Bijete své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
17.5.11 14:24

moje maminka i babička říkaly…ŠKODA KAŽDÝ RÁNY KTERÁ PADNE VEDLE.… a taky je přísloví…ohýbaj ma mamko dokud já jsem Janko až ja budem Jano neohneš ma mamo… že by na tom něco bylo :wink: :wink:
zakladatelko nedivím se ti a hyena nejsi…u nás dcerka dostala pořádně jednou od te doby jsem nemusela ruku použít…kluka bych mohla mydlit pořád a bez efektu tak si ruce šetřím ale když je třeba dostane..jako tuhhle když mi vysypal jidlo za linkku a přišel mi říct,že ho sněd a prozradil ho pes který to tam žral… dostal a jak a myslím že už si to sakra nedovolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.5.11 14:32

Jak už jsem psala v jiných diskuzích,dělám chůvu a občas mám teda co dělat,abych se udržela 8-o Neříkám dítě seřezat,nebo ho mlátit přes hlavu,ale dát dítěti na zadek,nebo přes ruku,v tom nevidím nic špatnýho!A upřímně sama za sebe můžu říct,že až budu mít svý dítě,klidně mu na zadek dám,když si to zaslouží.Já byla jako dítě taky bita a můžu říct,že mi to vůbec neublížilo,naopak.V tomhle jsme s přítelem zajedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.5.11 15:37

biju, ale vyyjimecne. Dvouletyho Tomika pres ruku, kdyz ublizuje nebo nici, po varovani. Pres zadek dostal jen pres latkovku - myslim jednou, kdyz vlitl do silnice.
Emca dostala parkrat na zadek, ani si nevzpominam, kdy naposled. Kricim, odpocitavam, u ni to zabira dobre. Myslim, ze dostala trikrat bez varovani, kdy uz jsem se opravdu neudrzela, protoze me hrozne vytocila. Vzdycky je mi to pak lito, omlouvam se, mluvim s ni o tom, abych mela jistotu, ze pochopila, proc se tak stalo.
Achjo, ale to jsem byla vzdycky klidna, zadne hadky, zadna sprosta slova, bohuzel deti me zmenily a ja jsem z nich porad vynervena :-(
Zakladatelko ale kdyby delala Emca to, co dela tvoje dcera, tak nevim, to uz by mi vazne hrablo. Jeste jsme nezacli chodit do skolky a dlouho dopredu se desim toho, jak budu muset primet kazde rano brzo primet ke vsem nezbytnostem :-(
Kdyz vidim ted jen Emcu, jak ji nemuzu rano kolem 9 po dobrem primet, aby se oblekla dosla jsem k zaveru, ze nejspis pustim pohadky, obe deti u nich obliknu, vycistim jim zuby, ucesu a bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.11 16:11

No malá byla vždycky kvítko,ale těšila jsem se že až začne chodit do školky bude líp,nějaká disciplína a tak,bohužel opak je pravdou a naučila se tam takové věci,že by tady z toho byl román na pokračování,samozřejmě samé lotroviny,o vulgarismech ani nemluvím,takovej slovník jsem neměla ani v 15 :roll: A jestli někdo píše že jsem hysterka,tak asi jo,děcka mě to naučily,nemám na starost jen ty dvě moje,ale občas taky dva puboše z manželova prvního manželství,takže někdy je to opravdu záhul a řvu jak viktorka,přesto že jsem bývala velice klidné,vyrovnané a nekonfliktní děvče,člověk míní,život mění :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.11 16:15

Říkám si někdy je možná lepší být hysterka,než kliďas,kterýmu je jedno že mu z dítěte roste nehoráznej spratek

• Citovat
  • Upravit
25324
17.5.11 16:18
Anonymní píše: Říkám si někdy je možná lepší být hysterka,než kliďas,kterýmu je jedno že mu z dítěte roste nehoráznej spratek

jj,souhlasím.
Mám známou,učitelky v MŠ se těší,až její holka půjde do školy.Tohle kdyby měly říkat o našem malým,tak bych se styděla jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.11 16:28

Jenže ona to kolikrát není jen vina rodičů,geny taky udělaj svoje a máma se může stavět na hlavu :zed:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
17.5.11 17:07
Anonymní píše: Říkám si někdy je možná lepší být hysterka,než kliďas,kterýmu je jedno že mu z dítěte roste nehoráznej spratek
:palec: :palec: :palec: :wink:
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
17.5.11 17:15

Handulinko:Omlouvat se za to,že dostalo na zadek 8-o 8-o 8-o ,a fakt si pak přidadáš „normálně“????

To fakt čučím,mě zbít moje máma,a pak se za to omlouvat,tak si fakt myslím,že není normální,a místo ponaučení,by mi to bylo k smíchu,bo vím,že něco provedu,dostanu,a stejně se za to ve finále omluví mě.To mi příjde fakt hrozné shazovaní sama sebe v očích dítěte.

