Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kačenka1990 Ty jsi vážně umanutá! Stále ti píšu jak to je a ty to neustále zpochybňuješ. Tak ten barák holt nebudete mít, asi o něj tolik nestojíte, když za něj nechcete bojovat.
A pozor, pokud přistoupíte na odstoupení z Vaší strany, tak vysolíte pokutu!
@Kačenka1990 V každé rezervační smlouvě je, nechce se mi věřit tomu, že zrovna STING by to neměl, že pokud odstoupíte například od té rezervační smlouvy, tak nejen, že přicházíte o zálohu, ale ještě platíte pokutu.
To samé by mělo být i naopak, pokud odstupuje RK, tak musí vrátit rezervační poplatek, plus tu pokutu.
Jo je to tam pri poruseni stanovenych podminek a ty oni tim chodnikem porusili i jejich kolegyne rekla ze nam to vrati
@Kačenka1990 Hlavně neodstupujte VY, potom neuvidíte ani korunu, to mi věř! Co je psané, to je dané! Ale osobně bych zabojovala!
No volala jsem te jejich kolegyni ta mi rekla ze to zkusi nejak domluvit treba ze by se ten chodnik dal jako vecne bremeno o pokute nic jen ze pokud odstoupime ze si to rozmyslime tak nam ji nevrati ale pokud odstoupime kvuli poruseni tech bodu je vratna nevim jak bojovat :´(
@Kačenka1990 To jestli jde i o pokutu je jasně dané v Rezervační smlouvě, pokud to tam není, tak o ní jednat nebudete.
Ne o pokute tam nic neni a urcite nam to vrati ptz to zadupali oni mluvila jsem primo s maklerkou
@Kačenka1990 Já už nevím jak ti mám napsat, aby jste neodstupovali VY! Nechej odstoupit RK!!! Takto bojuj a uvidíš co se bude dít.
A hlavně už bych v tomto případě absolutně nic neřešila telefonicky!!! Pouze písemně!!!
Myslite ze to pomuze???myslim ze nejakych 30 tis je pro ne kulove a vrati to a treba jim nekdo koupi oba domy najednou myslime ze nekoho na to maji takto :´( nejakeho znameho treba