Bijete své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
17.5.11 10:13

Adéla to zkouší i večer když má jít spát.Uložím ji do postele.přečtu pohádku,zaspívám,dáme si pusu na dobrou noc a odcházím.jen si sednu na gauč,ozve se z pokojíčka mamííííííí poj´d mě přikrejt,a mamíííí … Už k ní nevztávám.Chvílu se rozčilu a že se přikrejt neumí a má milion výmluv.Pak otráveně vzdychne a přikreje se sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.5.11 10:13

No co si pamatuji, tak já se oblíkala normálně, ale můj o 3roky ml. brácha byl šílený louda … naši z něj šíleli před odchodem do školy - školky … taky seděl na válendě třeba v jedné ponožce … a hleděl do blba :mrgreen:

Taky si pamatuji, jak jsem se musela převlíkat ze školky do jiných gatěch, nosila jsem pod šaty takové vzadu s kraječkama :oops: a na doma a ven jsem se musela převlíct do obyčejných :oops:

To by trvalo, co?

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
17.5.11 10:15

Já si ani nepamatuji, jaká jsem byla já :cry: Prý strašně kamarádská, že jsem vlezla všude do bytů se slovy „já se k vám jdu podívat jaké to tu máte“ :mrgreen: No mamka si asi pěkně užila, a tak mě napadlo, že já vlastně nebyla nikdy bitá od taťky a od mamky jen jednou, to mi bylo 11 a dostala jsem měsíčky, strašně jsem se za to styděla a jednou jak jsem měla nehodu jsem si ty kalhotky schovala do šuplíku ve stole, že je vyhodím až nebude nikdo doma a mamka je našla a zmlátila mě hlava nehlava. Ruply ji nervy(rozváděli se) ale já bych za toto holku teda nezbila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kac
5049
17.5.11 10:15
ivik21 píše:
tak malý má strach zůstat sám, takže fakt pochopil že zkrátka musí se např. oblíkat atd., ať teda sám nezůstane :lol:

to teda by u nás nezabralo. To bylo huurááá! On rád zůstává doma sám. /před měsícem jsem musela urgentně k MUDr. a babička „hlídala“ přes skype/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
17.5.11 10:17

Holky jen mě těší že to není s tím oblíkáním jen u nás.Když se nás sejde ve školce v šatně víc,tak je to u všech stejný.Než se ty děti převlíknou,tak by varostl kedlub.To je v šatně slyšet jen,oblíkej se,kam koukáš?,co děláš?,pospěš si. :roll: adt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
17.5.11 10:17
ivik21 píše:
Taky si pamatuji, jak jsem se musela převlíkat ze školky do jiných gatěch, nosila jsem pod šaty takové vzadu s kraječkama :oops: a na doma a ven jsem se musela převlíct do obyčejných :oops:

Taky jsem měla takové-oblíbené, ale nepřevlíkala jsem si je během dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.5.11 10:18

ty jo, to je frajer!!! :potlesk:

byl nemocný a já si odskočila na 5minut do pekárny a noviny a on to teď každému doteď líčí … už je to přes 2měsíce 8-o

• Citovat
  • Upravit
4605
17.5.11 10:19

Kac,to je teda borec :potlesk: :potlesk: :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.5.11 10:20

jo ve školce to je teprve zážitek :wink:

ale přes zimu na štrample dostal kraťasy než by se převlíkal do ponožek a tepláčků :wink: a děcka a mamky hleděly :-P jak jsme byli rychlí :lol:

• Citovat
  • Upravit
4605
17.5.11 10:20

Já nenechám malou doma ani když musím dolů pro poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
17.5.11 10:22

My v zimě chodili v punčocháčkách.Takže jsme v šatně slíkli jen kalhoty a hurá do třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
17.5.11 10:23

Já dítě teprve čekám, ale jako malá jsem byla taky bitá a nemyslím, že by mi to nějak ublížilo … :) NEvím, jaká budu máma, ale nic proti tělesným trestů nemám. Ten, kdo je takový ten zatvdrilý odpůrce buď neví, co to je opravdu zlobivé dítě a nebo si nechá svoje dítě dělat, co chce. Obvzlášť pokud je pak dětí víc, tak na to nemá snad nikdo nervy (a po ránu ani čas) motivovat a vysvětlovat …
Chápu tě a přeji, ať dceru vzdorové období přejde … třeba jí ve škole spadne hřebínek :)

madi píše:
RyBANA píše:
ww píše:
Funguje to u nás stejně. Malá má 6, od září jde do školy a taky ji vše neskutečně dlouho trvá. Ale NEMLÁTÍM JI!!!! Já ji motivuji. Např.: „Schválně jestli Kristinko zvládneš být za 5 minut převlečená. 3 2 1 start!“ A ona se snaží! Ale když ji nechám tak jak se ji chce, je to na půl hodiny. Prostě POŘÁD ji musím popostrkávat. Moje rada zní Nemlátit, motivovat!
joo tak toto na mě naši zkoušeli…a marně… :lol: :lol: prostě né u všech dětí to jde
Přesně tak, na našeho žádná motivace neplatí. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.5.11 10:23

to jsme se nějak hnuli z tématu, co? :-D

• Citovat
  • Upravit
4605
17.5.11 10:27

ivikaspoň na nás nikdo nezavolá sociálku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.11 10:27
radúna píše:
ivik21 píše:Raduna - tak jak chceš ignorovat dítko před odchodem do školky? to ji má nechat samou doma? :lol:
Nééééééé :lol: :lol: :lol: . Myslela jsem třeba nerozkazovat, neporoučet, nemluvit na ni. 6-tileté dítě už přece ví, jaké má ranní povinnosti před odchodem. Tak ji nechat oblíknout a co nestihne, to nechat tak. Proč se čílit, ne? :lol:

Tak by bylo pro ní jedině dobře,protože zuby by se samozřejmě nestihly,vzala by si ty hnusný čochty co má za barák ,protože se dobře oblíkaj a kdybych měla čekat na ní tak mi klidně řekne že do školky nepůjde,že chce ještě spát,vždyť já jsem na mateřský tak může být klidně doma :-?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML