Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eileithia
My když kupovali před třemi lety byt, tak nám majitelka řekla, že nad námi bydlí matka s dospělým synem a že je tu dobrý bydlení. Jenže neřekla, že mají naprosto neodizolované podlahy, dospělý syn dupe jak nosorožec a pohybuje se denně po bytě běháním, jeho matka nosí doma místo bačkor dřeváky, je slyšet každá voda, koupou se klidně ve 3 ráno tak, že napouštějí půl hodiny vanu, několikrát za den jim něco padá na zem…a když jsem po nastěhování velmi slušně za nimi přišla a prosila aspoň o omezení koupání v nočních hodinách, řeč s nima žádá, vše popřou, koukaj jak vrazi. Při situaci s bytama v Praze to teď není schůdné prodat a koupit něco jiného. Ach jo.
@Konnny je to vážně bezohledný chování, přemýšlíme aspoň odizolovat naše stropy, trochu se tedy bojim, že do toho vrazíme peníze a stejně to nepomůže. Spíme se špunty v uších a stejně vše slyšim a vždycky mě v 5 ráno vzbuděj. Do toho hrajou na klavír a nechaj klidně štěkat psa bez okřiknutí.
Jo situace s bytama je naprd, hlavně ty byty staví většinou nekvalitně, aby ušetřili na izolaci a vše je slyšet a to i v bytech za 5mega ![]()
Já se špuntama spát nemůžu, mě všechny tlačej a vaděj. V části bytu jsme dali na strop instalovat firmou odhlučňovací desky Modré ticho, stálo to 27 tisíc. Dál jsme nepokračovali, protože to je úplně ale úplně naprd, podvod, vyhozený peníze. Já slyším dupot úplně normálně i pod tím, odhlučnění neodhlučnění:((