Bijete své děti?

Anonymní
17.5.11 09:16

Bijete své děti?

Ahoj,mám veliký problém s dcerkou,je jí šest a už opravdu nevím co s ní,je neuvěřitelně drzá,odmlouvá,dělá všechno úplně naopak než jí řeknu a tak pořád dokola,je to s ní čím dál horší a to má jít v září do školy :zed: Dnes ráno když jsme spěchaly do školky už jsem nevydržela a zmlátila jí hlava nehlava,třikrát jsem jí poslala si vyčistit zuby,trvá jí to skoro čtvrt hodiny,poprvé tam čtvrt hodiny jen stála,jako že si je vyčistila,poslala jsem jí znova že nejsem žádnej blbec,ať si je vyčistí,další zcéna na celej barák,když konečně šla,trvalo to zase čtvrt hodiny,zuby si jen přejela kartáčkem,poslala jsem jí už vzteklůá ať jde znova a tak jak to má být,zase zcéna,čtvrt hodiny v koupelně,když jsem tam přišla teprve si dávala pastu na kartáček,tak jsem vypěnila a seřezala jí :cert: tak je to se vším,důslednost je k ničemu,prostě u nás nezabere a holka si z nás dělá srandu.Už nevím co s ní,teď je mi z toho zle,ale výprask je jediná věc po které začne trošku fungovat,přitom má všechno,v ničem jí neomezujem,tak proč mě tak trápí :cry: :zed: Už jsem zralá na bohnice.Prosím jestli to u vás funguje stejně napište mi,ať se necítím jak ta největší hyena na světě :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
17.5.11 09:21

ahoj dítě sice ještě nemáme na světě, ale ani se ti nedivým že už dostala, já jsem taky občas musela jako malá dostat na zadek, nebylo to nějak časté, a tak jsem si uvědomovala že už je opravdu zle když už jsem i dostala…a pamatovala jsem si to, křik je na nic, jen nervuje maminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.5.11 09:22

Funguje to u nás stejně. Malá má 6, od září jde do školy a taky ji vše neskutečně dlouho trvá. Ale NEMLÁTÍM JI!!!! Já ji motivuji. Např.: „Schválně jestli Kristinko zvládneš být za 5 minut převlečená. 3 2 1 start!“ A ona se snaží! Ale když ji nechám tak jak se ji chce, je to na půl hodiny. Prostě POŘÁD ji musím popostrkávat. Moje rada zní Nemlátit, motivovat!

• Citovat
  • Upravit
15674
17.5.11 09:23

Ahoj. Anežka taky zrovna moc neposlouchá, ale celkem na ni platí počítat. Nebo říct, že když do té a té doby nebude mít to a to hotovo (hodiny už zná), tak nebude to a to. Ale víc funguje to odpočítávání, páč to je kratší časový úsek a ona si mnohem víc uvědomuje, jak ten čas rychle letí. Ale vždycky to taky nefunguje. Párkrát už dostala, ale je to jen symbolické, páč odmalička na ni nic takového neplatí a já mám z toho pak jen výčitky. Takže spíš motivujeme pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
17.5.11 09:23

ahoj já mám teda ještě malou holčičku takže takovou zkušenost nemám.ale kdo ví co mě čeká. Jen jsem chtěla napsat že bych asi jednala stejně.pokud nepomůže nic jako domluvy,nebo pohrozit nějakým zákazem tak nezbývá asi nic jiného než jí naplácat.nevím co to znamená ji seřezat.já bych asi po hlavě nebila.ale těžko říct jak bych jednala kdyby mi fakt ujely nervy.a co tvůj manžel-(přítel)kdyby ji nějak domluvil? přece jen ty holčičky si myslím že tatku poslechnou spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.5.11 09:25

Ještě dodám, že když se ráno vypravuje jen s tatínkem, trvá jim to mnohem dýl, protože tatínek jí řekne, ať se oblékne, a jde si dělat svoje. Pak přijde a diví se, že není oblečená. Já vím, že pokud nad ní nestojím, tak se oblíkat nebude. Takže u nás to ráno vypadá tak, že manžel a Anežka jsou naprosto v klidu, kdežto já asi brzy přijdu o nervy, páč každý den vycházejí na poslední chvíli (a je jim to oběma skoro fuk). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.5.11 09:25
ww píše:
Funguje to u nás stejně. Malá má 6, od září jde do školy a taky ji vše neskutečně dlouho trvá. Ale NEMLÁTÍM JI!!!! Já ji motivuji. Např.: „Schválně jestli Kristinko zvládneš být za 5 minut převlečená. 3 2 1 start!“ A ona se snaží! Ale když ji nechám tak jak se ji chce, je to na půl hodiny. Prostě POŘÁD ji musím popostrkávat. Moje rada zní Nemlátit, motivovat!

joo tak toto na mě naši zkoušeli…a marně… :lol: :lol: prostě né u všech dětí to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.5.11 09:30

To snad nemyslíš vážně!!! Třískat dítě hlava nehlava jen kvůli tomu, aby sis ulevila :roll: Nebylo by lepší jít rovnou s ní, motivovat jí povzbuzením a pak zoubky dočistit??? Stejně v tomhle věku to ještě pořádně neumí. A ušetřila by sis čas i nervy a hlavně - malá by měla báječnou maminku a ne uřvanou hysterku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.5.11 09:31
RyBANA píše:
ww píše:
joo tak toto na mě naši zkoušeli…a marně… :lol: :lol: prostě né u všech dětí to jde

Přesně tak, na našeho žádná motivace neplatí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.5.11 09:32

ahojky, no starší 13letá mě točí jen ráno vstane, nebiju, ječím. Když byla malá, zabíralo počítání do 3 a pak vařecha v ruce… Párkrat dostala.

Na malého počítání zatím taky zabírá, ale dostává taky.

Než furt mluvit dokola to samé, tak radši plácnu.

Doufám, že už nikdo nepůjde volat sociálku :think:

Držím pěsti a přeji pevné nervy!!!

• Citovat
  • Upravit
17310
17.5.11 09:33

Nš prcek je teda mladší,ale včea už mi došla trpělivost a má zakázaný snad všechno na cojsem i vzpoměla :mrgreen: Taky je dzý,odmlouvá o všem debatuje.Zatíná pěsti,na mažea dokonce napřahuje :pocitac: :lol:

Dřív zabíralo počítání,teď už moc ne.Bit je jen velmi málo,snažím se vysvětlovat,ale bohužel už ani to nestačí…

Když spěcháme tak ho raději oblíkám a čistím zuby,jinak by jsme nedošli do školky ani na oběd.On jenom sedí a kouká,neoblíká se,nejí…

Je to o nervy,nedivím se,že tvoje malá byla bita.To by bylo dost i na mě :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
17.5.11 09:34

Ahoj mám 4letou holčičku a taky už párkrát dostala.Někdy je v poho ale někdy je to za trest.Neposlechne a jde dělat cokoli jiného jen né to co má.Někdy zabere počítání,někdy forma závodů ale někdy opravdu ji musím plácnout přes zadek.Podle tchýně ji to mám říct víckrát když po ni něco chci.Ale to je pak ještě horší.Zjistila,že nemusí poslechnout a tuplem si dělá co chce i kdyybch ji to řekla 100×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
Háta_x píše:
To snad nemyslíš vážně!!! Třískat dítě hlava nehlava jen kvůli tomu, aby sis ulevila :roll: Nebylo by lepší jít rovnou s ní, motivovat jí povzbuzením a pak zoubky dočistit??? Stejně v tomhle věku to ještě pořádně neumí. A ušetřila by sis čas i nervy a hlavně - malá by měla báječnou maminku a ne uřvanou hysterku.

myslím,že tohle bylo zbytečné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
neli23 píše:
ahoj já mám teda ještě malou holčičku takže takovou zkušenost nemám.ale kdo ví co mě čeká. Jen jsem chtěla napsat že bych asi jednala stejně.pokud nepomůže nic jako domluvy,nebo pohrozit nějakým zákazem tak nezbývá asi nic jiného než jí naplácat.nevím co to znamená ji seřezat.já bych asi po hlavě nebila.ale těžko říct jak bych jednala kdyby mi fakt ujely nervy.a co tvůj manžel-(přítel)kdyby ji nějak domluvil? přece jen ty holčičky si myslím že tatku poslechnou spíš.

Taťka taky nezabere a motivací jsme už tkoušeli strašnou zpoustu,funguje to den dva,pak si zase postaví hlavu a jede si podle sebe,dostala i přes hlavu,měla jsem v ruce dítě,které jsem kvůli její totální nespolupráci musela urvat od prsa,takže řvalo jako tur,já už to fakt nedávám,maminky které mi píšou motivujte si opravdu neumí představit co máme doma za draka,taky jsem si vždycky říkala NIKDY BYCH DÍTĚ NEPRAŠTILA,bohužel musím,protože slečna není sama a mám i další díťátko nastarost,navíc když ví že pospíchám,nechávám jí dýl spát,slibuje mi hory doly že pak vyskočí jak srnka a biude všechno fungovat NIKDY TO NEFUNGUJE :cert: Šla do školky oteklá jak bulila,ani jsem jí tam nechtěla dát,jak mi bylo hamba :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.5.11 09:36

anonymní, věřím že ujely nervy, kdo Tě odsuzuje, tak to nezažil, tak si z toho nic nedělej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML