milenka a kvůli mě se jejich rodiče rozvedli. Přítel s jeho ex jim totiž nechtěli dopodrobna říkat proč se rozvádí a když pak viděli tátu s o 23 let mladší holkou tak si to vysvětlili po svém :zed: Nevim jestli si to myslí pořád, možná už jim jenom vadí,že má jejich táta o tolik let mladší přítelkyni. Před půl rokem jsem se k příteli nastěhovala a i přes to,že s námi jeho děti nebydlí takže to nemám tak strašný jako zakladatelka, jsou u nás jeho děti často a dávají mi to pořádně sežrat. Nesnáší mě. Jenže s přítelem čekáme miminko a já nechci aby v tomhle vyrůstalo, jak to s nima nějak urovnat?
Časem to snad pochopí… ty si hlídej hranice a spíš se jim vyhni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106688
17.11.18 14:08
@Anonymní píše: Říkal jim to hodněkrát,ale oni nám pořád nevěří.

A co konkrétně dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.18 14:15
@Venetia píše:
A co konkrétně dělají?

Pomlouvají mě před příbuznými, snažili se přítelovi namluvit,že ho podvádím,chovaji se ke mně hnusně..

• Citovat
  • Upravit
106688
17.11.18 14:27
@Anonymní píše:
Pomlouvají mě před příbuznými, snažili se přítelovi namluvit,že ho podvádím,chovaji se ke mně hnusně..

Tak bych je ignorovala a přítel by si měl udělat pořádek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.18 16:44
@Venetia píše:
Tak bych je ignorovala a přítel by si měl udělat pořádek

Přítele to strašně trápí, řeší to s nima pořád. No zatím je to ale marný :zed: Minule na ně dost vyjel tak už si nedovolí mi nic říkat před ním,ale jinak žádná změna.

• Citovat
  • Upravit
106688
17.11.18 17:53
@Anonymní píše:
Přítele to strašně trápí, řeší to s nima pořád. No zatím je to ale marný :zed: Minule na ně dost vyjel tak už si nedovolí mi nic říkat před ním,ale jinak žádná změna.

tak to je těžký ,jedině to vydržet a nedávat jim žádnou příčinu ,aby si to k tobě dovolily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí