Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Předně mu na rovinu řekni, že ze sexu s ním nic nemáš a že potřebuješ, aby se věnoval taky tobě, má snad taky ruce a pusu a různých pomůcek se prodávají mraky. Jestli si myslí, že párkrát zasune a ty budeš hned řvát blahem, tak ho vyveď z omylu. Nic mu ale nevyčítej, když ses dosud neozvala, asi si myslí, že jsi spokojená. Buď mu v klidu řekni, že potřebuješ ještě pokračovat jinak, nebo si rovnou nasměruj jeho ruku tam, kde ji chceš mít.
Na udržení erekce by mohl pomoct ten erekční kroužek. Jinak fakt záleží na tom, jestli to má psychickou nebo fyzickou příčinu. Třeba i to, když mu dáš najevo, že nejde jen o ten zásun, pomůže, protože přestane být tak nervózní a víc se uvolní.
Normální mi to nepřijde, ani sem to nikdy nezažila, jinak taky sem měla borce, kterej si o sobě myslel jakej to není samec, ale stál za ho.no
podle mě pokud sex stojí za prt, tak je to na prt
teda pokud sex nemáš ráda, to je to potom jedno ![]()
Asi tuším, o čem mluvíš. Můj přítel to mívá taky - všechno ok, ale najednou penis ochabuje, on začíná být nervozní, snaží se ho „postavit“ a je po srandě. A to má 32 roků. Čím to je - nevím. Dřív to dělal přesně jako ten tvůj - nejde to, tak nebudeme dělat nic. Ze začátku jsem to vždycky „přetrpěla“, později jsem si řekla, že takhle to nejde. Takže když už je po erekci a tedy i po sexu, sáhnu po vibrátoru nebo si to začnu jakkoliv dělat sama. Většinou se přidá a dokončí to sám ![]()
@Anonymní píše:
Většinou se přidá a dokončí to sám
Tak aspoň že tak
Teda jestli jsem to správně pochopil a on to dokončí tobě, a ne sobě ![]()
Jinak ta psychika je svinstvo - čím víc na to bude chlap myslet, tím spíš mu klesne ![]()
@Anonym X píše:
Tak aspoň že takTeda jestli jsem to správně pochopil a on to dokončí tobě, a ne sobě
Jinak ta psychika je svinstvo - čím víc na to bude chlap myslet, tím spíš mu klesne
jasně, že to dokončí mně
on když bude chtít, může přeci myslet jinak a erekce se dostaví, pak se dá dělat cokoliv ![]()
@Anonymní píše:
I ten věk souhlasí. Nespíš ty nakonec s mým exmanželem? Co vím, tak zase začal kouřit.
Myslim na to same ![]()
Jinak setkala ale tam slo o zdrav. duvod ( prodelana rakovina varlete)
Anonymka psala „on když bude chtít, může přeci myslet jinak a erekce se dostaví“ S tím nesouhlasím. Chlapi erekci vědomě téměř neovnivňují a rada „nemyslet na to“ se lehko dává, ale hůře plní. Ten, kterému stojí pořád, má na tom vědomě asi takovou zásluhu jako ten co má problémy.
Ahojky..
Mám problém, tady já ne…ON ![]()
Mám kamaráda, chtěli jsme se tulit, když jsem po něm chtěla, aby si nandal kondom, prostě mu klesl…
A výsledek… Řekl, že za to můžu já… že mu ho neumím postavit a že jsem no prostě prknno… abych to vysvětlila, prkno nejsem, já byla na něm, to já se všecho chopila, líbala, kouřila a nic… pak mu přestal stát…
Co mám dělat?
Připadám si hrozně…Je to moje chyba??
Ahoj…já si myslím, že to není tvoje chyba…já jsem měla tenhle problém s přítelem, když jsme spolu před lety začínali…on měl přede mnou vztah s takovou blbkou, co ho jen podváděla a on si z toho udělal nevědomky psychyckej blok…chvilku trvalo, než se to spravilo…já to kolikrát obrečela, že se mu nelíbim, dělala jsem všechno možný, bylo mi 18, tak jsem se moc nestyděla…a ono to s ním nic nedělalo, vždycky to děsně trvalo a někdy jsme sex prostě museli vynechat…asi po půl roce bylo vše ok a ted není po problému ani památky a sex máme naprosto skvělej…
No, každopádně, pokud ti vpálil, že jsi prkno, tak ani nemá cenu to kvůli němu zjišťovat. Mužský ego v tomto případě není ochotné přiznat selhání.
Třeba si neumí kondom nasadit
![]()
Takže muj názor je, že má on nějakej svůj vnitřní problém…ptž pokud se mu postavil a pak až klesnul, asi se mu líbíš…jinak by se ani nepostavil
Taky to znam, ze zacatku vztahu jsme to mivali, ale ja nechtela hned utikat a chtela jsem byt podporou, tak jsem zjistila,,ze se to resi u urologa, nejprv mu predepsal viagru at vyzkousi jestli mu bude s tableti stat, byl nadherne tvrdy vecer i pak rano, psychicky nejakou dobu to pak bylo dobry, ale po case znova, tak jsem mu nasla jiny kotakt a doktorka mu dala nejake tablety, malinke, prislo mi to jak placebo
ale melo to svuj efekt, ze mu castteji v pohode stal, ale behem styku jsem citila, ze zmekl, ale slo vsse dookoncit. V posl.dobe jsemm ale zjistila, ze i ja na to moc myslim a mela bychh se soustredit treba na svuj dech, vypnout a. Pak si to uzit. A kdyz se mu nechtel postavit vubec rikal, ze jej pomalu vzrusuji rukou, ze potebuje rycleji, jinak ho neeudrzi a pak byl z toho nervozni. Hlavne si s nim o tomnejak promluvit a pokud se mu to stane, tak'ho pohladit a rici, ze to preci muzete tentokrat udelat jinak, hlavne mu to nikdy nevpalit, jinak se uz bude. Zdy bat a bude problem. Hlavni je podpora!!!
I ten věk souhlasí. Nespíš ty nakonec s mým exmanželem
? Co vím, tak zase začal kouřit.