Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@starfish_at_night píše: Více
Noo protože ona nemá řidíčák chápu a pak jede na kole raději
. Ale já mám doma devitiletou a byla by prostě sama doma… a zakladatelce doporučuji udělat si řidičák a hned bude samostatnější: Já jezdím na nákupy uplně sama a je to nejlepší
@KKK85 píše: Více
hlavně je to daleko levnější, jet na nákup sama matka ![]()
@Anonymní píše: Více
Super! Aneb výchova dalšího budoucího blázna.
Navrhuji diagnostiku prostřednictvím (ideálně klinického) psychologa ![]()
@stinga píše: Více
přesně i manžel jak zůstane doma tak se ušetří… taky přihazuje hlupoty do košíku kolikrát ![]()
@stinga píše: Více
Jak kde, když jsem sama, tak mám čas vymýšlet a koupím toho víc, než když jsem s dětmi.
@Anonymní píše: Více
no jo, ale asi koupíš spíš důležité praktické potraviny, než blboviny
@KKK85 píše: Více
Jo takhle, ze oni jako meli jet vsichni spolecne, uz chapu.
Tohle ridicak nezachrani, navic zase je to jen o tom, ze se prizpusobi ona…
@Alušáček píše: Více
To určitě ne, pokud není mentálně postižený. Ale pokud někdo doporučuje, ať se se synem nepáře, tak je to hrozné. To ho má střískat? Nebo jak to bylo myšleno?
@Dahlia0409 píše: Více
Já nechápu, proč lidé stále vnímají jako hlavní nástroj výchovy trest a bití a když to někdo ve výchově nehodlá uplatňovat, tak mají pocit, že dítě odmítá vychovávat a z dítěte vyroste zme.tek. Copak výchova je jen trest, nejlépe fyzický?
Udajne pry skola nemuze sama odeslat dite do PPP. Ale rodice ho tam muzou poslat na diagnostiku. Treba by tato cesta - PPP - byla rychlejsi nez cekani na normalniho psychologa.
@Kipa22 píše: Více
Není. Ale někdy prostě povaha dítěte převažuje a má všechno u řiti a poslechne, až kdyz fakt dostane na zadek
A jako oblékat osmilete dite? Půjde neoblecene, nebo nejde vubec. A hotovo. A moderně snad bude na kolenou prosit v klidu půl dne dítě, ať se zlatíčko obleče? ![]()
@RadiatorStudeny píše: Více
škola může návštěvu PPP jen doporučit, rozhodnutí je vždy na rodiči, ať tak či onak. Škola pak na vyžádání sepíše posudek. Realizace je na rodiči.
jestli je to rychlejší cesta, to nevím, u nás je čekačka přes rok.
@Kipa22 píše: Více
Střískat? Jsi normální? Ja jsem uvedla jak bych se v uvedených případech zachovala já, nic o třískáni jsem nepsala, zřejmě neumíš číst, nebo je pro tebe mlátit děti běžné. Tělesné tresty neuznávám, ale dělat komedie kolem 8 letého kluka taky ne.