Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,
tak denicek je po mensich peripetiich na svete - hodila jsem ho do nesnazilkovskych denicku.
Akorat jak jsem ho psala uz vcera, tak je tam avizovany zacatek hubnuti jakoze zitra
…
Novulky mezi nas moc vitam, postupne je zacnu pridavat do tabulky.
Dalsi komentare uz budu hazet pod clanecek.
--
Silva
Silvi,
je to super…držím se rad už od soboty, tak nějak vím přesně jak bych měla hubnout, ale realita je jiná.
Už jsem psala v odpovědi na deníček, že mé hodnoty nejsou správné, správně je to takhle: 165cm, 70kg, zhubnout 15kg na 55kg.
S tím partnerem nevím, mám doma zrovna hubeňoura atletické postavy, který sní na co přijde a přiberu to já
.
Takže vzhůru do hubnutí, ať se nám to všem podaří!!!
Ahoj holky, tak bych se také ráda přidala k vám do klubu - váha hlásí 58 kg, metr hlásí 158 cm. Chtěla bych se dostat tak na 52 - 54 kg, je to sice jen o pár kilo, ale je problém, dostat se i na 56 - takže pochybuji o tom, že se mi to podaří. Ale teď si tady před vámi slibuji, že budu pravidelně cvičit, omezím mlsání - i když to dělám pořád a prostě se budu snažit a všem nám snažilkám moc držím palce
Ahoj holky spoluhubitelky!!!
Tak jak válčíte? Já teda nic moc, můj jedinej úspěch od středy je, že jsem si ted dala neslazený kafe bez mlíka, fuuuj
zítra nás čeká vážení, že jo?
Bojím, bojím… Mám takovej pocit, že po tom středečním úletu jsem ještě něco přibrala, chjo, ale ještě není všem dnům konec. Tak hubnutí zdar!!
Doufám, že nevadí, že jsem vytáhla tuhle diskusi, v těch komentářích u deníčku se nějak přestávám orientovat ![]()
Ahoj Titinko,jsem ráda,že to nevzdáváš
Taky se mi tady líp píše, hlavně smajlíci,že se tady smějou
Taky zítra skočím na váhu, jsem zvědavá. Tak se drž,jdu žehlit-abych ještě zlikvidovala nějakou tu kalorii ![]()
Ahoj,
problémy s hubnutím jsou spojeny taky se slinivkou. Super je jíst podle glykemické hodnoty potravin. Vše je detailně popsáno v knížce Michela Montignaca Jím, tedy hubnu… a natrvalo. Funguje to geniálně, ale ne hned.
Slinivka se musí vzpamatovat, aby přestala chrlit ty spousty inzulinu. Tohle je ve skutečnosti důvod tloustnutí, a toho, že se nedaří kila shodit.
Je zajímavé, že třeba syrová mrkev je v pohodě, ale po uvaření už má glykemický index vysoký,tak vhodná není. Při dělené stravě je třeba med neutrální, takže jeho konzumace je povolena. Ale tady je jakýkoliv cukr, zakázán. Je to hrozně zajímavé a když se toho člověk drží, slinivka se vzpamatuje a potom už to není tak složité. Horší je ta 1. fáze.
Hodně úspěchů.
Eva
Ahoj, takovy dotazek. Co myslite ze je tucnejsi
Misticka musli (s medem a orechy) s polotucnym mlikem (cca 3dl) nebo bili rohlik treba s pulkou hermelinu… Diky. Sany.
Nevím,co je tučnější,mrkni na flora.cz,ale hermelýn je tučný a miska musli je určitě zdravější,spousta vlákniny,tedy stravitelnějčí. Světlé pečivo taky nic moc
Ale je to dobrota ![]()
Abaja
Dobrý den, předpokládám, že užíváte i nějaké doplňky stravy nebo „pomocníky na hubnutí“, což je cesta do pekla. Řešením je ubrat na snaze zhubnout. Kdo se snaží zhubnout, nezhubne.
Ozvěte se mi do zprávy. Proberu s Vámi Váše stravovací návyky a vysvětlím Vám co a jak, aby jste pochopila, co a proč podvědomě jíte.
Přeji krásný den plný síly a energie
![]()
@MyKey píše:
Dobrý den, předpokládám, že užíváte i nějaké doplňky stravy nebo „pomocníky na hubnutí“, což je cesta do pekla. Řešením je ubrat na snaze zhubnout. Kdo se snaží zhubnout, nezhubne.Ozvěte se mi do zprávy. Proberu s Vámi Váše stravovací návyky a vysvětlím Vám co a jak, aby jste pochopila, co a proč podvědomě jíte.
Přeji krásný den plný síly a energie![]()
![]()
Dotaz je 15 let starý. A ty teď sem cpeš spam. ![]()
@topazio píše:
Dotaz je 15 let starý. A ty teď sem cpeš spam.
Dobrý den, děkuji za Váš komentář. Správné stravovací návyky, které potřebuje každý mít individuální mají prospěch i v oblasti klidné mysli. Tělo a mysl je jedno a totéž. Alkoholem trpí jak tělo, tak hlava…
![]()