Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevné klubíčko 56758711@Barevné klubíčko píše: VíceU nás se občas hlídá pes s tímhle jménem…to by bylo super mít teď syna takhle pojmenovaného…ale to neovlivníš
.
Další známí mají Emila…za mě to byl robot
.
@1010 píše: Více
Právě, by pak člověk nemohl dát jméno skoro žádné… My naštěstí v okolí žádného psa Edu nemáme, tak je to dobrý ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Však jo. Každý to máme jinak. Jiný by zase nedal jméno co máme my. Proto není třeba psát tady zakladatelce jak vybrali hrozný jméno a chudák dítě. Já bych třeba Eduarda nedala a nechtěla a taky ti nebudu vypisovat jak jste se zbláznili a proč nedáte toho krásného českého Honzíka.
@Anna766 píše: Více
Protože by v Anglii nikdo Honzu neuměl vyslovit
neee však jasně… Já teda chtěla i jméno, co má tvůj syn… No manžel byl proti.
No a mezi námi… Vše je lepší, než jména, která vymýšlí zakladatelka ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
No vidíš a a moje matka mi vynadala, co jsme mu to dali za jméno, že se tak jmenuje každý druhý pes. Nezavděčíš se všem.
@Anna766 píše: Více
Moje matka mi oznámila, že Jéňa je každý druhý alkoholik z její party kamarádů alkoholiků. Nikdy ho neviděla. Alespoň si díky tomu, že jich má okolo sebe tolik může vzpomenout na to, že její vnuk se jmenuje Jéňa.
Úplně to samé jsem tu řešila nedávno. Tady do mě jela půlka lidí, že div tchána i tchýni mam poslechnout jen proto, že máme cizí jméno ne české. Ale stojíme si za tím s manželem, a hold ať si každý pojmenuje své dítě jak chce, každý má možnost vlastního úsudku a rozhodnutí, a ne si nechat kecat druhým do jména ať je to kdokoliv. U nás to bylo hodně ostré, až vyhrocené nesmyslně a stejně si za tím stojíme. Ba ještě více nás to utvrdilo v tom nechat naše
Taky se mi to jmeno nelibi, ale co jako…vase dite.vase jmeno
.nedejte se.
@DaM2 píše: Více
Takže je to jasný…oni remcají na jakkékoliv jméno…kromě toho které vymyslí sami
.