Problémem je tchýně

3.6.16 19:15

Problemem je tchyne

Ahoj holky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15688
3.6.16 19:17

Čáu :mavam: :mavam: :mavam:
v čem je problém? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.6.16 19:20

Asi v tchyni :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
3.6.16 19:22
@Tarinka píše:
Asi v tchyni :think: :mrgreen:

Mrška jedna nezbedná! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.6.16 19:26
@Xiraxinek píše:
Mrška jedna nezbedná! :D

Snad to nezalozila moje tchyne a neceka, jak ji tu pomluvim :think:… ahoj maminko! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
3.6.16 19:27

@Tarinka Po dnešním dni bych to sázela klidně i na tu moji… Kurnja, Spolek tchýněk, ojéééé :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.16 19:29

A jako třeba nějakej dotaz nebo problém? My se máme s tchýní rády, tak jak vás prudí mrška jedna.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.6.16 19:30
@Xiraxinek píše:
@Tarinka Po dnešním dni bych to sázela klidně i na tu moji… Kurnja, Spolek tchýněk, ojéééé :pocitac: :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nene, to bude moje, ja ji dneska nezvedla mobil, mam zanet obou usi a vubec se mi nechtelo mluvit, natoz poslouchat… tak si me urcite nasla tu!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.6.16 19:32

Jééé a mě k tomu sedí jeden vtípek : Při problémech v partnerství (manželství) je vždy chyba na obou stranách. Jak na straně chlapa, tak na straně tchýně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
3.6.16 19:32

@Tarinka Jéééé, já měla zánět dva týdny zpět :D :D Vítej do klubu, je to fakt luxus, jsem ráda, že už na to ucho slyším víc než pískání a šumění moře :D :D :D Hmm, to já té mojí dneska tlf zvedla, dokonce i dveře otevřela…, ale myslím, že nakonec litovala, že vůbec chodila, chtěla politovat a já byla fuj fuj fuj! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
3.6.16 19:33

@tweety.zrada Pod to se podepíšu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.6.16 19:37
@karcasebkova píše:
Ahoj holky!!

A to je problém? Chudák tchýně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.16 19:53

Holky, já až budu tchýně tak taková nebudu. Myslíte, že ony si to taky někdy tak říkaly? Proč myslíte, že jsou takový? Protože si dítě nevybralo podle jejich představ, nebo chtějí být tak velice nápomocny až jsou na obtíž..Podle mě jsou nesnášeny už jen z principu, i když věřím že některý umí život opravdu znepříjemnit..Já jsem to nezažila nikdy u nikoho, ale protože jsem asi zas taková že v rámci rodinného klidu budu držet hubu a krok..Ale tak zatím mi nikdo na hlavu nasr.. nechtěl, tak na tohle jsem měla štěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.16 19:54

Problemem je tchyne…byl bajecny nadpis, aby se mi ulozila diskuze :D A asi bych chtela nazor jestli hrat jejich hru,,nic se nestalo, budem na sebe klidne hnusny, on se priste zase nejaky,,trouba" najde, co se omluvi" a nebo ne…
JEEEE UZ TO VIDIM!! ONO SE MI TO vypraveni NEULOZILO!!??? :D to je znameni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.6.16 19:56
@karcasebkova píše:
Problemem je tchyne…byl bajecny nadpis, aby se mi ulozila diskuze :D A asi bych chtela nazor jestli hrat jejich hru,,nic se nestalo, budem na sebe klidne hnusny, on se priste zase nejaky,,trouba" najde, co se omluvi" a nebo ne…
JEEEE UZ TO VIDIM!! ONO SE MI TO vypraveni NEULOZILO!!??? :D to je znameni.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová