Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Zkuste jiného psychologa, ale klinického, ne poradenského.
@Kipa22 píše: Více
Ano, byli jsme u klinického psychologa, dokonce jsme zkusili i dvě různé psycholožky.
Tak to budete muset všechno oběhat znova. Podle toho, co píšeš, je syn minimálně ve třetí třídě, spíš starší a fakt není normální, aby takhle velké zdravé dítě několikrát brečelo v koutě, že předchozí učitelka něco dělala jinak. Pokud tedy doma nemáš rozmachanýho haranta. Nepsala už jsi tu někdy? Je mi to totiž dost povědomé.
Příspěvek upraven 10.09.24 v 22:37
@Kipa22 píše: Více
Ve výsledku vlastně nic, když jsem chtěla rady, co tedy máme dělat, tak jsem dostala rady, se kterými úplně nesouzním a co by mu mohlo pomoct ve škole jsem se taky nedozvěděla.
A jak se chová doma? Nemá nějaký problém ve škole?
Co primo ve skole-skolni psycholog, vychovna poradkyne? Za me je teda taky zaklad dobry klinicky psycholog, ikdyz nic nenajde, tak by mel vzdy poradit.
@Oriseka píše: Více
Výchovná poradkyně doporučila, ať se obrátíme na psychologa.
My řady dostali, ale příliš s nimi nesouznim.
Nech si napsat zprávu ze skoly, jak se projevuje.
Promiň, ale to, že s jejich radami nesouzníš přeci ještě neznamená, že nebudou fungovat. Co od nich tedy chceš slyšet? Tvoje postupy evidentně nezabírají, tak proč aspoň nezkusíš to, co ti řekli?
@Rimonsiley píše: Více
Budou fungovat, to vím určitě, ale jelikož jsme za poslední dva roky udělali pokrok, tak se nechci vrátit zase na začátek.
Hlavní rada totiž byla ve smyslu, že když nejde o život, tak mu vyhovět a nebude mít důvod k nespokojenosti. Nechce jíst to a to, ať to není a dá si sám, na co má chuť. Úžasná rada, to už jsme jednou udělali a z jídelníčku zmizely 2/3 jídel.
Nechce jít spát? Tak ať jde, až bude unavený. Nikdy není unavený, musí být nastavena večerka a přes to nejede vlak.
Nechce psát úkol, domluvte s učitelkou, že jsou nepovinné.