Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byron píše:
No, po 22.hodině jezdit tatrama po plovoučkách a běhací a řvací hra s tatínkem- to už mi připadá úplně mimo meze slušnosti…Sama mám tři děti a nejvíc bordelu naděláme večer- ale maximálně do osmi, půl deváté je klid a máme koberce a fakt je krotím, rozhodně je nenechávám záměrně dělat hluk…
A problém se sousedy jsem měla, ale po jedné hlučné debatě je problém vyřešen. Jenže jemu vadilo, že děti vůbec jsou- to je rozdíl!Já si myslím, že zakladatelka je tolerantní až moc, dokázala to, že nic neřešila, než se jim narodilo mimino. ted chtějí jen trošku klidu por své dítě…
Já si fakt myslím, že zakladetlka není z těch hysterek, co jim vadí každý prd.
Jo, ta stížnost na nějaké schůzi- to je dobrý nápad
Jasně, já chápu, že to řeší a že jí to vadí… To, co popisuje je už docela extrém, u nás je taky max. v 8 - půl deváté večer klid (a většinou teda před tím se ještě chvilku prcek kouká na pohádky a to taky sedí ani nedutá), k nám chodil soused odpoledne, že se nemůže koukat na televizi…
![]()
no a?? pokud může někdo po 10. večer lítat s tatrama po zemi, tak bych jim tuplem v 5 zvonil na zvonek.. kdyžtak se zeptám, jestli jim teče voda..
zkusil bych to nahrát na kameru a upozornit sousedy, že pokud s tím nepřestanou, zanesu nahrávku na přestupkovou komisi.. tihle lidi nemaj moc rádi, když jsou ukazováni ve špatným světle- anesteziolog… to by bylo něco na jeho ego..
byron píše:
Stěhovat se asi nechcete… Mě napadalo jen se fakt přestěhovat, ale to není rada
Tak u nás tohle pomohlo, jsme ted ve vl.baráku a je tu klídek
Druhá možnost je, že se oni vystěhují.
kate02 píše:byron píše:Jasně, já chápu, že to řeší a že jí to vadí… To, co popisuje je už docela extrém, u nás je taky max. v 8 - půl deváté večer klid (a většinou teda před tím se ještě chvilku prcek kouká na pohádky a to taky sedí ani nedutá), k nám chodil soused odpoledne, že se nemůže koukat na televizi…
No, po 22.hodině jezdit tatrama po plovoučkách a běhací a řvací hra s tatínkem- to už mi připadá úplně mimo meze slušnosti…Sama mám tři děti a nejvíc bordelu naděláme večer- ale maximálně do osmi, půl deváté je klid a máme koberce a fakt je krotím, rozhodně je nenechávám záměrně dělat hluk…
A problém se sousedy jsem měla, ale po jedné hlučné debatě je problém vyřešen. Jenže jemu vadilo, že děti vůbec jsou- to je rozdíl!Já si myslím, že zakladatelka je tolerantní až moc, dokázala to, že nic neřešila, než se jim narodilo mimino. ted chtějí jen trošku klidu por své dítě…
Jo, ta stížnost na nějaké schůzi- to je dobrý nápad![]()
Právě že zakladatelka nebude ten prudič…
byron píše:
Zakladatelka psala, že dělají bordel i po 22.hodině, pokud jsme to správně pochopila......
já právě pochopila, že do 22 dvou hodin hluk neřeší…
a pak že dávaj děti spát… ![]()
MUFICE píše:To mě napdalo- nějka je donutit se odstěhovatbyron píše:Tak u nás tohle pomohlo, jsme ted ve vl.baráku a je tu klídek
Stěhovat se asi nechcete… Mě napadalo jen se fakt přestěhovat, ale to není radaDruhá možnost je, že se oni vystěhují.
byron píše:kate02 píše:byron píše:Jasně, já chápu, že to řeší a že jí to vadí… To, co popisuje je už docela extrém, u nás je taky max. v 8 - půl deváté večer klid (a většinou teda před tím se ještě chvilku prcek kouká na pohádky a to taky sedí ani nedutá), k nám chodil soused odpoledne, že se nemůže koukat na televizi…
Jo, ta stížnost na nějaké schůzi- to je dobrý nápad![]()
![]()
![]()
![]()
vtipálekPrávě že zakladatelka nebude ten prudič…
jasně, že nebude, ale do 10 večer s tím asi fakt nehne…
Pokud ti sousedi nepůjdou do sebe…
U nás to chození k nám přestalo po tom co tomu sousedovi otevřel manžel, od té doby (rok) tady nebyl… Je fakt, že do obýváku jsme kvůli němu dali koberec, prcek v životě doma nejezdil na motorce, s náklaďákem, kterej dostal, ho jinam, než v obýváku na koberec nepusítm…
Nechce se mi zbytečně provokovat, ale zas lítat ho fakt naučit neumím… ![]()
kate 02.. a co, že bydlím v paneláku?? to jsem jako socka, která nemá důstojnost a opravnuje mě to k tomu, abych se choval jak hovado??? takže paneláky zbouráme a všude postavíme satelity??? si myslím, že by se snad lidi měli chovat normálně at už bydlí ve vile, nebo v zemljance… zakladatelka musí ukázat, že se ji jejich chování nelíbí, jinak se z toho zblázní a je jedno, jestli je někdo doktor, nebo popelář..
byron píše:MUFICE píše:To mě napdalo- nějka je donutit se odstěhovatbyron píše:Tak u nás tohle pomohlo, jsme ted ve vl.baráku a je tu klídek
Stěhovat se asi nechcete… Mě napadalo jen se fakt přestěhovat, ale to není radaDruhá možnost je, že se oni vystěhují.
