Problém se sušičkou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
715
10.9.19 21:37

@ivulinak83 na to je ted pozde, ale ja peru a susim podprdy ve specialnim pytliku na to urcenem prave abych predesla takovym nehodam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulinak83
10.9.19 21:56

Díky bohu se mi ji povedlo vytáhnout :palec:.

@Elzaaa píše:
@ivulinak83 na to je ted pozde, ale ja peru a susim podprdy ve specialnim pytliku na to urcenem prave abych predesla takovym nehodam.

Kde prosím pořídím tento zázračný pytel? Na zítřejší den si to dám jako úkol č.1 :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.19 22:03

@ivulinak83 Také by mě zajímalo kde pytel koupit :D Stalo se mi to parkrát taky

• Citovat
  • Upravit
15410
10.9.19 22:04
@ivulinak83 píše:

Kupuji v DMku nebo Tchibu

Kde prosím pořídím tento zázračný pytel? Na zítřejší den si to dám jako úkol č.1 :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulinak83
10.9.19 22:34
@ivašot. píše:

Děkuji :palec:. Holky dobrou a klidnou noc :*

• Citovat
  • Upravit
715
11.9.19 07:53

@ivulinak83 ja mam sadu z ali asi za 1 dolar a slouzi super. Ale prodavaji se i v DM, galanterkach a vetsinou i v obchodech se spodnim pradlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.9.21 22:50

Sušička nesuší, zkrátí si sama čas sušení

Máme kombinovanou pračku a sušičku AEG, starou přes dva roky - po záruce. Přestala nám sušit, na netu jsem našla čím to může být. Ale přijde mi zvláštní jedna věc - sama si zkrátí čas ze 2 hodin na 10min. Prádlo je pak samozřejmě mokré. To mi nepřijde jako by byl špinavý filtr nebo něco. Nemáte zkušenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
18.9.21 23:20

@Este8 nezkazilo se nějaké čidlo vlhkosti? Že si špatně vyhodnotí, že je prádlo suché a dosuší. Naše si tak zkracuje o třeba půl hoďky, ale to už je oblečení fakt suché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.9.21 00:34

@Este8 jop, to bych videla na poruchu cidla vlhkosti pradla. Zavolej na servis, meli by ti rict, kolik by mela stat pripadna oprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný