Problém s dětmi přítele

Anonymní
26.8.18 12:39

Problém s dětmi přítele

Dobrý den máme s přítelem problém ???? Je mezi námi velký věkový rozdíl, mně je 18 a jemu 40. Před měsícem jsem se k příteli nastěhovala. Přítel má dvojčata, kluka a holku, je jim 16. Od začátku co tam jsem nám dělají naschvály :( Za celý ten měsíc co jsem tam jsme spolu spali asi jednou, nenechají nás samotný a když jim přítel řekne, že bysme spolu chtěli být chvíli samotný tak je scéna jak na ně kašle když má mě :( Nejde jen o to, celkově mi dělají zle a znepříjemňují mi život jak jen to jde. Nevím co s tím dělat, snažim se s nima vycházet, ale vůbec mě neberou. Jinak abych předešla řečem tak rodinu jsem nerozbila, manželka od přítele odešla když bylo dětem 5 a nezajímá se o ně. Jeho předchozí vztahy braly v pohodě takže jim vyloženě asi vadí jen ten věkový rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15184
26.8.18 12:42

Tak asi jim vadi vekovy rozdil? Spis by ses věkem hodila k tomu synovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
26.8.18 12:43

děti z tebe mají srandu, vždyt jste skoro stejný věk :lol: Ten vztah stejně nemá budoucnost, jen si děláš zbytečné problémy. Jak by Tě měly brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 12:45
@karkarka píše:
Tak asi jim vadi vekovy rozdil? Spis by ses věkem hodila k tomu synovy.

Jo vadí jim věkový rozdíl,ale my ten vztah bereme vážně. Jsme spolu skoro 2 roky a plánujeme i dítě takže s nima prostě chci začít nějak vycházet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.18 12:46
@Markéta80 píše:
děti z tebe mají srandu, vždyt jste skoro stejný věk :lol: Ten vztah stejně nemá budoucnost, jen si děláš zbytečné problémy. Jak by Tě měly brát?

Chtěla bych aby nějak zvládly respektovat to,že to spolu myslíme vážně.

• Citovat
  • Upravit
53518
26.8.18 12:46
@Anonymní píše:
Dobrý den máme s přítelem problém ???? Je mezi námi velký věkový rozdíl, mně je 18 a jemu 40. Před měsícem jsem se k příteli nastěhovala. Přítel má dvojčata, kluka a holku, je jim 16. Od začátku co tam jsem nám dělají naschvály :( Za celý ten měsíc co jsem tam jsme spolu spali asi jednou, nenechají nás samotný a když jim přítel řekne, že bysme spolu chtěli být chvíli samotný tak je scéna jak na ně kašle když má mě :( Nejde jen o to, celkově mi dělají zle a znepříjemňují mi život jak jen to jde. Nevím co s tím dělat, snažim se s nima vycházet, ale vůbec mě neberou. Jinak abych předešla řečem tak rodinu jsem nerozbila, manželka od přítele odešla když bylo dětem 5 a nezajímá se o ně. Jeho předchozí vztahy braly v pohodě takže jim vyloženě asi vadí jen ten věkový rozdíl.

Tohle nedáš, holka. Žárlí na tatínečka a mezi vámi je velky rozdíl. Plus děti věkově k tobě 8o S dětma počkej aspoň do 20. Až opravdu zjistíš, že s ním chceš žít.

Příspěvek upraven 26.08.18 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
26.8.18 12:47
@Anonymní píše:
Jo vadí jim věkový rozdíl,ale my ten vztah bereme vážně. Jsme spolu skoro 2 roky a plánujeme i dítě takže s nima prostě chci začít nějak vycházet.

To je temer úchylné, chodit s někým v aktuálním věku svých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.8.18 12:48

Takže přítel si k dvojčatům pořídil třetí dítě…
jako dobrej fór by byl, kdyby si syn nastěhoval domů nějakou pětatřicítku…
Zakladatelko, chápu , že ho miluješ a on tebe, ale vůbec se nedivím dětem, žes tebou mají problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Russet píše:
Tohle nedáš, holka. Žárlí na tatínečka a mezi vámi je velky rozdíl. Plus děti věkově k tobě 8o Proč ses k němu hned nastěhovala?!

Chodíme spolu skoro 2 roky nebylo to hned. Jeho předchozí vztahy braly v pohodě takže u mě jim vadí asi ten velký věkový rozdíl :(

• Citovat
  • Upravit
59404
@Anonymní píše:
Chtěla bych aby nějak zvládly respektovat to,že to spolu myslíme vážně.
:lol: :lol: ale to respektovat nebudou, to snad ani nejde. Otec chodí skoro se stejně starou holkou jako jsou oni :jazyk: a ještě do toho si s nim uděláš dítě. Nerozum :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145

Děti si asi nesou nějaký blok, pokud je matka v pěti letech opustila, tak jsou zřejmě nezdrave upnuté na otce. Jinak si nedokážu představit, proč by sestnactileti byli imrvere doma. V tomto věku jsem trajdala po koncertech, měla večerku o půlnoci. A když jsem byla doma, tak jsem byla zalezla v pokojíčku. Normální puboš.
Tyhle děti mají trauma, táta je jejich jediná jistota. Ve tvém věku bych se sama sebe ptala, zda je to zapotřebí, řešit takové komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.8.18 12:49

Anonymky zabrousily na téma - velký věkový rozdíl - a zjistily, že je celkem plodné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Cuddy píše:
To je temer úchylné, chodit s někým v aktuálním věku svých dětí.

A dopustit, aby se denně potkávali v koupelně. Macecha o dva roky starší a do toho brzo mimísek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079

No, nemůžeš po nich chtít aby tě brali jako nevlastní matku, nebo nějakou autoritu když jsi jen o dva roky starší než oni. To působí dost úsměvně. Holt buď si to sedne nebo ne, ale chápu že příjemný to není ani pro jednu stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 12:50
@Malaga píše:
Takže přítel si k dvojčatům pořídil třetí dítě…
jako dobrej fór by byl, kdyby si syn nastěhoval domů nějakou pětatřicítku…
Zakladatelko, chápu , že ho miluješ a on tebe, ale vůbec se nedivím dětem, žes tebou mají problém…

Já je chápu,ale přítele se vážně vzdát nechci je mi s ním úžasně. Jen nevím co dělat aby mě aspoň respektovaly a nedělaly mi naschvály.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky