Bijete své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
17.5.11 10:27
ivik21 píše:
to jsme se nějak hnuli z tématu, co? :-D

Nevadí, hlavně že si pokecáme, ne? :wink:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.5.11 10:28
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
QQQQ
17.5.11 10:32

Já myslím, že my jsme nebyly jiné :mrgreen: A žijeme? Žijeme! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4605

Jdu dělat rajskou,tak ať mám co číst až se vrátím :mrgreen: .Ale zase to moc nepřehánějte :-) :-) :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026

Taky mam sestileteho(skoro sedmileteho v srpnu)a taky casto rikam,ze uz s nim obcas mlati mala puberta :lol: .To co popisujete rano je u nas take naprosto bezne :lol: ,jak ja jsem ted stastna,ze ho nevypravuju do skolky ja(to jsou fakt desne nervy),ale tatinek :dance: :lol: .Zuby si rano cisti tak,ze musi mit zavrene dvere do koupelny,aby ho nikdo nerusil.Oblikani-to je mu jedno at je jakakoliv denni doba :roll:
Jinac ho nebiju,on je takova hodne citliva duse,orval by to jeste pet hodin potom.Ale umim pekne zarvat :oops: .On vi,ze nikdo nema pravo jej bit(ale nejaka zaloha je nechana na nejhorsi pripady,takze se s ni setri 8-)a on to vi )Kdyz byl mensi,meli jsme pravidlo tri,to fungovalo dobre,jsem dusledny clovek :andel: ,ted uz to nepotrebuju,manzel by obcas potreboval,toho ma vic nahaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
17.5.11 10:33

to mamka ta mě potom už budila o hodinu dřiv a to mu začlo vadit tak jsem hejbla kostrou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
17.5.11 10:33

wwsouhlas :palec: :palec: :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.5.11 10:35

Biju,když už není jiné východisko,zakázané je vše,od TV po chození ven,a opakovaně dělá to samé pořád znovu.Po nářezu,se znovu zeptám jestli ví,za co dostala,aby věděla,že to není jen tak.

Když byla dcera malá,byla naučená,dojít si pro vařečku sama :lol: ,vždy věděla,za co to má.

Motivace typu 3,2,1, start,může zabírat tak jednou u 6 letého dítětě,chtěla bych vidět trpělivost a motivaci,když člověk spěchá do práce,a dítě má „pořád dost času“.

Naši mě taky bili,netřískali!!!!Ale bili,vzpomínám na to dnes s úsměvem,a jsem ráda,že mě nenechali růst jak dříví v lese.

Příspěvek upraven 17.05.11 v 10:42

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
17.5.11 10:38

Jenou v pubertě, jsem byla tak drzá, že jsem řekla mamce když měla napřaženou ruku na pohlavek.„tak mi dej facku jestli se ti uleví“ 8-o 8-o a ruka jí klesla.Po druhé už mi ji natáhla. Sama se sobě divím, jak jsem byla drzá :oops: . Já bych se sama sebe přizabila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.5.11 10:41
Anonymní píše:
radúna píše:
ivik21 píše:Raduna - tak jak chceš ignorovat dítko před odchodem do školky? to ji má nechat samou doma? :lol:
Nééééééé :lol: :lol: :lol: . Myslela jsem třeba nerozkazovat, neporoučet, nemluvit na ni. 6-tileté dítě už přece ví, jaké má ranní povinnosti před odchodem. Tak ji nechat oblíknout a co nestihne, to nechat tak. Proč se čílit, ne? :lol:
Tak by bylo pro ní jedině dobře,protože zuby by se samozřejmě nestihly,vzala by si ty hnusný čochty co má za barák ,protože se dobře oblíkaj a kdybych měla čekat na ní tak mi klidně řekne že do školky nepůjde,že chce ještě spát,vždyť já jsem na mateřský tak může být klidně doma :-?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hmm, je chytrá… :palec: :lol: .
Tak nevím, co by na ni zabralo, když má si takhle poradí… Máš doma vyčůranou šikulku… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
17.5.11 10:42

Jo a tim jsem chtela rict,ze ne ze by nikdy nedostal.Dostal,nebyla jsem na to hrda,ale nekdy to potreba bylo.Ted uz to nastesti potreba neni.(ale zalohu mame)
Pravidlo tri(upozornenovani) je jine nez motivace tri dva jedna start :mrgreen: ,to by mi na to prdel od vzdy.Neni soutezivy.A sestilete deti uz na to nehraji,vidim to ve skolce-oduvodni si to,ze stejne je lepsi byt druhy,tak co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
17.5.11 10:42
Kac píše:
ww píše:
No když jsou moji rošťáci drzí, naučila jsem je takový slogan :mrgreen:
Já vykřiknu: Kdo tady rozhoduje?!
A oni už naučeni automaticky: Maminka!
Oni si v tu chvíli uvědomí, že tu nemají co poroučet.
a můj syn řekne: tatínek! :lol:

a koho musí poslouchat tatínek? maminku! a je respekt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.5.11 10:44
EvušeŠ píše:
Kac píše:
ww píše:
a koho musí poslouchat tatínek? maminku! a je respekt :-)

NO jasně, tak je to u nás, fakt :wink: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
469
17.5.11 10:46
ww píše:
EvušeŠ píše:
Kac píše:
ww píše:
a koho musí poslouchat tatínek? maminku! a je respekt :-)
NO jasně, tak je to u nás, fakt :wink: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.5.11 10:48

:mrgreen: :-P dobré, no :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...