Jenže jak, pokud by oni dělali větší hluk, než ti sousedi na nima, bude to vadit ostatním v tom baráku
A nic jinýho mě nenapadá ![]()
No tak na hluk po 22 hodině bych pokaždé volala policii (ta musí přijet a problém řešit) - u nás se to vyplatilo, po odbytí 22 hodiny je ticho jak na hřbitově.
Jinak nápad lopaty se mi líbí moc, díky za tip
Noční klid je do 5 ráno, takže v 5:05 bych šla zvonit a přát dobré ráno ![]()
Ahoj já trochu odbočim a možná se mi to vymstí ale myslim že i když budou tvoje děti starší tak to neznamená že budou muset rušit sousedy sama říkáš že víš jak to chodí a i ty jsi musela večer ze „slušnosti“ omezit svojí hlučnost a teda vůbec si nemyslim že by jsi se s tim musela smiřovat a názor že se s tim budeš muset srovnat a že sama poznáš se mi ani trochu nelíbí
Mám ten samej problém nahoře děti lítaji a křičí ven chodí fakt minimálně takže jsou nevyběhaný a nudí se tim si vysvětluju lítání po bytě poskakování a řev přes den to taky neřešim to se můžu sebrat a jít ven a říct si jsou to děti ale já sama mám tři děti který prostě nesmí po bytě bezhlavě lítat ječet a dupat dyt pod námi taky bydlí lidi a to že to dělaji ty nahoře neznamená že budu stejnej „sobec“ takže večer když už v sedm hodin mám děti v posteli chvíli držim ale pak už se taky čílim a když ještě v devět večer slyšim že skákaji z postele a u toho maji strašnou legraci z toho že s nima běhá i pes a štěká jim k tomu „mimochodem mému 7mi měsíčnímu synovi nad hlavou“ tak už taky chodim a vůbec mně nezajímá jak si sjednaji pořádek když to někdo nezvládne bude si muset poradit já ani moje děti nikoho neomezujeme tak proč by měli oni nás. A to pořát pomíjim že přes den jim nikdo nic neříká ale večer by se krotit měli.
Jak ti tu už někdo radil vyjádři se k tomu na té schůzi a třeba se trefí hanbaa zabere to a pak to řež se správcem. Držim palce at se podaří to vyřešit nechápu proč by jste se měli kůli někomu stěhovat
![]()
omlouvám se jestli jsem někoho urazila ale musela jsem to napsat a nemyslim to zle
lopata píše:
zakladatelko, doporučuju jednu věc- ráno kolem 6 jim zvon na zvonek u bytu, klidně je vzbud a popřej jim krásné ráno.. takhle to dělej klidně i v noci, aby si ti zmetci uvědomili, že to není jejich barák a že se maj chovat jako lidi.. tihle vzdělanci jsou nejhorší lidi.. normálně bych jim ráno zvonil na zvonek, dokub by nikdo nevyšel, nebo v noci.. a říct jim- já nemohl-a- spít zase večer, uvědomte si, že tu nebydlíte sami a tak se i chovejte… v paneláku šla ještě vypnout elektrika na chodbě, což aplikoval kamarádův otec, ten , když byl v baráku rachot, tak jim normálně vypl na chodbě pojistky a počkal si, až vylezou ven a zjebal je jak malý děcka- jeho otec měl 120 kilo a hrál házenou, takže si na něho jen tak nikdo netroufl.. no a jeho syn zase aplikuje to, že když je v paneláku pod nim rachot, tak ráno zvoní třeba v 5 na zvonek, dokud nikdo neotevře a popřeje jim hezký ráno s tím, že on nemohl spát zase v noci.. bohužel, tvoje situace bude na otevřený boj… pevné nervy, ale přejdi do protiutoku, protože s těma lidma nic neuděláš.. taky zkuste třeba v 11 večer vrtat jen tak do stropu, dej si tam kus desky a zapni vrtačku s příklepem.. uvidíš…
![]()
To s těma pojistkama nám doma dělala máma, když nás nemohla odtrhnout od TV a chtěla abysme uklízely.
lopata píše:
no souhlas s tím, že za to mlžou plovoučky. ty vůbec do bytových domů nepatří, nejsou na to udělané izolace a přes plovoučku se nesou zvuky..hrůza.. v paneláku má být koberec, nebo když už, tak zátěžové linolea… ty vypadaj jak plovoučka, ale jsou teplejší a nenesou tak zvuk.. nad náma bydleli jedni, co maj taky chytře plovoučky, a jednou jejich děcko házelo na podlahu kuličku.. to byly rany jak z děla…
Tak s tím souhlasím, plovoučky bez izolace jsou zlo ![]()
O montáži sádrokartonu na strop z nějakým odhlučňujícím materiálem neuvažujete. Nevyšlo by to tak draho, je to rychlé a dejme tomu odhlučnit jen některé části bytu taky jde.
My to tak máme a já tedy neslyším naprosto NIC z bytu nad námi. Jen řešíme jak odhlučnit ještě časem podlahy (máme po původním majiteli plovouučky) a chtěli by jsme časem až se budou muset předělávat pod ně dát nějaké lapší odhlučnění. (Řekla bych že teď si občas naši sousedi pod námi taky užívají.) ![]()
Zakladatelka psala, že dělají bordel i po 22.hodině, pokud jsme to správně pochopila......