Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky mi lékař nutil, razantně jsem odmítla tohle svinstvo, přečti si o tom jiné diskuse.
@LLenule111 píše:
Taky mi lékař nutil, razantně jsem odmítla tohle svinstvo, přečti si o tom jiné diskuse.
No právě mě předepsala antiko. ta mi na ms vůbec nepomohla a pak mi nutila mirEnu tu jsem odmítla hned a tak mi nutí proveru. L.
@Anonymní píše:
Holky mě doktorka nutí proveru protože mám strašně silnou a častou ms. Dává se první den ms a ta prý hned přestane! To je přece blbost ne? L
Hned nepřestane, normálně dojede ten cyklus, ale může ks zastavit úplně nebo můžete špinit ty tři měsíce v kuse, stalo se mi obojí. Já měla po Depo Proveře i psychické a další problémy. Někomu třeba sedne, ale problém je že narozdíl od tabletek nejde minimálně tři měsíce vysadit
Fuj, brala jsem to ve 14 letech po anorexii a byl to pěknej hnus.
Přitom by při normální stravě podle mého názoru přišly měsíčky samy potom.
No nic - spíš bych v tvém případě investovala do přírodních přípravků - výborný na srovnání cyklu a ženských pohlavních hormonů je Femigard (bylinné kapky, vynalezl je gynekolog). Mě srovnal cyklus po dlouhodobém braní HA.
A zdravá a pestrá strava (žádné průmyslově zpracované potraviny, vařit ze základních surovin dobrého původu, používat kvalitní máslo a na vaření ghí od krav z pastevního chovu, jako suplement klidně ještě přidat kvalitní olej z tresčích jater, např. https://www.adamraw.cz/olej/, mléčně kvašená zelenina a nápoje (např. kombucha atd.), dostatek syrové zeleniny a ovoce aj.
@Anonymní píše:
Holky mě doktorka nutí proveru protože mám strašně silnou a častou ms. Dává se první den ms a ta prý hned přestane! To je přece blbost ne? L
Jsem na Depo skoro 2 roky a menzes nemam.ani spineni
@LLenule111 píše:
Tak já jsem nemohla brát žádnou antiko.hormon.původu, po všech my bylo špatné a špnila pomalu celý cyklus, v 40+ problémy s ms, narůstající sliznice a nepravid.MS, dostala jsem proveru v tablet 10 dní v cklu to beru a tuk tuk. MS pravidelná, daleko méně což je supr, kratší a bolesti jen skutečně těsně přešd MS, takže za mě kupodivu o.k…
@LLenule111 píše:
Ale pravda je, žá já ji nedostala jako antiko, ale kvůli té narůstající sliznici a nepravideln.mizící ms.
@lilith1 To bude ale asi něco jiného, DepoProvera je injekční antikoncepce s trvanlivostí 3 měsíce.