Bijete své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
17.5.11 12:32
Anonymní píše:
ww píše:
Ono to jednou přejde…až jim bude 30 :cry: A vsadím se, že na to budeme všechny vzpomínat s úsměvem na rtu :palec: :mrgreen:
Jen aby,zrovna včera jsem jí říkala,že jí to jednou její děti vrátí i za mě a že jí to teda fakt nezávidim,asi to pochopila,protože mi řekla že děti nechce,že si raději koupí psa.

Kiki taky děti nechce 8-o Prý by ji rušily ve spaní :mrgreen: To říká ta pravá, ona se budila co hodinu jako mimino a 2× za noc do 5ti snad. Až ji přítel sprostě vyhodil z ložnice, ale fakt krutě, až mi to trhalo srdce, ale pomohlo to! Chodí budit bráchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
17.5.11 12:32

:-) Taky říkám,že si jednou vzpomene,a uvidí jaké to je.

Lasička,to je právě potřeba dát potom na zadek,aby to pořád dokola nebylo,jak u blbých na dvorku,fakt.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
17.5.11 12:34

Emaminka : :lol: úplně to vidím :lol: ,to mě fakt rozesmálo,ale kdyby to bylo na mě,tak mě asi šlehne :-)

• Citovat
  • Upravit
460
17.5.11 12:35

…ked si predstavim aká som bola ja, ked som bola mala, ze som bola prespekulovana, ze som dobre vedela, co mam a co nemam, ale jednoducho som to natahovala a aj ked som vedela ze uz dostnem s varechou nezastavila som to… a dostala som, potom som rvala aj pol hodinu akoze ma ta bitka po zadku boli (ale nebolela, v podstate ma nikdy bitka nebolela)…ked bude moja malinka vacsia, viem, ze aj ona bude spekulovat, ale ja si nastastie naozaj pamatam svoje pocity, postoje a myslienky ked som bola aj velmi malinka, a tak budem vediet reagovat.....bude celá po mne a viem, ze to bude „boj“ o respekt, ako keby som „bojovala“ sama so sebou a dcera bude zdatny super...... …mam 40 rokov a mala ma 6 mesiacov, syn ma 18 rokov a ked bol maly tak som mu sem tam placla po zadku alebo poza usi, hlavne ked bol prvak ci druhak v skole, ale uvedomila som si, ze je to dieta a ze je to moje zlyhanie…odvtedy az do teraz do jeho 18 tky som sa ho fyzicky nikdy nepotrestala, nikdy (ale on bol dobre dieta) …dcerenka bude asi ine sidielko, ale napriklad, pamatam si ze ked som bola mala tiez som si nechcela umyvat zuby a mama na mna kricala, mala som strach ale neumyvala som si ich, kricala viac a viac, ja som len stala a pocuvala ju a cakala kedy uz konecne povie ze ide pre varechu- a dockala som sa a uz som sa tesila ako budem revat akoze od bolesti a vedela som, ze ked budem revat dostatocne dlho tak nakoniec mama ku mne pride a bude mila a umyje mi tie zuby sama, proste uz ako 6-7 rocna som manipulovala s mamou a hrala s nou taku hru, ze viem co bude…a skoro vzdy bolo tak ako som myslela ze bude.......premyslam, ked moja dcera bude na mna toto skusat, nesmiem ju brat ako male dietatko co nevie čo činí, dobre ona bude vediet… je to psychologia… je to o tom, aby si dieta overilo, ze ma rodica, ktorý je pevný, silný, vytrvalý, spravodlivý a napomocný aby sa na neho mohlo uplne spolahnut, to decko vystavuje rodica skuske, pamatam si aj to ako som si zelala aby to mama vyriesila inak ako varechou, zelala som si aby mi ukazala ze je mentalne a intelektualne vysoko nado mnou… hm…viem, ze som to napisala tažko, ale chapavejsie zeny pochopia.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
17.5.11 12:39
dada1511 píše:
Emaminka : :lol: úplně to vidím :lol: ,to mě fakt rozesmálo,ale kdyby to bylo na mě,tak mě asi šlehne :-)

