Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
a když jsme u toho, tak ještě jsem si vzpomněla, že mamky bývalá kolegyně má vnuka Oskara - ten může mít cca 15 let, také ojedinělé jméno, neznám dalšího
@stinga píše: Více
To je pravda, taky neznám Oskara, přitom takových Oliverů co se vyrojilo v posledních letech.
@stinga píše: Více
my máme v rodině Oskara, možná je to i ten stejný, má cca 15 😁 Znám ještě herce Oskara Hesse a ten je mladý. Jinak je to asi spíš dříve dávané jméno, z historie si ho vybavím u více lidí.
@Dahlia0409 píše: Více
Tak a teď by mě zajímalo, jak se teda jmenuješ
Teď z toho ani spát nebudu ![]()
@Karamba2020 píše: Více
Mikeše mají v Jedné rodině (seriál), taky by mě zajímalo, z čeho to je odvozené.
@Anonymní píše: Více
Neee, fakt dá někdo s příjmením Skočdopole jméno Kašpar, to už je opravdu velký smysl pro humor ![]()
@liggy píše: Více
A mohl by mít ségru Lindu
Aneb „z toho, že píši měkké i, je zřejmé, že ta děvčata jsou chlapci“ ![]()
Znam Oskara, rika se mu Osky. Nebo znam Vincenta, to je Viny.
Anča, Máňa, Káča, Kika.
Tak to znám já. ![]()
Ale taky nechápu to zdrobňování, proč je každá Maruška a Anička i ve 30 nebo 50
. Vždyť když se řekne Anno, Kateřino nebo Marie, tak je to mnohem hezčí.
Všechna ta jména jsou prostě divná. Nechápu, jak někdo může chtít pojmenovat malý miminko Evžen, Hanuš a Kazmír už je kapitola sama o sobě 😅 Jasně, nebude to mimino celý život, ale taky nepřijde z 18. století. Je to každýho věc, o tom žádná…ale vždycky si klepu na čelo a řikám si proč? Za každou cenu originál nebo proč? Malej Hanuš, to čurám teda…Co takovej Hamiž? 😂
Přitom tady padly super nápady a nezní to de*b. ilně… Oskar, Vincent, Damián nebo Hektor? Některá jsem v životě neviděla na občance a to s ní pracuju každý den a zároveň nezní jako pomsta rodičů…
@bigl píše: Více
Protože jsou lidi nastavený na prvoplánovanou vlezlost…a za rohem tě pomluví…taky nesnáším všechny ty…KA…
naštěstí mé jméno se dá zdrobnit i bez KA na konci.
@bigl píše: Více
Kéž by mi říkali Anno, i se tak představuji, neříkají.
@Bambina.boss píše: Více
Hanuš bývalo celkem běžný jméno, ten Damián se mi líbí moc teda. Evžen mi hned naskočí „lovec žen“, to už tu taky někdo psal;) a přitom dřív taky celkem časté. Nebo tatínek z Prasátka Pepiny;) Ale pořád je to menší zlo než Kazmír teda. To zní jako Kašmír…
Já třeba nechápu jak někdo může pojmenovat miminko Albert, Hubert, Hugo, Eduard, Blažena, Arnošt, Vlasta, Blanka, Emil, Jarmila, Bohumil, Božena, Dušan, Zdeněk… a přesto se ta jména dávala a dávají. Takže nějaký Kazmír ![]()