Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Časem to snad pochopí… ty si hlídej hranice a spíš se jim vyhni
Dobrý den. Jsem v podobné situaci jako zakladatelka. Taky jsem ve věku přítelových dětí,ale mně je 21. Jeho syn je o dva roky starší než já a jeho dcera o rok mladší. Jsme spolu rok, v tu dobu se přítel rozváděl a i když jsme se poznali až když byl v rozvodovém řízení tak jeho děti mi to dávají za vinu. Myslí si,že jsem byla jeho milenka a kvůli mě se jejich rodiče rozvedli. Přítel s jeho ex jim totiž nechtěli dopodrobna říkat proč se rozvádí a když pak viděli tátu s o 23 let mladší holkou tak si to vysvětlili po svémNevim jestli si to myslí pořád, možná už jim jenom vadí,že má jejich táta o tolik let mladší přítelkyni. Před půl rokem jsem se k příteli nastěhovala a i přes to,že s námi jeho děti nebydlí takže to nemám tak strašný jako zakladatelka, jsou u nás jeho děti často a dávají mi to pořádně sežrat. Nesnáší mě. Jenže s přítelem čekáme miminko a já nechci aby v tomhle vyrůstalo, jak to s nima nějak urovnat?
@Anonymní píše: Říkal jim to hodněkrát,ale oni nám pořád nevěří.
A co konkrétně dělají?
@Venetia píše:
A co konkrétně dělají?
Pomlouvají mě před příbuznými, snažili se přítelovi namluvit,že ho podvádím,chovaji se ke mně hnusně..
@Anonymní píše:
Pomlouvají mě před příbuznými, snažili se přítelovi namluvit,že ho podvádím,chovaji se ke mně hnusně..
Tak bych je ignorovala a přítel by si měl udělat pořádek
@Venetia píše:
Tak bych je ignorovala a přítel by si měl udělat pořádek
Přítele to strašně trápí, řeší to s nima pořád. No zatím je to ale marný
Minule na ně dost vyjel tak už si nedovolí mi nic říkat před ním,ale jinak žádná změna.
@Anonymní píše:
Přítele to strašně trápí, řeší to s nima pořád. No zatím je to ale marnýMinule na ně dost vyjel tak už si nedovolí mi nic říkat před ním,ale jinak žádná změna.
tak to je těžký ,jedině to vydržet a nedávat jim žádnou příčinu ,aby si to k tobě dovolily