já mávám rukou.. nemá cenu.. vím, že ty děti ať budu dělat co chci vždy budou mít nedemnou navrch.. beru je s rezervou.. jinak bych se zcela určitě zbláznila.. a malé děti malé starosti..velké děti.. blablabla..
mam jedny nervy :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
17.5.11 12:42
awalancha3 píše: …ked si predstavim aká som bola ja, ked som bola mala, ze som bola prespekulovana, ze som dobre vedela, co mam a co nemam, ale jednoducho som to natahovala a aj ked som vedela ze uz dostnem s varechou nezastavila som to… a dostala som, potom som rvala aj pol hodinu akoze ma ta bitka po zadku boli (ale nebolela, v podstate ma nikdy bitka nebolela)…ked bude moja malinka vacsia, viem, ze aj ona bude spekulovat, ale ja si nastastie naozaj pamatam svoje pocity, postoje a myslienky ked som bola aj velmi malinka, a tak budem vediet reagovat.....bude celá po mne a viem, ze to bude „boj“ o respekt, ako keby som „bojovala“ sama so sebou a dcera bude zdatny super...... …mam 40 rokov a mala ma 6 mesiacov, syn ma 18 rokov a ked bol maly tak som mu sem tam placla po zadku alebo poza usi, hlavne ked bol prvak ci druhak v skole, ale uvedomila som si, ze je to dieta a ze je to moje zlyhanie…odvtedy az do teraz do jeho 18 tky som sa ho fyzicky nikdy nepotrestala, nikdy (ale on bol dobre dieta) …dcerenka bude asi ine sidielko, ale napriklad, pamatam si ze ked som bola mala tiez som si nechcela umyvat zuby a mama na mna kricala, mala som strach ale neumyvala som si ich, kricala viac a viac, ja som len stala a pocuvala ju a cakala kedy uz konecne povie ze ide pre varechu- a dockala som sa a uz som sa tesila ako budem revat akoze od bolesti a vedela som, ze ked budem revat dostatocne dlho tak nakoniec mama ku mne pride a bude mila a umyje mi tie zuby sama, proste uz ako 6-7 rocna som manipulovala s mamou a hrala s nou taku hru, ze viem co bude…a skoro vzdy bolo tak ako som myslela ze bude.......premyslam, ked moja dcera bude na mna toto skusat, nesmiem ju brat ako male dietatko co nevie čo činí, dobre ona bude vediet… je to psychologia… je to o tom, aby si dieta overilo, ze ma rodica, ktorý je pevný, silný, vytrvalý, spravodlivý a napomocný aby sa na neho mohlo uplne spolahnut, to decko vystavuje rodica skuske, pamatam si aj to ako som si zelala aby to mama vyriesila inak ako varechou, zelala som si aby mi ukazala ze je mentalne a intelektualne vysoko nado mnou… hm…viem, ze som to napisala tažko, ale chapavejsie zeny pochopia.....

chápu.. líp bych to nenapsala.. :wink:
přesně tak, brát dítě jako rovnoceného soupeře ale né za každou cenu se nad ním snažit zvítězit…

• Citovat
  • Upravit
dada1511
17.5.11 12:44

Své dítě miluji,ale je potřeba ho někdy usměrnit,aby vědělo,kde jsou hranice.A ano,nekdy pomůže opravdu jen výprask.

Zastánci vysvětlování.......atd,jsem zvědavá,jak zvládnete období vzdoru,do té doby je to malina,pak první puberta v šesti letech,která plynule přejde do té druhé.

Radči dám na zadek,a pak dám dobrou noc pomazlím se,popovídám si,a další den můžeme začít znovu s čistým štítem.Než dítě trestat jinak,např. nevšímáním si,jak asi je takovému děcku,co pak usíná,už ani neví, co provedlo,a nikde nikdo.

• Citovat
  • Upravit
17014
17.5.11 12:45
Háta_x píše:
To snad nemyslíš vážně!!! Třískat dítě hlava nehlava jen kvůli tomu, aby sis ulevila :roll: Nebylo by lepší jít rovnou s ní, motivovat jí povzbuzením a pak zoubky dočistit??? Stejně v tomhle věku to ještě pořádně neumí. A ušetřila by sis čas i nervy a hlavně - malá by měla báječnou maminku a ne uřvanou hysterku.

Háto a co trochu zklidnit hormony??? jediná hysterka jsi tady ty. Zakladatelka nepsala, že ji mlátila hlava nehlava… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
17.5.11 12:46
dada1511 píše:
Své dítě miluji,ale je potřeba ho někdy usměrnit,aby vědělo,kde jsou hranice.A ano,nekdy pomůže opravdu jen výprask.

Zastánci vysvětlování.......atd,jsem zvědavá,jak zvládnete období vzdoru,do té doby je to malina,pak první puberta v šesti letech,která plynule přejde do té druhé.

Radči dám na zadek,a pak dám dobrou noc pomazlím se,popovídám si,a další den můžeme začít znovu s čistým štítem.Než dítě trestat jinak,např. nevšímáním si,jak asi je takovému děcku,co pak usíná,už ani neví, co provedlo,a nikde nikdo.

jakejch 6tiletech :lol: moje jí maj od dvou let u jedný teď začíná, u druhý trvá už dva roky.. :mrgreen: v šesti by jim mohla zkončit ledatak :lol:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
17.5.11 12:47
monikalysa píše:
Háta_x píše:
To snad nemyslíš vážně!!! Třískat dítě hlava nehlava jen kvůli tomu, aby sis ulevila :roll: Nebylo by lepší jít rovnou s ní, motivovat jí povzbuzením a pak zoubky dočistit??? Stejně v tomhle věku to ještě pořádně neumí. A ušetřila by sis čas i nervy a hlavně - malá by měla báječnou maminku a ne uřvanou hysterku.
Háto a co trochu zklidnit hormony??? jediná hysterka jsi tady ty. Zakladatelka nepsala, že ji mlátila hlava nehlava… :pocitac:

A dítě v 6 letech si zuby samo vyčistit dokáže :wink: ,pokud to schválně neodflákne.Maminka není uklízečka ani dozorce.

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
17.5.11 12:48
monikalysa píše:
Háta_x píše:
Háto a co trochu zklidnit hormony??? jediná hysterka jsi tady ty. Zakladatelka nepsala, že ji mlátila hlava nehlava… :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
17.5.11 12:48
eMaminka píše:
dada1511 píše:

Radči dám na zadek,a pak dám dobrou noc pomazlím se,popovídám si,a další den můžeme začít znovu s čistým štítem.Než dítě trestat jinak,např. nevšímáním si,jak asi je takovému děcku,co pak usíná,už ani neví, co provedlo,a nikde nikdo.
jakejch 6tiletech :lol: moje jí maj od dvou let u jedný teď začíná, u druhý trvá už dva roky.. :mrgreen: v šesti by jim mohla zkončit ledatak :lol:

Vím :wink: ,to bylo takové shrnutí všeho na závěr.Plynule to přechází,a období klidu nikde :lol: .

• Citovat
  • Upravit
460
17.5.11 12:55

inak… odbocim trochu… ja malinku ulozim do lehátka a lehátko odnesiem do kupelne a tam mala sleduje čo robim, umyvam sa, zuby, ucesem sa… a to robim kazdy den, jednak mam na to cas, lebo mala ked je pri mne tak neplace a jednak vidi ze TOTO sa robi kazde rano bez rozmyslania, automaticky..... a ked si umyvam zuby, tak sa posadim na vanu a pred nou si tie zuby cistim a pekne jeden po druhom a dokladne… trva to asi 3 minuty; pokym nebola na svete tak som tie zuby az tak dokladne necistila, teda myslela som si že ano, ale až teraz ked to robim ako dobrý príklad pre mainku, tak vidim, ze 3 minuty je ozaj dlha doba a daju sa tie zuby cistit tak ako nam to v propagande ukazuju.....Tak dufam, že aspon s rannou hygienou nebudu problemy, ze jej ani nenapadne, ze na tomto by mohla zacat rebelovať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
17.5.11 12:59
dada1511 píše:
Lasička,to je právě potřeba dát potom na zadek,aby to pořád dokola nebylo,jak u blbých na dvorku,fakt.

No u nás se na zadek dává, ale vliv to do budoucna žádnej nemá, akorát jsem zase znovu vytočená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
17.5.11 13:00
awalancha3 píše:
inak… odbocim trochu… ja malinku ulozim do lehátka a lehátko odnesiem do kupelne a tam mala sleduje čo robim, umyvam sa, zuby, ucesem sa… a to robim kazdy den, jednak mam na to cas, lebo mala ked je pri mne tak neplace a jednak vidi ze TOTO sa robi kazde rano bez rozmyslania, automaticky..... a ked si umyvam zuby, tak sa posadim na vanu a pred nou si tie zuby cistim a pekne jeden po druhom a dokladne… trva to asi 3 minuty; pokym nebola na svete tak som tie zuby az tak dokladne necistila, teda myslela som si že ano, ale až teraz ked to robim ako dobrý príklad pre mainku, tak vidim, ze 3 minuty je ozaj dlha doba a daju sa tie zuby cistit tak ako nam to v propagande ukazuju.....Tak dufam, že aspon s rannou hygienou nebudu problemy, ze jej ani nenapadne, ze na tomto by mohla zacat rebelovať

to má hodně do sebe..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí