Bijete své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
17.5.11 11:16

Já mám zase každý večer stejnou situaci,mladá ví!!!!,že má být do 20 hod v posteli,s vyč. zuby,vyčůraná,prostě všechno.Jak uspávám mimino,nemůžu být za zadkem ještě jí,že.Pravidelně je za 5 min. osum,a ona příjde že má hlad,přitom je po večeři - zkouší,to neprojde,tak potřebuje ještě na záchod,tam je půl hodiny :roll: ,pak ještě to,a tamto,a mami počkej…Na „mami počkej mám alergii“,pak ještě všechy popusinkovat a popřát dobrou noc a je 21 hod. :roll: A to je pořád dokola,a jak se naštvu,tak jsem tyran já,bo ona nedala ještě číčovi pusinku na dobrou noc,a mu by to bylo líto :roll: :cert:

A může člověk motivovat jak chce,pro 6 - 7 letého by to musela být motivace jak kráva,a na to zase nemám já,běžné věci a odměny si klidně odpustí,když v podstatě „vyhraje“ a v těch osum nespí.

• Citovat
  • Upravit
12154
17.5.11 11:16
eMaminka píše:
radúna píše:
A bude hůř holky. Co až budou v té suproácké pubertě, zelené vlasy, vytetované umění na těle, úžasně intelektuální mluva, příjemná poslechová hudba,…Těšíte se? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mám 12tiletýho bráchu… netěšim se.. zrovna včera mi máma řikala, že si myslela, že ten malej brácha bude pro nás starší sourozence dobrá antikoncepce.. ale u nich je vyloženě vidět selhání výchovy, jemu je 12, máti bude 50 tátovi už táhne k 60 tce a nad puberťákem mávnou rukou… a to je drzost co on vyvádí.. odmítá jíst cokoli jiného než kuřecí maso, ostatní je blaf .. jedině řízky, bram.salát..nic jiného mu pod frňák nejde a taky to mamince vždy zdůrazní, že vaří samý hnusy.. pěkně na plnou hubu.. minule jsem vařila já, udělala jsem ptáčky.. vařit umim výborně (potvrzením je, že můj partner má mámu profi kuchařku, do huby by jen tak něco nevzal, ode mě jí vše a beze zbytku)
ale muj milovanej bráška se toho tehdy ani nedotkl.. no i já i můj chlap jsme měli co dělat aby jsme po něm neskočili.. můj chlap je ve věku, že by mohl bejt klidně jeho tátou a to co on je schonej máti říct je fakt o udržení se a nezabití ho… ale co máma.. no tak to nejez a bráška si jde beze všeho k počítači hrát hry…
Tak na mámu čučíme jak z jara co to blbne, proč ho tam po takovým výstupu pustí.. on brečí, vztaká se, nadává mámě.. uráží se.. a máma řekne.. noc o tu má jiného dělat..
v takovou chvíli mam co dělat nezfackovat i mámu i s tátou i s bráchou na jednu hromadu :lol:
Moje děti takové určitě nebudou :lol:

8-o 8-o 8-o 8-o Bráška je osobnost teda… :think: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.5.11 11:17

Na machroviny před kámošema - i tón jakým mluví na mě,nereaguju,to bych ji musela opravdu umlátit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12154
17.5.11 11:18
ww píše:
Brácha byl ale vychlamaný, tak to asi stihli :mrgreen:

Heh, šikulka...... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
17.5.11 11:19
radúna píše:
eMaminka píše:
radúna píše:
A bude hůř holky. Co až budou v té suproácké pubertě, zelené vlasy, vytetované umění na těle, úžasně intelektuální mluva, příjemná poslechová hudba,…Těšíte se? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mám 12tiletýho bráchu… netěšim se.. zrovna včera mi máma řikala, že si myslela, že ten malej brácha bude pro nás starší sourozence dobrá antikoncepce.. ale u nich je vyloženě vidět selhání výchovy, jemu je 12, máti bude 50 tátovi už táhne k 60 tce a nad puberťákem mávnou rukou… a to je drzost co on vyvádí.. odmítá jíst cokoli jiného než kuřecí maso, ostatní je blaf .. jedině řízky, bram.salát..nic jiného mu pod frňák nejde a taky to mamince vždy zdůrazní, že vaří samý hnusy.. pěkně na plnou hubu.. minule jsem vařila já, udělala jsem ptáčky.. vařit umim výborně (potvrzením je, že můj partner má mámu profi kuchařku, do huby by jen tak něco nevzal, ode mě jí vše a beze zbytku)
ale muj milovanej bráška se toho tehdy ani nedotkl.. no i já i můj chlap jsme měli co dělat aby jsme po něm neskočili.. můj chlap je ve věku, že by mohl bejt klidně jeho tátou a to co on je schonej máti říct je fakt o udržení se a nezabití ho… ale co máma.. no tak to nejez a bráška si jde beze všeho k počítači hrát hry…
Tak na mámu čučíme jak z jara co to blbne, proč ho tam po takovým výstupu pustí.. on brečí, vztaká se, nadává mámě.. uráží se.. a máma řekne.. noc o tu má jiného dělat..
v takovou chvíli mam co dělat nezfackovat i mámu i s tátou i s bráchou na jednu hromadu :lol:
Moje děti takové určitě nebudou :lol:
8-o 8-o 8-o 8-o Bráška je osobnost teda… :think: :mavam: .

já bych tomu řekla jinak :lol: rozmazlenej smrad to je :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
17.5.11 11:20
radúna píše:
ww píše:

No já bych moc nadšená nebyla, za pětiminutovku po dvou týdnech :mrgreen: Ale ta jeho holka je tolerantní :mrgreen: A který chlap by vydržel dýl po takovém dlouhém půstu :mrgreen: To měla Kiki štěstí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jsem hnusná…kdyby to bráška četl…

• Citovat
  • Upravit
12154
17.5.11 11:20

Holky, a všímáte, jaké máme skóre? A já to dneska dokonce stíhám číst a i reaguju, průběžně.......... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.5.11 11:21
ww píše:
radúna píše:
ww píše:
No já bych moc nadšená nebyla, za pětiminutovku po dvou týdnech :mrgreen: Ale ta jeho holka je tolerantní :mrgreen: A který chlap by vydržel dýl po takovém dlouhém půstu :mrgreen: To měla Kiki štěstí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jsem hnusná…kdyby to bráška četl…
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.5.11 11:21

Mě pomohla tahle knížka (kterou mi doporučila kamarádka):
DĚTI A 5 JAZYKŮ LÁSKY(Chapman, Campbell)
Cituji: Nejprve projevujte bezpodminecnou lasku,pak usmernujte.Dite je nezrale a tak miluje sobecky. Instiktivne vnima svou vlastni potrebu citit se milovane - mit plnou citovou nadrz.
Je třeba knížku přečíst opravdu celou a zjistit, kterým jazykem lásky s dítětem se opravdu domluvíte… Nebudu je tu jmenovat, protože já sama když jsem si je poprvé přečetla, aniž bych četla celou knihu jsem si myslela, že je to nesmysl a hraničí to s rozmazlováním…ale opravdu to tak není…A to jsem měla taky pěkný kvítko a teď nás čeká puberta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.5.11 11:22

Jinak,mi to máme doma rozdělemé,já dávám fyz. trasty a můj ji mučí hodinovím kázáním :mrgreen: ,to se vždycky směji,jak jí valí šrouby do hlavy,ona dělá že poslouchá,že se ponaučí,odkýve vše,a za pět min. neví nic :lol:

• Citovat
  • Upravit
169
17.5.11 11:22
No tohle by možná zabrat mohlo :wink: Jenže se obávám,že ona se takhle s domu nehne a když už budu jako naodchodu zpustí opět hysterickej řev,mami počkej,nejvíc mě štve to její hulákání pro nic,já po ní něco chci,řeknu jí to dvakrát a ona začne já nechci a už vříská,sousedi na mě koukaj už fakt blbě,protože od nás pořád slyšej jak řvu na holku,nebo jak řve holka,ale aniž bych jí cokoliv udělala je schopná řvát mami já nechci,ach jo mě je zle :cert:

Absolutně tě chápu. Syn nám tady běhá klidně nahatej po bytě a prostě se neoblíkne. Ale oproti tvé dceři je ještě malej, 6letý dítě je jiný kalibr. Ale její chování ukazuje, že si vás neváží a to není jednoduchý změnit. Zkoušela jsi homeopatii? My jsme před měsícem takhle „léčili“ syna a povedlo se. Mohlo by jí to zklidnit a srovnat. Nevím, odkud jsi, ale určitě najdeš někde v okolí homeopata/ku, kteří ti pomůžou. Opravdu během měsíce návrat k normálnímu chování, bez agrese apod.
Přeju pevný nervy a aby se to zlepšilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
17.5.11 11:23
dada1511 píše:
Jinak,mi to máme doma rozdělemé,já dávám fyz. trasty a můj ji mučí hodinovím kázáním :mrgreen: ,to se vždycky směji,jak jí valí šrouby do hlavy,ona dělá že poslouchá,že se ponaučí,odkýve vše,a za pět min. neví nic :lol:

jéééé jak já ty proslovy nesnášela.. si pamatuju se starším bráchou jak jsme vždy seděli a máma přecházela po pokoji sem a tam a mluvila a mluvila a mluvila a my si stejně mysleli něco o hovně.. čím víc mluvila, tím míň jsme si z toho vzali :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.11 11:24
dada1511 píše:
Já mám zase každý večer stejnou situaci,mladá ví!!!!,že má být do 20 hod v posteli,s vyč. zuby,vyčůraná,prostě všechno.Jak uspávám mimino,nemůžu být za zadkem ještě jí,že.Pravidelně je za 5 min. osum,a ona příjde že má hlad,přitom je po večeři - zkouší,to neprojde,tak potřebuje ještě na záchod,tam je půl hodiny :roll: ,pak ještě to,a tamto,a mami počkej…Na „mami počkej mám alergii“,pak ještě všechy popusinkovat a popřát dobrou noc a je 21 hod. :roll: A to je pořád dokola,a jak se naštvu,tak jsem tyran já,bo ona nedala ještě číčovi pusinku na dobrou noc,a mu by to bylo líto :roll: :cert:A může člověk motivovat jak chce,pro 6 - 7 letého by to musela být motivace jak kráva,a na to zase nemám já,běžné věci a odměny si klidně odpustí,když v podstatě „vyhraje“ a v těch osum nespí.

U nás nehrozí aby byla v 8 v postely,chodí v 9 a pravidelně s ní čumíme ještě v půl 11,což je katastrofa,ale co začla chodit do školky a poo musej spát prostě dřív neusne,no já abych měla aspoň chvíli klid jí do těch 9 nechám vzhůru,protože tou dobou uspávám malou a ještě se dohadovat s ní,to bych fakt asi nezvládla,táta jezdí z práce teď když je vidět pozdě,tak tady bojujeme samy :zed: Nevim jak jí to naučit usínat v 8,když jí naženu do postele,tak buď huláká,nebo pořád něco potřebuje :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
17.5.11 11:25
eMaminka píše:
dada1511 píše:
Jinak,mi to máme doma rozdělemé,já dávám fyz. trasty a můj ji mučí hodinovím kázáním :mrgreen: ,to se vždycky směji,jak jí valí šrouby do hlavy,ona dělá že poslouchá,že se ponaučí,odkýve vše,a za pět min. neví nic :lol:
jéééé jak já ty proslovy nesnášela.. si pamatuju se starším bráchou jak jsme vždy seděli a máma přecházela po pokoji sem a tam a mluvila a mluvila a mluvila a my si stejně mysleli něco o hovně.. čím víc mluvila, tím míň jsme si z toho vzali :lol:

On to má taky zažité z dětství,že to nesnášel,proto to dělá :lol: ,říkal,že by kolikrát dostal jednu od mámy,než poslouchat hodinový výklad otce :lol: Takže kombinujem oboje :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
17.5.11 11:31

Dnes je to tady nějaké slušné :think: :think: :think: To je čudné! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení