Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jednoslunicko píše:
Ona 16, on 38 … to je ještě nechutnější. Já ty jeho puboše chápu.
Kdybych ve 14 vyfasovala 16ti letého otčímka, mámě bylo 33. No ještě že ji něco podobného nenapadlo. Nejmladší byl asi jen o 4 mladší než ona. I tak to bylo znát dost.
@Venetia píše:Řešil to s nimi přítel, i pak všichni společně. Nechovaly se nějak mile,ale braly to kvůli tatovi. Ale pak když jsem se vážně přistěhovala tak je to úplně jinak..
To chápu …ale to by si měl s dětmi vyjasnit ten chlap ,pokud teda nechce zůstat sám ,protože detickam se to nelíbí .Přijde mi ,že se na to tak trochu vykašlal s tím ,že se to nějak samo uplaca.
@jednoslunicko píše:
Ono nejde o to, jestli to schvalují nebo ne, ale že se jim to možná z hloubi duše příčí. A to nepřekecáš ani nevysvětlíš.
A to.jim teda ustoupis a partnera pošleš někam ,protože detickam není dost dobrý ?
@Anonymní píše: Řešil to s nimi přítel, i pak všichni společně. Nechovaly se nějak mile,ale braly to kvůli tatovi. Ale pak když jsem se vážně přistěhovala tak je to úplně jinak..
No musíš asi zatlačit na něj ,ať v tom.udělá pořádek nebo to vzdát .Ta minulá paní odešla od něj nebo opačně?
@Venetia píše:
Ale,jo ..ale zase dětí nemůžou rozhodovat o tom ,s kým chce žít a schvalovat partnerky ,která je jim dost dobrá
A dotycny rodic zas nemuze rozhodovat o tom, zda jeho deti budou nenavidet toho koho si pritah domu…
@Venetia píše:
Ale,jo ..ale zase dětí nemůžou rozhodovat o tom ,s kým chce žít a schvalovat partnerky ,která je jim dost dobrá
V tomhle případě je to očividné. Asi by těžko přijímaly každou, ale tohle se vydýchává zvlášť blbě. Já jsem třeba problémy mámě v tomhle nedělala, ale myslela jsem si svoje a v pubertě se díky tomu náš vztah definitivně pokazil. Kdyby to byl chlap do rodiny, tak to dítě většinou vycítí a po počáteční nevraživosti se to srovná. Ale když ten chlap od začátku znamená velký problém, je to doma prostě na budku. Proto prudí. Jsou otravné.
@Venetia píše:
No musíš asi zatlačit na něj ,ať v tom.udělá pořádek nebo to vzdát .Ta minulá paní odešla od něj nebo opačně?
Tam to přestalo fungovat oboustranně, dohodli se že půjdou od sebe a normálně se spolu baví,prave za ni chodí občas i děti..
@Chytrak píše:
A dotycny rodic zas nemuze rozhodovat o tom, zda jeho deti budou nenavidet toho koho si pritah domu…
On by na ne mel brat ohled, minimalne v otazce spolecneho bydleni. Zakazovat mu kohokoliv samozrejme nemohou, ale mel by na ne brat zretel, jak je to o te zodpovednosti a ruzi, kterou jsi k sobe pripoutal
? Ty deti se nemaji moznost sbalit a jit v sestnacti zit sami a za sve nekam jinam.
@Venetia píše:
A to.jim teda ustoupis a partnera pošleš někam ,protože detickam není dost dobrý ?
Třeba ho hned k sobě nestěhuješ. Kdyby mladá nebyla tak mladá, asi by měla bejvák, kde by se mohli scházet. Ale jí sotva zaschla barva na vysvědčení, tak ji nenapadlo nic lepšího než se nakvartýrovat k němu.
@vonajebohyne jj, presne tak to bylo mysleno, jen se mi to nechtelo rozepisovat.
@vonajebohyne píše:
On by na ne mel brat ohled, minimalne v otazce spolecneho bydleni. Zakazovat mu kohokoliv samozrejme nemohou, ale mel by na ne brat zretel, jak je to o te zodpovednosti a ruzi, kterou jsi k sobe pripoutal? Ty deti se nemaji moznost sbalit a jit v sestnacti zit sami a za sve nekam jinam.
Milenek může mít víc. Děti má jen jedny. Nic by se nestalo, kdyby bydlenku nastěhoval až v době, když by šli na VŠ. Aby mu nebylo smutno. Nebo v době, kdy si po střední najdou práci a můžou se odstěhovat.
@Russet píše:
Třeba ho hned k sobě nestěhuješ. Kdyby mladá nebyla tak mladá, asi by měla bejvák, kde by se mohli scházet. Ale jí sotva zaschla barva na vysvědčení, tak ji nenapadlo nic lepšího než se nakvartýrovat k němu.
A buhvi jestli uz zaschla, ja ji to porad moc neverim. Myslim teda na tom maturitnim, na tom ze ZS uz urcite jo. ![]()
@jednoslunicko píše:
Ona 16, on 38 … to je ještě nechutnější. Já ty jeho puboše chápu.
divné to je, dospělý chlap a jeho partnerka je dítě
, tohle prostě se skoro stejně starými dětmi klapat fakt nebude
@Venetia ale ona se tam nastěhovala tak musela počítat že jim to přijde divný až nechutný a k vrstevnici těžko budou mít jakýkoliv respekt a mají z ní srandu.
@Chytrak píše:
A buhvi jestli uz zaschla, ja ji to porad moc neverim. Myslim teda na tom maturitnim, na tom ze ZS uz urcite jo.
Jsem líná to počítat. Ale Kordule Stropnických prý taky šla do školy „dřív“. Ještě jí nebylo šest.
@Russet píše:
Jsem líná to počítat. Ale Kordule Stropnických prý taky šla do školy „dřív“. Ještě jí nebylo šest.
Už jsem to vypisovala → Šla jsem do školy v pěti a jsem narozená na konci září takže když jsem nastupovala do první třídy bylo 5, na začátku druhý mi bylo 6, na začátku třetí mi bylo 7, na začátku čtvrtý mi bylo 8, na začátku pátý mi bylo 9, na začátku šestý mi bylo 10, na začátku sedmý mi bylo 11, na začátku osmý mi bylo 12, na začátku devátý mi bylo 13, na začátku prvaku mi bylo 14, na začátku druhaku mi bylo 15, na začátku tretaku mi bylo 16, na začátku čtvrtaku mi bylo 17. V době maturity mi bylo 18 a ted na konci září mi bude 19.