Děti vědčinou ví,proč dostanou,a taky si to zapamatují.A propo,facku jsem dceři dala opravdu jen dvakrát,protože to jak semnou mluvila,a co dělala :roll: .Od té doby si to už nikdy nedovolila!!!!A pochybuji,že kromě toho,že ví,že je určitá hranice,to na ní zanechalo nějaké trauma.

• Citovat
  • Upravit
17.5.11 17:24

Když už jó, tak jsem taky dostala na prdel, a nijak mě to nepoznamenalo.
Dřív to bylo normální a nikdo (mebrat doslova) z toho nějaké trauma neměl - samozřejmě ne denní bití - a dnes je každý kdo dá děcku na zadek tyran.
Takže ano, biju. Když už je potřeba a jiná možnost není a nevidím na tom nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.5.11 17:28

Nečetla jsem pořádně celou diskuzi, ale dovolávat se toho, že někdo má 2,3 či více dětí a nebije je a jde to..je trochu bagatelizování..
Ano, tak někomu to jde..Ale to neznamená ,že to jde každému a vždy..
Každý má jiné děti, a každé dítě slyší na něco jiného..

V tomto případě je i to bití na prd, takže tady s to opravdu míjí účinkem..Nejsem proti bití, ale musí to mít efekt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.5.11 17:30

dado, to bylo, jak jsem psala, v tech pripadech, kdy jsem predem nevarovala, ze pokud neprestane neco delat nebo neco neudela, tak dostane na zadek.
Mam nacteno Respektovat a byt respektovan a podobne a s hodne myslenkami se ztotoznuju, ale bohuzel ne vzdy komunikaci s detmi zvladam tak, jak bych chtela.
Trestani obecne se mi prici - rozumny je prirozeny dusledek, ne ve vsech pripadech to ale je proveditelne.
Ja beru vzorec vysvetlit, varovat, neposlechne, potrestat. V tomhle pripade, kdybych netrestala, tak by ze me dite melo jen srandu.
Ale potrestat bez varovani je pro me selhani matky (pokud nejde o to vbehnuti do silnice apod.).
Takze v tomhle pripade mam potrebu se dceri omluvit, situaci probrat, vysvetlit, co me tak rozcililo…
To, ze priznam svoje selhani, neberu jako shazovani se v ocich ditete, naahodou to povazuju za dost vychovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
17.5.11 17:36
Handulinka píše:
dado, to bylo, jak jsem psala, v tech pripadech, kdy jsem predem nevarovala, ze pokud neprestane neco delat nebo neco neudela, tak dostane na zadek.
Mam nacteno Respektovat a byt respektovan a podobne a s hodne myslenkami se ztotoznuju, ale bohuzel ne vzdy komunikaci s detmi zvladam tak, jak bych chtela.
Trestani obecne se mi prici - rozumny je prirozeny dusledek, ne ve vsech pripadech to ale je proveditelne.
Ja beru vzorec vysvetlit, varovat, neposlechne, potrestat. V tomhle pripade, kdybych netrestala, tak by ze me dite melo jen srandu.
Ale potrestat bez varovani je pro me selhani matky (pokud nejde o to vbehnuti do silnice apod.).
Takze v tomhle pripade mam potrebu se dceri omluvit, situaci probrat, vysvetlit, co me tak rozcililo…
To, ze priznam svoje selhani, neberu jako shazovani se v ocich ditete, naahodou to povazuju za dost vychovne.
:palec: :potlesk:
To se mi moc libi.Mam to zrovna tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
17.5.11 17:38
Háta_x píše:
To snad nemyslíš vážně!!! Třískat dítě hlava nehlava jen kvůli tomu, aby sis ulevila :roll: Nebylo by lepší jít rovnou s ní, motivovat jí povzbuzením a pak zoubky dočistit??? Stejně v tomhle věku to ještě pořádně neumí. A ušetřila by sis čas i nervy a hlavně - malá by měla báječnou maminku a ne uřvanou hysterku.

Háto..v 6 letech si dítě ještě pořádně neumí čistit zuby? To je divný.
Jinak na nějaký dítě platí domluva a ne některý ne. Brácha taky dostává protože si to zaslouží. Dělá naschvály, odmlouvá,..i když člověk řekne 10krát ne a on to stejně udělá, tak prostě dostane. On jen dělá že brečí a je jen uraženej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
17.5.11 17:38

Tak to jsem asi hodne spatna matka protoze ja obcas(ac nerada) sve dite uhodim(na zadek) a kdyz si uz fakt nevim rady tak VYHROZUJU vareckou…Hold kdyz nereaguje ani po desate tak to musi jit po zlem.Ale zase kdyz je hodny tak je hodne pochvalem a treba dostane nejakou sladkost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí