Problém se sousedy - hlučnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
28.1.12 10:19

Zakladatelka psala, že dělají bordel i po 22.hodině, pokud jsme to správně pochopila......

• Citovat
  • Upravit
26093
28.1.12 10:21
byron píše:
No, po 22.hodině jezdit tatrama po plovoučkách a běhací a řvací hra s tatínkem- to už mi připadá úplně mimo meze slušnosti…

Sama mám tři děti a nejvíc bordelu naděláme večer- ale maximálně do osmi, půl deváté je klid a máme koberce a fakt je krotím, rozhodně je nenechávám záměrně dělat hluk…
A problém se sousedy jsem měla, ale po jedné hlučné debatě je problém vyřešen. Jenže jemu vadilo, že děti vůbec jsou- to je rozdíl!

Já si myslím, že zakladatelka je tolerantní až moc, dokázala to, že nic neřešila, než se jim narodilo mimino. ted chtějí jen trošku klidu por své dítě…

Já si fakt myslím, že zakladetlka není z těch hysterek, co jim vadí každý prd.

Jo, ta stížnost na nějaké schůzi- to je dobrý nápad

Jasně, já chápu, že to řeší a že jí to vadí… To, co popisuje je už docela extrém, u nás je taky max. v 8 - půl deváté večer klid (a většinou teda před tím se ještě chvilku prcek kouká na pohádky a to taky sedí ani nedutá), k nám chodil soused odpoledne, že se nemůže koukat na televizi… :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
28.1.12 10:21

no a?? pokud může někdo po 10. večer lítat s tatrama po zemi, tak bych jim tuplem v 5 zvonil na zvonek.. kdyžtak se zeptám, jestli jim teče voda.. 8) zkusil bych to nahrát na kameru a upozornit sousedy, že pokud s tím nepřestanou, zanesu nahrávku na přestupkovou komisi.. tihle lidi nemaj moc rádi, když jsou ukazováni ve špatným světle- anesteziolog… to by bylo něco na jeho ego..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
28.1.12 10:22
byron píše:
Stěhovat se asi nechcete… Mě napadalo jen se fakt přestěhovat, ale to není rada

Tak u nás tohle pomohlo, jsme ted ve vl.baráku a je tu klídek :dance: Druhá možnost je, že se oni vystěhují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
kate02 píše:
byron píše:
No, po 22.hodině jezdit tatrama po plovoučkách a běhací a řvací hra s tatínkem- to už mi připadá úplně mimo meze slušnosti…

Sama mám tři děti a nejvíc bordelu naděláme večer- ale maximálně do osmi, půl deváté je klid a máme koberce a fakt je krotím, rozhodně je nenechávám záměrně dělat hluk…
A problém se sousedy jsem měla, ale po jedné hlučné debatě je problém vyřešen. Jenže jemu vadilo, že děti vůbec jsou- to je rozdíl!

Já si myslím, že zakladatelka je tolerantní až moc, dokázala to, že nic neřešila, než se jim narodilo mimino. ted chtějí jen trošku klidu por své dítě…

Jasně, já chápu, že to řeší a že jí to vadí… To, co popisuje je už docela extrém, u nás je taky max. v 8 - půl deváté večer klid (a většinou teda před tím se ještě chvilku prcek kouká na pohádky a to taky sedí ani nedutá), k nám chodil soused odpoledne, že se nemůže koukat na televizi… :think: 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vtipálek

Právě že zakladatelka nebude ten prudič…

• Citovat
  • Upravit
26093
byron píše:
Zakladatelka psala, že dělají bordel i po 22.hodině, pokud jsme to správně pochopila......

já právě pochopila, že do 22 dvou hodin hluk neřeší… :think: a pak že dávaj děti spát… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
MUFICE píše:
byron píše:
Tak u nás tohle pomohlo, jsme ted ve vl.baráku a je tu klídek :dance: Druhá možnost je, že se oni vystěhují.
To mě napdalo- nějka je donutit se odstěhovat
  • Citovat
  • Upravit
26093
28.1.12 10:26
byron píše:
kate02 píše:
byron píše:

Jasně, já chápu, že to řeší a že jí to vadí… To, co popisuje je už docela extrém, u nás je taky max. v 8 - půl deváté večer klid (a většinou teda před tím se ještě chvilku prcek kouká na pohádky a to taky sedí ani nedutá), k nám chodil soused odpoledne, že se nemůže koukat na televizi… :think: 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vtipálekPrávě že zakladatelka nebude ten prudič…

jasně, že nebude, ale do 10 večer s tím asi fakt nehne… :nevim: Pokud ti sousedi nepůjdou do sebe…

U nás to chození k nám přestalo po tom co tomu sousedovi otevřel manžel, od té doby (rok) tady nebyl… Je fakt, že do obýváku jsme kvůli němu dali koberec, prcek v životě doma nejezdil na motorce, s náklaďákem, kterej dostal, ho jinam, než v obýváku na koberec nepusítm… :think: Nechce se mi zbytečně provokovat, ale zas lítat ho fakt naučit neumím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309

kate 02.. a co, že bydlím v paneláku?? to jsem jako socka, která nemá důstojnost a opravnuje mě to k tomu, abych se choval jak hovado??? takže paneláky zbouráme a všude postavíme satelity??? si myslím, že by se snad lidi měli chovat normálně at už bydlí ve vile, nebo v zemljance… zakladatelka musí ukázat, že se ji jejich chování nelíbí, jinak se z toho zblázní a je jedno, jestli je někdo doktor, nebo popelář..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
byron píše:
MUFICE píše:
byron píše:
To mě napdalo- nějka je donutit se odstěhovat

Jenže jak, pokud by oni dělali větší hluk, než ti sousedi na nima, bude to vadit ostatním v tom baráku :think: A nic jinýho mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.1.12 10:27

No tak na hluk po 22 hodině bych pokaždé volala policii (ta musí přijet a problém řešit) - u nás se to vyplatilo, po odbytí 22 hodiny je ticho jak na hřbitově.

Jinak nápad lopaty se mi líbí moc, díky za tip :palec: Noční klid je do 5 ráno, takže v 5:05 bych šla zvonit a přát dobré ráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
28.1.12 10:27

Ahoj já trochu odbočim a možná se mi to vymstí ale myslim že i když budou tvoje děti starší tak to neznamená že budou muset rušit sousedy sama říkáš že víš jak to chodí a i ty jsi musela večer ze „slušnosti“ omezit svojí hlučnost a teda vůbec si nemyslim že by jsi se s tim musela smiřovat a názor že se s tim budeš muset srovnat a že sama poznáš se mi ani trochu nelíbí :cert: Mám ten samej problém nahoře děti lítaji a křičí ven chodí fakt minimálně takže jsou nevyběhaný a nudí se tim si vysvětluju lítání po bytě poskakování a řev přes den to taky neřešim to se můžu sebrat a jít ven a říct si jsou to děti ale já sama mám tři děti který prostě nesmí po bytě bezhlavě lítat ječet a dupat dyt pod námi taky bydlí lidi a to že to dělaji ty nahoře neznamená že budu stejnej „sobec“ takže večer když už v sedm hodin mám děti v posteli chvíli držim ale pak už se taky čílim a když ještě v devět večer slyšim že skákaji z postele a u toho maji strašnou legraci z toho že s nima běhá i pes a štěká jim k tomu „mimochodem mému 7mi měsíčnímu synovi nad hlavou“ tak už taky chodim a vůbec mně nezajímá jak si sjednaji pořádek když to někdo nezvládne bude si muset poradit já ani moje děti nikoho neomezujeme tak proč by měli oni nás. A to pořát pomíjim že přes den jim nikdo nic neříká ale večer by se krotit měli.
Jak ti tu už někdo radil vyjádři se k tomu na té schůzi a třeba se trefí hanbaa zabere to a pak to řež se správcem. Držim palce at se podaří to vyřešit nechápu proč by jste se měli kůli někomu stěhovat :think: :think:

omlouvám se jestli jsem někoho urazila ale musela jsem to napsat a nemyslim to zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
28.1.12 10:29
lopata píše:
zakladatelko, doporučuju jednu věc- ráno kolem 6 jim zvon na zvonek u bytu, klidně je vzbud a popřej jim krásné ráno.. takhle to dělej klidně i v noci, aby si ti zmetci uvědomili, že to není jejich barák a že se maj chovat jako lidi.. tihle vzdělanci jsou nejhorší lidi.. normálně bych jim ráno zvonil na zvonek, dokub by nikdo nevyšel, nebo v noci.. a říct jim- já nemohl-a- spít zase večer, uvědomte si, že tu nebydlíte sami a tak se i chovejte… v paneláku šla ještě vypnout elektrika na chodbě, což aplikoval kamarádův otec, ten , když byl v baráku rachot, tak jim normálně vypl na chodbě pojistky a počkal si, až vylezou ven a zjebal je jak malý děcka- jeho otec měl 120 kilo a hrál házenou, takže si na něho jen tak nikdo netroufl.. no a jeho syn zase aplikuje to, že když je v paneláku pod nim rachot, tak ráno zvoní třeba v 5 na zvonek, dokud nikdo neotevře a popřeje jim hezký ráno s tím, že on nemohl spát zase v noci.. bohužel, tvoje situace bude na otevřený boj… pevné nervy, ale přejdi do protiutoku, protože s těma lidma nic neuděláš.. taky zkuste třeba v 11 večer vrtat jen tak do stropu, dej si tam kus desky a zapni vrtačku s příklepem.. uvidíš…

:mrgreen: :mrgreen:
To s těma pojistkama nám doma dělala máma, když nás nemohla odtrhnout od TV a chtěla abysme uklízely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
28.1.12 10:30
lopata píše:
no souhlas s tím, že za to mlžou plovoučky. ty vůbec do bytových domů nepatří, nejsou na to udělané izolace a přes plovoučku se nesou zvuky..hrůza.. v paneláku má být koberec, nebo když už, tak zátěžové linolea… ty vypadaj jak plovoučka, ale jsou teplejší a nenesou tak zvuk.. nad náma bydleli jedni, co maj taky chytře plovoučky, a jednou jejich děcko házelo na podlahu kuličku.. to byly rany jak z děla…

Tak s tím souhlasím, plovoučky bez izolace jsou zlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
28.1.12 10:30

O montáži sádrokartonu na strop z nějakým odhlučňujícím materiálem neuvažujete. Nevyšlo by to tak draho, je to rychlé a dejme tomu odhlučnit jen některé části bytu taky jde.

My to tak máme a já tedy neslyším naprosto NIC z bytu nad námi. Jen řešíme jak odhlučnit ještě časem podlahy (máme po původním majiteli plovouučky) a chtěli by jsme časem až se budou muset předělávat pod ně dát nějaké lapší odhlučnění. (Řekla bych že teď si občas naši sousedi pod námi taky užívají.) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová