Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ivulinak83 na to je ted pozde, ale ja peru a susim podprdy ve specialnim pytliku na to urcenem prave abych predesla takovym nehodam.
Díky bohu se mi ji povedlo vytáhnout
.
@Elzaaa píše:
@ivulinak83 na to je ted pozde, ale ja peru a susim podprdy ve specialnim pytliku na to urcenem prave abych predesla takovym nehodam.
Kde prosím pořídím tento zázračný pytel? Na zítřejší den si to dám jako úkol č.1 ![]()
@ivulinak83 Také by mě zajímalo kde pytel koupit
Stalo se mi to parkrát taky
@ivulinak83 píše:Kupuji v DMku nebo Tchibu
Kde prosím pořídím tento zázračný pytel? Na zítřejší den si to dám jako úkol č.1
@ivulinak83 ja mam sadu z ali asi za 1 dolar a slouzi super. Ale prodavaji se i v DM, galanterkach a vetsinou i v obchodech se spodnim pradlem
Máme kombinovanou pračku a sušičku AEG, starou přes dva roky - po záruce. Přestala nám sušit, na netu jsem našla čím to může být. Ale přijde mi zvláštní jedna věc - sama si zkrátí čas ze 2 hodin na 10min. Prádlo je pak samozřejmě mokré. To mi nepřijde jako by byl špinavý filtr nebo něco. Nemáte zkušenost? ![]()
@Este8 nezkazilo se nějaké čidlo vlhkosti? Že si špatně vyhodnotí, že je prádlo suché a dosuší. Naše si tak zkracuje o třeba půl hoďky, ale to už je oblečení fakt suché
@Este8 jop, to bych videla na poruchu cidla vlhkosti pradla. Zavolej na servis, meli by ti rict, kolik by mela stat pripadna oprava.