Problém s dětmi přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
27.8.18 15:18
@Chytrak píše:
Udajne chodi do stejne skoly se zakladatelkou, tak se casto i vraci ve stejnou dobu podle rozvrhu hodin ;)

Ale ten stres, troje tridni schuzky, troji omluvny list, troje obedy a skolni pomucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.18 15:18
@Russet píše:
Výhoda. Můžou spolu psát úkoly :P

Já chodím do prace,tohle je kec ;)

• Citovat
  • Upravit
53518
27.8.18 15:20
@Anonymní píše:
Já chodím do prace,tohle je kec ;)

No jó, ty jsi vlastně šla o rok dřív a už děláš. Asi měsíc, co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.18 15:41
@Russet píše:
No jó, ty jsi vlastně šla o rok dřív a už děláš. Asi měsíc, co?!

Dokonce dva :lol: ježiš jenom nechci aby se psalo něco co není pravda.

• Citovat
  • Upravit
106669
27.8.18 15:43
@jednoslunicko píše:
Když si hypoteticky představím sebe v 16 letech a svého tátu, který by si domů přitáhl o 2 roky stARší „partnerku“ - můžu ti říct, že bych k němu začala cítit odpor. A ve chvíli, kdy by s tou osmnáctkou zalézal do pelechu, bych ho už asi nikdy nechtěla vidět.
Ty jeho děti cítí, že čtyřicátník a osmnáctka je něco proti přírodě a může se jim to hnusit. Klidně bych se vsadila, že kdyby ti bylo 35, tak tenhle problém by s nimi nebyl.

Píše ,že spolu chodili dva roky ,takže otec měl dost času to s dětmi vyřešit než se k nim nastěhovala …pokud by měly takový odpor asi by do toho nešel …Je to divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.18 15:46
@Venetia píše:
Píše ,že spolu chodili dva roky ,takže otec měl dost času to s dětmi vyřešit než se k nim nastěhovala …pokud by měly takový odpor asi by do toho nešel …Je to divné

Já myslím, že se jich neptal. Že chtěl mít doma mladé maso denně. Pochopitelné. Pro dorostence nechutné. Co na to říct, nezávidím jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106669
27.8.18 15:49
@Anonymní píše:
Bydlím u něj měsíc takže už byly prázdniny - taky doufám,že se to zlepší až půjdou do školy. Ven chodí,ale většinou každý za jinýma kamarádama a sejde se to většinou tak,ze jeden je vždycky doma :roll:
A to.jste to vsichni společně před nastehovanim neresili ? Jak budete fungovat ? Přece si s nima musela stýkat uz předtím.
@Russet píše:
@Venetia
Jsou věci, co prostě děti nesou blbě. Třeba nového partnera svého osamělého rodiče. Proto prudí. A když jsou od sebe jen pár let, je to teda :poblion:

To chápu …ale to by si měl s dětmi vyjasnit ten chlap ,pokud teda nechce zůstat sám ,protože detickam se to nelíbí .Přijde mi ,že se na to tak trochu vykašlal s tím ,že se to nějak samo uplaca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106669
27.8.18 15:51
@Russet píše:
Já myslím, že se jich neptal. Že chtěl mít doma mladé maso denně. Pochopitelné. Pro dorostence nechutné. Co na to říct, nezávidím jim to.

Pak je to jeho chyba .Chvíli bych vydržela ,jestli se s tím bude snažit něco udělat ,pokud ne ,tak bohužel .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.18 15:52
@Venetia píše:
To chápu …ale to by si měl s dětmi vyjasnit ten chlap ,pokud teda nechce zůstat sám ,protože detickam se to nelíbí .Přijde mi ,že se na to tak trochu vykašlal s tím ,že se to nějak samo uplaca.

Asi. Máma nám ale taky zásadně nepřipravovala půdu, když měl přijít nový chlap. Prostě najednou seděl u stolu. Pamatuju se u jednoho, jak tam seděl v bundě. Z toho se vyklubal celkem fajn dočasný otec. Pak zmizel tak, jak se objevil. Přišel další. A tak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106669
27.8.18 15:53
@Russet píše:
Asi. Máma nám ale taky zásadně nepřipravovala půdu, když měl přijít nový chlap. Prostě najednou seděl u stolu. Pamatuju se u jednoho, jak tam seděl v bundě. Z toho se vyklubal celkem fajn dočasný otec. Pak zmizel tak, jak se objevil. Přišel další. A tak dál.

To mi přijde dost hrozný ..obzvlášť ,když děti už jsou větší a da se s nimi mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
27.8.18 15:54
@Venetia píše:
Píše ,že spolu chodili dva roky ,takže otec měl dost času to s dětmi vyřešit než se k nim nastěhovala …pokud by měly takový odpor asi by do toho nešel …Je to divné

Ona 16, on 38 … to je ještě nechutnější. Já ty jeho puboše chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.18 15:55
@Venetia píše:
To mi přijde dost hrozný ..obzvlášť ,když děti už jsou větší a da se s nimi mluvit

Nojo. Tak se mi pak nedivte, jak tady neustále horuji pro úplnou rodinu s dvěma rozumnými dospělými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106669
27.8.18 15:57
@jednoslunicko píše:
Ona 16, on 38 … to je ještě nechutnější. Já ty jeho puboše chápu.

Ale,jo ..ale zase dětí nemůžou rozhodovat o tom ,s kým chce žít a schvalovat partnerky ,která je jim dost dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106669
27.8.18 15:57
@Russet píše:
Nojo. Tak se mi pak nedivte, jak tady neustále horuji pro úplnou rodinu s dvěma rozumnými dospělými.

Horovat můžeš ,ale v životě je to často jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
27.8.18 15:58
@Venetia píše:
Ale,jo ..ale zase dětí nemůžou rozhodovat o tom ,s kým chce žít a schvalovat partnerky ,která je jim dost dobrá

Ono nejde o to, jestli to schvalují nebo ne, ale že se jim to možná z hloubi duše příčí. A to nepřekecáš ani nevysvětlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí