Problémy s dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6875
25.8.14 08:30
@Anonymní píše:
@kve-tinka to nás taky napadlo. Jenomže nechceme aby si zničila život tím, že skončí se základním vzděláním a fetákem na krku.

to je jasné, že to tak nechcete :hug: ale ona vidí smysl života úplně někde jinde :zed: prostě když bude chtít vypadnout z těch sr*ček být tu pro ni, podat pomocnou ruku. Ale jinak se na to vyprdnout, možná bych aji vyměnila zámek, když bude chtít na návštěvu, ať zazvoní. Jinak by mohla začít i okrádat svou rodinu. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.14 08:35

Dnes ke mě má přijít. Mám chut jí jí dát přes hubu! Jsem vážně zoufalá. S mamkou odmítá jakkoliv komunikovat. Dnes po tom co jí hodlám říct jí uvidím možná neposledy protože nebude chtít mluvit ani semnou a pak nevím kde jí budeme hledat. Mamka mi řekla, že už vlastně ani neví jestli má o ní ještě „zájem“. Takže to, že jí necháme jít vlastní cestou aby si tu hubu pořádně namlátila bude jediné účinné řešení! :,(

• Citovat
  • Upravit
351
25.8.14 08:40
@Anonymní píše:
Dnes ke mě má přijít. Mám chut jí jí dát přes hubu! Jsem vážně zoufalá. S mamkou odmítá jakkoliv komunikovat. Dnes po tom co jí hodlám říct jí uvidím možná neposledy protože nebude chtít mluvit ani semnou a pak nevím kde jí budeme hledat. Mamka mi řekla, že už vlastně ani neví jestli má o ní ještě „zájem“. Takže to, že jí necháme jít vlastní cestou aby si tu hubu pořádně namlátila bude jediné účinné řešení! :,(

to je blbost! neříkám aby jste kolem ni chodily s mamkou po špičkách, dávaly ji peníze atd. Řekni vše co chceš, ale nezatracujte ji. A´t ví že má někoho, že má kam se vrátit, že když udělá jakýkoliv průser že ví že tam někdo z vás je. Plus to chce aby mamka měla zprávy, když holka zmizí mamka se zblázní, tou nevědemostí.
Nechte ji být, ale pořád buďte nablízku a sledujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.8.14 09:10

A zkoušely jste se spojit se školou? Třeba mají nějakou zkušenost s tímto nebo nějaké kontakty kudy kam? Určitě tam funguje nějaký výchovný poradce, mohl by vám poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.14 10:20

Nevlastní otec je trochu rapl a s jeho dcerou udělal krátký proces když zjistil, že bere drogy. Zmlátil jí, všechno sebral a zamcel doma… Byl klid drogy nebere. Dokončila vysokou a má super práci. Ale na tenhle zákrok je třeba dost šílenou povahu. Anonym… Jedná se o mou rodinu

• Citovat
  • Upravit
2899
25.8.14 10:34

To je šílený tohleto. Bohužel se s tím moc asi nedá dělat. Fakt se musí rozhodnout sama jakým směrem se její život bude ubírat. Je plnoletá a na Vaše,, rady,, asi bude kašlat. Takový případ potřebuje změnu přátel. Bohužel v tomhle okamžiku se k tomu sama nerozhodne. Tohle mě mrzí sama jsem si zažila mít v tomhle blízkého člověka já mu dala na výběr naštěstí se rozhodl jít správným směrem :-) Držím palce. Dejte jí čas, prostor, vyměňte zámky jak bylo psáno neboť tohle je zoufalá situace a je velká možnost že by mohla jednat i takovým způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.14 12:17

Holky děkuju. Dnes na reparát ani nešla, šla rovnou zažádat o opakování ročníku a to měla maturovat v květnu. Zabejčila se a prostě se k němu chce odstěhovat. Radím mamce at jí nechá jít. Ona prostě, že ne. Že jí nepustí. Jak toto dopadne :,(

• Citovat
  • Upravit
6525
25.8.14 12:47

No ja bych ji teda odstrihla od zdroje penez, vymenila zamky a nepoustela domu se najist, pripadne „odnest“ nejake veci, coz casem muze nastat… Je dost mozne, ze pritel ji jen tak zivit nebude a vrati ji… zpatky. Kdyz uz to takhle napisu. Meli byste kontaktovat nejake Drop in centrum, at vam poradi konkretni postup, co delat, maji prece jenom vetsi zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
25.8.14 13:38
@Anonymní píše:
Holky děkuju. Dnes na reparát ani nešla, šla rovnou zažádat o opakování ročníku a to měla maturovat v květnu. Zabejčila se a prostě se k němu chce odstěhovat. Radím mamce at jí nechá jít. Ona prostě, že ne. Že jí nepustí. Jak toto dopadne :,(

ať ji mamka pustí, je to těžký a bolavý. Ale když ji nepustí, ona stejně odejde a mamka ztratí veškerou kontrolu a kontakt. Ať udělá gesto a s dcerou se rozloučí v dobrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
25.8.14 15:30

Mozna by stalo za to, zajistit ji nejakou vhodnou protidrogovou lecebnu, narvat holku do auta a donutit ji, aby se „dobrovolne“ - pac je plnoleta prihlasila k leceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí