Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pošta je straně nespolehlivá. Baliky vůbec nechodí. Ve schránce mám vždycky papír že balík doručovali, já byla doma celý den… Tak jakým stylem to asi funguje.
Měla by jsi tedy v té SMS mít nějaký kontakt. Skusila bych tam zavolat a ten balík vyslídit…
![]()
No, ale reklamaci musí řešit odesílatel, tedy prodejce.. Na poště vám řekli co?
Jestli máš číslo balíku tak si vyhledej kde je, jinak to bude muset řešit odesílatel.
@KKikina SMS od ČP právě nepřišla. Pouze mail od eshopu s fakturou a č. objednávky a potvrzení o expedování zásilky…
@Cenarius číslo balíku právě nemám. Nemam od ČP vůbec nic. Pouze mail od eshopu s fakturou a č. Objednávky a potvrzení o expedování zásilky
@Anonymní píše:
@KKikina SMS od ČP právě nepřišla. Pouze mail od eshopu s fakturou a č. objednávky a potvrzení o expedování zásilky…
A podací číslo balíku ani odkaz na sledování zásilky v to emailu nebyl?
@Anonymní píše:
@ivašot. Nene bohužel, to tam od toho eshopu nemám nikdy.
A jak je to dlouho, co to odeslali?
@Anonymní píše:
@ivašot. Nene bohužel, to tam od toho eshopu nemám nikdy.
A jak je to dlouho? Tak budeš muset napsat do toho eshopu ať prověří kde balík je.
@ivašot. Minulý týden, mám právě zkušenosti že vždy jde od nich vše jak na drátkách a po zaplacení mam balik do 3 dnu doma ![]()
@Anonymní píše:
@ivašot. Minulý týden, mám právě zkušenosti že vždy jde od nich vše jak na drátkách a po zaplacení mam balik do 3 dnu doma
Normálně bych reklamovala u eshopu. Jestli to opravdu odeslali, tak to budou muset řešit s poštou.
Dobrý den paní/pan…
Vaši objednávku číslo… jsme právě odeslali.
Zásilku můžete sledovat na níže uvdené adrese pod číslem balíku…
Takto obvykle vypadá potvrzení o odeslání zásilky aby jsi mohla sledovat balík. To je celkem standart dnes. V jakém formátu( co t psali) ti posílal ten obchod potvrzení o odeslání v minulosti kdy to balík přišel a teď?
Dobrý den, máte prosím zkušenost se ztraceným balíkem? Objednávám pravidelně z jednoho spolehlivého eshopu a nikdy nebyl problém, nyní mi jako vždy přišel mail, že balík mi byl odeslán, ale pošta ho nedoručila a je ticho po pěšině. Vždy mi po mailu z eshopu o odeslání přišla ještě týž den od ČP sms o převzetí balíku a že ho budou následující den doručovat, nyní nic.
Co teď dělat? Mám celkem obavy, balík byl za 2000 kc.
Děkuji za každou radu